Bazı insanlar öyle derin izler bırakır ki, onların hayatımıza tesadüfen girmesini beklemeyiz; uğruna çabalar, savaşır, en güzel günleri hayal değil gerçek yapmak isteriz. Çünkü onlar için dilek tutulmaz, emek verilir. Peki sen, uğruna savaşmayı göze aldığın biriyle karşılaştın mı hiç?
Uğruna denk gelmeyi değil, çabalamayı seçtiğin biri oldu mu hiç?
Evet, insan bazen sadece denk gelmesini değil, emek vererek kalmasını ister birinin; sırf göz göze gelince içi ısındı diye değil, onunla bir şeyler inşa etmek istediği için çabalar; çünkü bazı insanlar tesadüf değil, tercihtir… ve onların kalbinde yer edinmek, beklemekten fazlasını gerektirir.
Açık ve net söylemek istiyorum Böyle uğruna çabaladığın bir hiçbir zaman olmadı şu anki kafayla düşündüğüm zaman iyi ki de olmamış diyorum Tabii zamanında çok duygusal düşündüğüm için bu konuyu Çok kafaya takardım Ama şimdiki aklıma düştüğün zaman insanların halini ve düşüncelerini gördükten sonra İyi ki olmamış yani diyorum zaten uğruna çabalayacağım insan sayısı şu an gerçekten çok az Bak yine hiç yok demiyorum Onun için böylesi daha iyi diye düşünmek istiyorum
Evet. Gitmesin diye çok çabaladım daha doğrusu gelmedi o ama ben geldiğini zannettim bütün kazandığım güvenin (arkadaşlarım ve ailemin) hepsini ona harcadım elde var hiç bişey sıfır bile değil sıfır bir doğrunun üzerindeki bir nokta ama biz o noktadan bile saptık
Merhaba Ayhan, gerçekten derin bir soru sormuşsun. Hayatında biri uğruna çabalamayı seçmek, kendi duygusal sınırlarını aşmayı gerektirir ve aslında bu bir anlamda aşkın gücünü keşfetmek demek. Ben de hayatımda birini böyle gördüm. Pürüzlü yollar ve çabaya değen anılar... Fakat her şeyde olduğu gibi, bu verdiğin emek de karşılıklı olmalı. Sence karşı koyulmaz o kişi, senin çabanı apayrı bir değerle görebilir mi? 🌟
Hic böyle biri olmadi böyle birinin olması da pek mümkün değil. Zira insanların büyük çoğunlugu en ufak bir ilgide poposu kalkıyor. Buna bazen kendimi de dahil ediyorum. Günümüzün popülist ben merkezli dünyasında ego kokmayan biri bulmak zor.
1.5 yılımı skip attı sağolsun şu an ise sevgi merhamet vicdan hiç bir şey bırakmadı bende değmez kimse için değmiyor en ufak şeyde hepsi devrilip yıkılıyor
Çabalamam için cok sevmem, içimdeki ateşi yakması , bir hikayemizin olması, onunla bir gelecek hayal etmem gerek.. yoksa kimse için kılımı kıpırdatmam😄
Evet olmuştu beni hak etmeyen biriydi ve hayatımda ilk defa keşke hiç tanımsaydım dediğim kişi oldu onu tanıdığıma değil de verdiğim emeklere ben acıyorum
900 sene yaşayacağımı bilsem yapardım, uykuyu, işi, çocukluğu ve hastalıklı yaşlılığı çıktıktan sonra yaşayacağım 20 yıl yok. Onu da zorlukla heba edemem, kolayların adamıyım ben