Beni kaybetmeyi göze almış birini, kazanmak için uğraşıp şahsıma hakaret etmem. Kim olduğu önemli değil, beni kaybetmeyi göze almışsa zaten hiç kazanmamıştır.😄

Kazanmaya uğraşmam, insan değer verdiği kişilere karşı ister istemez bir kaybetme korkusu besliyor, ki bunun sebebi de yanındayken dahi değerini bildiğin için oluyor bence. Kaybettikten sonra anlaşılan değerin gözümde hiçbir kıymeti yok benim.
Geç olan şeyler hiç olmasın, olana kadar geçen süreç boyunca yeterince yıpranıyor ve üzülüyorusun zaten, olsa dahi mutlu olamıyorsun. En azından bu benim için böyle...
Kaybetmeyi göze aldıysa güzel kaybeder, dönüşü hiçbir şekilde olmaz. Çok zor bırakırım ama bir kere bıraktıysam, daha doğrusu buna mecbur bırakıldıysam biter, arkama bakmam...
İnsanların kaybetmeyi göze alamayacak kadar önemli bir kişi değilim esasında. Yani insanların hayatımızdan çıkışlarını aynı zamanda beni çıkarmalarını normal buluyorum. Maalesef ki en sevdiğimiz dediklerimiz bile gitmişken beni neden çıkarmasınlar ki? O yüzden benden gitmek isteyen biri eğer benim yaptığım bir yanlıştan dolayı gitmek istiyorsa yanlışımı düzeltmeyi, çabalamayı seçerim ama bu da tabii bir yere kadar olur. İsterim ki ben ne kadar çabalıyorsam aynı şekilde karşımdaki insan da hatamı düzelteceğime inanmaya çalışsın. Bu uğraşlar verildikten sonra zaten bir şeyler değişmemişse biter aradaki ilişki çabalamaya devam etmem yani, içim rahat olur.
Beni kaybetmeyi göze alan insanları kazanmak için uğraşmam. Benim için çabalayan ve kaybetmekten korkan insanlar olsun isterim hayatımda.
Beni kaybetmeyi göze almışsa kıymeti kalmaz kesinlikle. Kazanmak için uğraşmam bu çok saçma olur. Çaba sarf edemem, kimse benden daha değerli değil.
Kaybetmek isteyenin bağımlısı olmam. 🙅🏻
Bu hatayı bir kez yaptım ve bir daha tekrarı olmaz. Beni kaybetmeyi göze alan biriyle işim olmaz, herkes yoluna baksın umurumda olmaz. Hiç kimse benden değerli değil. Surda üç günlük dünyada kaç sn yaşayacağımız belli değil. Onun için kendimi mutlu ediyorum. Kim ne yapmış etmiş umurumda değil. Gidene kapı açık...
Cevap
19Cevap
Kaybetsinler hay hay, sorun değil ki. Bugüne kadar onlar ile mi yaşadım sanki. Çok uzun süredir tanıdığım ve değerli olan bir iki insan için bir çabam oldu ve helalliği aldım. Şu an isteyen herkes gidebilir ve niye diye sormam bile. Artık sadece kendime odaklıyım, sadece kendime konuşurum, kendimi dinlerim, kendime yaşarım.
En hassas olduğum konudur gerçekten bam telime bastınız. Eskiden olsa buraya sayfalar dökerdim ama gerek yok artık. Beni gerçekten tanımak isteyene kapım açıktır fakat bu AVM kapısı gibi dönüp dönüp bir içeri bir dışarı herkes elini kolu sallayarak girip çıkabilir anlamına gelmez. Baştan kapı eşiğinde ayağını tutuyorsa o insan ne ben onu kaybedeyim ne de o beni kazansın. İnsan ilişkilerinden muzdarip olan herkesin istisnasız bir vicdan yarası vardır. Kimi gittiği için kimi kaldığı için acı çeker. Hiçbir Allah' ın kulu da ben neden böyle yapıyorum demez. Bir diğerini kazanmak için uğraşmaz çünkü alışmaktan korkar. Şahsi mücadelemi de bu yüzden elimden aldılar zaman zaman buna çok üzülüyorum... Ne diyelim İnsanoğlu garip bir varlık ve üzüm üzüme de hakikaten baka baka kararıyor.
"Kimi gittigi icin, kimi kaldigi icin aci ceker "
Ben bu ikisinin arasindayim. Ne yapicagimi bilemez durumdaym
Hayır, uğraşmam. Uğraş verildiği vakit karşı taraf o zaman kendini daha bir ağırdan satmaya başlar ve uğraş verdiğine pişman ederler. Çünkü şu hayatta kimseyi memnun edemeyiz. Herkesin kendine göre doğruları vardır. O doğrular üzerinden hareket ederler. O yüzden fikrini ya da kendine göre doğru bulduğu şeyi yapıyorsa karşı tarafa saygı duyarım ya da umursam ve uğraşmam kazanmak için...
Gözden çıkarılmışsam gözden çıkarırım neden uğraşayım ki.
Orta yolu bulup karşılıklı anlaşmak varken, küçük bir seyden bahane yaratılıyorsa demekki niyeti yokmuş derim.
Beni kaybetmeyi göze alabilen insanı kazanmak için kılımı kıpırdatmam. Kaybetmeyi göze almışsa zaten kazanmışımdır. Çevremdeki sahtekarlardan birisi azalmıştır
Kaybetmeyi göze alan için uğraşsan da kaybetmek istedikten sonra isteyecektir yine de. Boşu boşuna yoramam kendimi bi de onu kazanmaya çalışmakla. Bu konularda oldukça üşengecimdir ve üşengeçliğimi en çok sevdiğim konulardan biri de budur.
Seviyorsam evet. Çabalamam belki benden gurur gibi bir şeyler eksiltir ama benden vazgecmisse de bun da kendi irademin de olmasını isterim. Her şeyden önce sevdigim birisinin benden vazgeçmesi canımı yakar hiçbir sebep olmasa bile sevdiğim için çabalarım. Ama bu çaba tek seferlik olur çabalarıma rağmen bir şey değişmemişse sebebini öğrenir hayatıma devam ederim
Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun? Beni... beni... Beni, beni... Bihter’ini...
Kimse uğraşmaz ki kaybetmeyi göze alanı, varsa yazsın.
Çok değer vermişsem :
“Beni kaybetmek için verdiği çabaya çok kırgın olurum “
Panpa ben kaybetmeyi goze alip arkadasligimi bitirdim. Ama bitirirken verdigi tepki arkadastan oteydi. Yalan soyluyordu. Aciklari vrdi. Şu an da vicdanim rahat degil. Kazanmaya calisiyorum
Beni kaybetmeye göze almış biri için kolumu birak parmağımı kipirtmam yolu bahti acik olsun eyvallah der cekilirim savaşmak bana göre değil ki ben hep savaşan taraf oldum biraz da benim kazanmak için savasilsin bakalım sevilmek nasıl bir duygu imiş
İşte orada boğazıma bir yumru oturuyor. Ne yutkunabiliyorsun, ne düşünebiliyorsun. Sonra diyorum ki: Tanrım kötü kullarını, sen affetsen ben affetmem.
Beni kaybettiniz diyecek kadar özel değilim, kimseyi de "onu kaybettim" diyecek kadar özel bir yere koymadım.
Uğraşamam ben öyle şeylerle, çabuk sıkılırım insanlardan zaten.
Hayır uğraşmam. Bu benim için sadece zaman kaybı olur. Gitmek isteyen gidecektir zaten.
Kaybetmeyi göze almış olduğunu fark edersem tabi ki artık çabalamıyorum. Çünkü yorulmak var bu işin sonunda.
Ama benim genelde sorunum, birisinin beni kaybetmeyi göze alıp almadığını fark edememem oluyor maalesef...
Kişiden kişiye göre değişir, ki yaptım da ama sonuç... :')
Değer veriyorsam, seviyorsam onu uğraşırım ama şimdi bazı durumların farkına vardığım için, daha doğrusu uygulayabildiğim için beni kaybedene çok fazla bir şey yüklemek istemiyorum...
Kaybetmeyi göze alıyorsa kaybeder. Kazanmak için bir çabam olamaz.
Beni kaybeden kendine yansın bana ne hiç uğraşmam boş işlerle..
Beni kaybetmeyi göze aldıklarında beni orada bulamazlar bile
Bir tek beni kaybetmeyi göze alanı değil kimseyi kazanmak için bir uğraşım yok olmadı da
ne uğraşacağım yaaa
zaten biten bitmiştir giden gitmiş zaten beni anlamamıştır bu güne kadar bugünden sonra mı kendimi ona anlatmaya çalışacağım yolu açık olsun selametle
Hepimizin yerıne cevaplamışsın
“Beni kaybetmeyi göze almış birini, kazanmak için uğraşıp şahsıma hakaret etmem. Kim olduğu önemli değil, beni kaybetmeyi göze almışsa zaten hiç kazanmamıştır“
Kimi kazanmaya çalıştığıma bağlı. Kızlar Bir Adım Öne
Asla uğraşmam asla. Beni kaybetmeyi bir kere göze almışsa gitmiştir zaten benim olmamıştır hiçbir zaman.
Yoo güle güle derim ne uğraşcaksın ya ölümlü dünya yarın ölürsem Bir ayda unuturlar Bir de korkucakmıyım En iyisi sadece kendi değer vermek ❤︎︎
kendimi onemsemıyorum o kadar... ıcımde huzunlenıp kendım yasarım yasayacagımı... kımseyı suclamıyorum.
Sevdiğin zaman çok da bilinçli hareket edemiyorsun. Beni kaybetmekten korkmayan bir insan için uğraştım. Ama bu saatten sonra biri için asla.
Kim olduğu çok önemli şimdi gidip de direk uğraşmam diyemem yani mesela aşık olduysam kovalardım heralde
Hayır.
Kaybetmeyi aklına koyduysa onunla zamanımı boşa harcamam çünkü. Hayat gereksiz insanlara zamanı hibe edecek kadar uzun değil.
Hayır, hayır, hayır kendimize o an dur dememiz gerek. Onlar bizi sevmiyorsa bizde mi kendimizi sevmiyoruz?
Uğraşmam. Hak ettikleri yerlere gitsinler ayöl umrumda değil 💅
Artık hayır. Ben sadece canını kaybetmeye bile razı olup beni kaybetmeyecek kişileri kazanırım
Kendi hayatıma bakarım, kimseyi kazanmak veya kaybet için çabalamam.
Yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum ama umrunda deiliz adamın :/
Sen acun gibi demişsin evet ise neden hayır ise neden diye 😂
Öyleleri için kılımı kıpırdatmam
Hayir tabiki değer görmesem değer vermem yani karşılıklı
Bunun için kimse uğraşmaz diye tahmin ediyorum.
Ya çok canım ya da çok aşık olması gerek.
Hayır tabiki. Benim doğama aykırı. Ne ekerseler onu biçerler.
Kendime olan saygımı çiğnemem , beni kaybetmeyi göze alan kişi için uğraşmam
Hayır canım çok şey kaybetti gidince değerimi anlar
Aslen yapmamak lazımdır. Lakin herkes kaçanı kovalar.
Evet uğraşırım kendime bağlarım o kişiyi
Ki bana yasattigi o duyguyu ona yasatayim oyle diye diye bana aşık oldu ben ise ona daha çok bağlandım
Ve Şu an mutluyuz :)
Daha önce maalesef öyle insanları geri kazanmak için cok uğraştım şimdi geriye baktığımda pişmanım. Artık gidene bay bay.
Uğraşamam. Değer verdiğim kadar değer görmek isterim. Yeteri kadar yıpranmışken "hadi kendimi biraz daha yıpratayım " diyemem.
Uğraşırım ya gerçekten değer veriyorsam
Silmem iki saniyemi bile almaz
Hayır :( Kimse için uğraşmam :(
kim olduguna bagli
onemli biri olmali
Ugrastigim cok oldu ama artik degistim. Kafama vura vura degistirdiler
Hayır, hic umrumda olmaz..
Genel olarak kimse için çaba sarfetmıyorum 🤷🏻♀️
kimse umrumda olmuyor genelde
Kendi kayıbı dır diye düşünüyorum
Hayır uğraşmam bends silerim olur biter
Hayir. O yolunu belirlemiştir zaten