En son ne için çabaladınız?
Çabalarınızın sonucu olumlu mu,
olumsuz mu oldu?

En son ne için çabaladınız?
Çabalarınızın sonucu olumlu mu,
olumsuz mu oldu?
Denedim olmadı. Çabalarımın sonucu nihayete varamadı ben hüsrana komşuyum..
En son çabam bir insanı hayatımda tutmak idi. Sonra sağolsun çok güzel çıkartmama vesile oldu. Bazen insanların yaptıkları pratikte kötü olsa da teoride çok işe yarıyor.
Genç bir dostumu, yapıyor olduğu bir hatadan çevirdim bugün. Müthiş huzur verici bir şeydi, çok şükür.
Benden yaşça büyük birini bir hususta uyardım, riske girerek uyardım hem de çünkü ters bir tepki verebilirdi. Ama elhamdülillah çok nahif bir dönüş aldım.
Elimde bitirmem gereken bir iş vardı, içime sinerek onu da bitirdim ve buraya ancak bakabildim şükür.
Derken, aslında bu verimli bir gün geçirdiğimi hissettiriyor, saatin 2 oluşuna aldırmadan tebessüm ediyorum elhamdülillah ve sorunuza yazabiliyorum :)))
Peki ya siz?
Düşünürken de belki dinlendirir :
(2. dakika 12. saniyeye dek bir solo çello girişi var, sıkılmanızı istemem, atlayabilirsiniz ^^)
Evet verimli bir gün olmuş sizin için ne güzel bir sürü şey için aynı anda çabalıyorsunuz:)
Gerçekten dinlendirici geldi teşekkür ederim. :)
En son ara bulmaya çalıştığım bir olay oldu aile içinde orada bayağı çabaladım henüz olmasa da umuyorum ki olumlu bir sonuç alacağız ordan. :))
Diğer konu da kendimce çabaladığım bir şey var zorlanıyorum açıkcası sanırım eskisi kadar kolay gelmiyor bir şeyler dil öğrenmeye çalışıyorum online. Sandığımdan daha zor geldi ilgi alanım olmasına rağmen. Hayırlısı bakalım:)
Allah razı olsun ^^
Allah tez vakitte ferahlık versin, çözümleyin inşaAllah.
Aaa ne güzel, bir dil bir insan :) Benim de alanımdır. Yaparsınız inşaAllah tez vakitte, ama dil öğrenmek ciddi manada çaba gerektiriyor.
Evet çokça çaba gerektiriyor. Bir de yüz yüze öğrensem sanırım daha hızlı ilerlerdim bu şekilde tıkandığım noktalar oluyor haliyle inşaallah pes etmem:) zira başlarken bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim.
Sizin de alanınız olduğunu söylemişsiniz hangisi diye sorabilir miyim? Hangi dil?:)
MaşaAllah, çabanızı tebrik ettim. Ben üçüncü dil olarak Almanca'yı denerken nefret etmiştim :))))
Ülkemizdeki en yaygın ikinci dil benimki :))
Aşırı derecede kaba hakikaten, artikeller mahvetti beni :)))
Zümre miyiz yoksa? Sizin nedir?
Amin.
Anlamadım ama olsundu :))
Estağfurullah...
Hayırlı geceler.
Eg için teşekkürler ^^
Çaba göstermeyi bırakalı uzun zaman oluyor. Çünkü gösterdiğim çabanın karşılığını bugüne kadar hiç alabildiğimi hatırlamıyorum. Rüzgara karşı kürek çekmek gibi bir şey oldu artık benim için. Kendimi gereksiz yere yormanın anlamı yok.
Fotoğraftaki detay sizin çabaladığınız şeyi mi gösteriyor? Eğer öyleyse işlemesi çok zevklidir, insanı dinlendirir. Ben de en son lavanta işlemiştim.
En son çabaladığım şeyin, şu an olmadığına şükrediyorum diyelim.🌺
Cevap
6Cevap
Çabalamam sona ermedi :D umarım olumlu sonuçlanır
Her şey için çaba gösteriyorum
Mutlu olmak için
Dünyamı düzene sokup ahiretimi kurtarmak için evlenmek istedim. Elimden geldiği kadar çabaladım yırtındım senelerce dua ettim ama hiçbir şey değişmedi. Yaşım 40 oldu bu vakitten sonra değişeceğine dair en küçük bir umudum da yok. Dahası Allah'ın merhametli ve adil olduğuna inanmakta artık zorlanıyorum...
Belki de karşınızda bu çabanın karşılığını alamayacağınız bir insan vardı. Ben tam bilemem tabii ki. Ama Allahtan asla ümit kesilmez.
Çok yoruldum
Ben sadece geleceğim için çaba gösteririm. ve çabalarım olumlu ilerliyor suanda.
İşle alakalı bir konuydu.. Hallettim şükür..
Tanımadığım bir insana, kendimi kanıtlama çabasına girdim. Sonuç olumsuz oldu. Çünkü insan yargılayıp, asıp kesmeyi sever bir toplumuz. 😌
Kpss için gorcez bakalim
İyi, samimi, hayırlı bir aday bulmak için; AMA ÇOKTAN TÜKENMİŞ!
Herhangi bir çabam kalmadı artık.
Ailem icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?