-Her şeyi doğru yapmaya çalışmak yanıltır bazen insanı. Doğrular; kişiye göre değişir çünkü. Beşeri yaratılanlar olarak deneyerek öğrenir ve görürüz yanlışın da doğrunun da yüzünü. 🌼Dikenlerinden korkmadan gir o bahçeye, düşersin kalkarsın önemli değil, sonra kalkar tekrar yürürsün, düşe kalka yürümeyi yeni öğrenen bir bebek gibi. Sonrası; önünde girmeye cesaret edemeyenlerin asla bilemeyeceği koca bir cennet kapısı açılabilir, her deneyişin sonu hüzün barındırmaz bazen.
Senin için önemli olan denemiş olmak mı yoksa herşeyi doğru yapmış olmak mı?
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Benim için önemli olan denemiş olmak ve başarmak.. başarmadığım sürece denemenin önemi yok. ama yine de günün sonunda kaybettiğim de en azından ben elimden geleni yaptım ve denedim diyorum.. her ne kadar mutlu etmese de kendimi suçlamıyorum en azından..
Kesinlikle bir bağımlılığım nedeniyle ondan kurtulmak için hayatım hiç kimsenin elde etmediği kadar disiplinli ve düzenli oldu. Beyin hakkında sır denecek kadar değerli bilgiler öğrendim. Allaha şükür.
Cok sahane sorular soruyorsun öncelik ile bunu belirtmek isterim!
Ben denerim... hic birzaman ilerde pismanlik yasamamak icin. Dogru yaptiklarimiz bazen gelecek icin hic ama hic iyi olmuyor maalesef! Bin kez iflas etsem dahi yönetmek taraftariyim.