Kitleleri arkamda sürükleme gibi bir derdim hiç olmadı. Bence herkes kendi yolunda emin adımlarla ilerlemeli. Özgün ama ortak paydada buluştuğum insanlarla bir arada olmayı çok seviyorum. Bu konu asla üzüleceğim kafama takacağım bir konu değildir. Ben sadece kendi başarıma bakarım.
Ne kadar insan varsa o kadar bakış açısı düşünce mevcut.. Herkes aynı düşünemez. Muhakkak olacaktır farklı düşünceler.. Bakış açısı insanı çoğaltan bir şey dünyayı farklı kılıp zenginleştiren bir unsur. Düşünsenize herkesin aynı düşündüğü bir dünyayı renkler, şekiller, resimler hep aynı... Yanlış yapıldığında herkesin doğru diye düşündüğü bir evren var biri çıkıp da o yanlış diyemiyor. Skolastik düşünce gibi bir şey...
Yani üzücü bir durum tabii. Çünkü yaptığım şeyleri yalnızca kendim için yapmıyorum. Sevdiğim insanların mutlu olması da benim açımdan önemli. Fakat hem niyetimi anlamayıp hemde kendilerine yapılan iyiliği göz ardı eden insanlara da yapacak bir şey yoktur. Demekki iyiliği sevmiyormuş :-) ya da beni...
İkisi de mühim değil benim için. İlla kazanmam lazım değil, illa birilerinin beni desteklemesi de gerekmiyor. Ben söyleyeceğimi ortaya korum, isteyen alır istemeyen almaz 😄