Selâmlar!
En son ne için çaba gösterdiniz...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
En son ne için çaba gösterdiniz...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Ne olursa, meslek edinmek üniversite sınavı yazılım kursu bir çok şey deniyorum ama her heyecanlandığım da o iş ne yazık ki olumsuz gerçekleşiyor
Hadi üniversite sınavını tekrardan kazanırım onda sorun yok iyice çalıştım devam da ediyorum cumartesi pazar bu iş bitecek ve en sonunda kendimi eve kapatmaktan kurtulacağım 😂🤷♂️ yazılım kursundan öğreneceğim çok şey var sertifika da veriyorlar, meslek edimeye gelirsem bugün belediyeden aradılar.. bir yerde engelliler ile iş arayanlar için etkinlik düzenleniyor belediye başkanı vb. Tüm yetkililer orada olacak iş verenlerde öyle bakalım hayırlısı olsun ben yine de deniyorum kendime bir şeyler katmak için
En son her zaman çabaladığım konular için çaba gösterdim yani değişen bir şey olmadı. hayatta ki sorunları dertleri çözmek için yaşıyoruz işte.. çoğu insan mesela hayatın zevkini yaşar bir de bizim gibi bir gün mutlu oluruz umuduyla her gün çaba harcayan insanlar vardır.. ama alıştım. zaten önemli olan da bu mesela insan çaba harcamadan ya da zor yoldan bir şeyleri başarmadığı zaman gerçekten mutlu olacağını düşünmüyorum.. aylardır ya da yıllardır dert olan konuyu çözdüğün zaman ki o huzur mutluluk rahatlama hissi bence hiç bir şey de yok..
ama fazlası da insanı yıpratıyor ve yoruyor maalesef işte..
Kalktım buzdolabını açtım rakı doldurdum, üzerine su doldurdum, buz koydum, diğer bardağa su ve buz koydum, yoğurt içine zeytinyağı, tuz ve nane ekledim biraz da salam doğradım, gündüz haşladığım fasulyeleri tabağa koydum üzerine söğüş soğan ve haşlanmış yumurta ile maydonoz serğiştirip basit bir pilaki yaptım. Yani en son içmek için çaba harcadım
Bayağı bir çaba sarfetmişsin çok istikrarlıymışsın.😄
Ben yalnız olsam da rakımı yalnız bırakmam meze hazırlarım. Bizi de yalnız bırakanlar utansın ne diyeyim
Garanti bir şey yok hayatta her ihtimal var. karşılık görmek, vermek ve emek valla kolay değil. Hele Karşılıksız sevmeye, yardım etmeye, acıyı ve korkuyu kucaklamaya, sabrı etmeyi, güvenmeyi bir de en çok kendimi sevmeye ve güvenmeye çabalıyorum ama çok zorlanıyorum öldüğümde bunu başarabilir miyim bilmiyorum. Umarım azda olsa törpülenirim o zamana kadar.
Cevap
26Cevap
Bugün benim için o çabada bitti. Değmez anladım. Yerle gök bir araya gelir ama ben artık geriye dönmem. İnsanları şımartmaya gerek yok.
Tek taraflı çabaysa evet değmiyor...
Bence çaba kadar önemli olan bir şey varsa söylemeden anlaşılabilmek, hissedebilmek anlamayı değil anlaşılmayı bekliyoruz
Ben bu yaşımda öğrendiğim şey bu oldu
Aldığım radikal kararlar içinde bu var.
Artık anlaşılmayı çok takmıyorum
Bir kojuda çok gösterdim ama tek taraflı ise boşa Zaman kaybı ve üzüyor.. olacak olan zaten oluyor fazla çabaya gerek yok
90 lı yılların ortalarından bu yana sürekli bir çaba içerisindeyim.
İşim ve ailemle ilgili çabalarım bitmez.
Söylemeyeyim şimdi daha sonra olursa söylerim söz ✌️
Evlilik konusunda çabalamıştım en son ve artık o safhayı geçtim çokta umrumda değil.
Ne için çabalasam elime yüzüme bulaştırıyorum. Bu yüzden bıraktım kendimi.
Ödevime hayatımda ilk kez bir ödev için bu kadar çabaladım normalde dikkate bile almazdım.
Kolay kolay bir şey için çaba göstermem ancak sigarayı bırakmak için çok çaba sarfettim 😀
Görsel benim söylemem gerekenleri söylemiş, ek olarak tek taraflı çaba değmiyor. İnsanlar biraz nankör oluyor, değer kıymet nedir bilmiyorlar, empatiden yoksunlar...
Bir konuda kendimi geliştirmek için çaba sarf ediyorum..
İşimde başarılı olmak için çaba gösterdim. :)
Ağlamamaya
Hiçbir şeye. Rahatta takılıyorum.
Boş şeylerı boş vermeye
Kendimi kendimden kurtarmak için
Çabayı bırakalı çok oldu hatırlamıyorum
İşi yetiştirmek için..
Odaya giren sineği öldürmek için çabaladım🤣
Birisi içindi ama değmedi
Kahve içmemek için direnmeye
Finallere ama pek faydalı olmadı sanki😄
Sasa ne zaman yükselir diye kafa patlattım
Bir projenin bitmesi için cin