Bir iş bulabilmek için mi, ilişkinizi zor da olsa sürdürebilmek için mi, bir insanı değiştirebilmek için mi, atanabilmek için mi vs. En çok ne için çabaladınız?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir iş bulabilmek için mi, ilişkinizi zor da olsa sürdürebilmek için mi, bir insanı değiştirebilmek için mi, atanabilmek için mi vs. En çok ne için çabaladınız?

Aslında şu anki durumum için çok çabaladım diyebilirim. Çünkü elimden geldiği kadar her zaman düzgün ve doğru bir insan olmaya çalıştım özellikle büyüdüğüm ortam buna çok müsaade etmese de ben yine bildiğim yoldan şaşmadım.
Bu soruya samimi bir cevap vermem gerekirse, birinin beni sevmesi için çok çabalamıştım beni sevmesini çok istedim çünkü ben onu çok sevmiştim. İstediğim olmadı benim için çok yıpratıcıydı ama artık vazgeçtim. Bir söz vardı yüreği soguyanın savaşı bitermiş, benim ki de o misal.
❤️
Ben her şey için çabalım.. özellikle de mutlu olmak için.. sevinmek için ama şu an çabalarımın karşılığını henüz alamadım ama yine de kendim için vaz geçmiyorum devam ediyorum hep
Kendimi bulmak için çaba sarf etmişimdir. Halen de çaba var.
Cevap
10Cevap
Hayat standartlarımı istediğim seviyeye taşıyabilmek için. Emek olmadan istek olmuyor.
Bugünün dünden olumlu anlamda farkı olması için çabaladım, hala çabalarım. Bu bir düşünce veya duygu da olabilir, somut bir fark da. Olduğum insanı geliştirebilecek her adım için çabalarım.
Birini çok sevdim bir dönem onun için dünyayı ters düz ettim desem yeridir ondan sonra da hiç bir şey için çaba göstermedim zaten
Ençok otelde çalışırken servisten mutfağa geçmek için çok çabaladım ve oldu şu an mutfakta çalışıtorum ileride kendi dükkanımı açıcam
İş için çok çabaladım.
Çok değer verip değer göremediğim de oldu
Sonuçta neyin üstüne çok düştümse o bende kaçti
Annemin sağlığına kavuşması için çok çabaladım, ömrümün çoğunu buna harcadım.
Engel olmak için, çabaladım çabaladım sonra çok yoruldum 😞
Hiçbir şey için çok çabalamadım. Keşke daha çok çabalasaydım dediğim şeyler oldu
Adaleti sağlamak için çok çabaladım.
Ehliyet yazılı sınavını geçmeye çok şükür geçtim bugün
Okul için çabaladım bir dönem...
Kendimin en iyi halini görebilmek için..
Birini unutmak ama beceremedim
uyum sağlamak için çok çabaladım ama olmadı
Mutlu olmak için, biraz da hayal ve hedefler
Çabalamayın bıraktım
Normal olabilmek ve öyle gozukebilmek için.
Ailem ve kendim için
Nedense hic cabaladigima inanmıyorum:/
Dilan Polat hapse girmesin diye ama olmadı 🙄
Hayat mücadelesi
Hayal kırıklığımı tamir etmek
Huzur
Okul için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?