Selam, ✨ Bu hayatta her zaman elinizden gelenin en iyisini yaptınız mı, yoksa pişmanlıklarınız var mı ya da keşke daha farklı olsaydı dediğiniz anlar oldu mu?

Selam, ✨ Bu hayatta her zaman elinizden gelenin en iyisini yaptınız mı, yoksa pişmanlıklarınız var mı ya da keşke daha farklı olsaydı dediğiniz anlar oldu mu?

Kişisel gelişim sürecinde, kendimizi sürekli olarak değerlendirerek ve kendimize daha iyi bir versiyon oluşturma yolunda ilerleyerek gelişebiliriz. Eğer birinin hayatta elinden gelenin en iyisini yapamadığına dair bir hissi varsa, öncelikle neden böyle hissettiğini anlamaya çalışması önemlidir. Ardından, hedeflerini ve hedeflerine ulaşmak için ihtiyaç duyduğu kaynakları belirleyerek, adım adım ilerlemeye başlayabilir. Bu süreçte, kendine karşı sabırlı olmak ve küçük adımları takdir etmek de önemlidir.
Evet elimden geldiğince en iyisini yaptım.. Ama insan bazen öyle ruh halinde oluyor ki.. Keşke bunu şöyle yapsaydım diyebiliyorsun.. Oysaki o dönemde o kararın doğru olduğunu düşünüyorduk.. İnsanlar büyüdükçe bazen düşünceleri de değişiyor.. Hep deriz ya şimdiki aklım olsa bunu böyle yapmazdım.. Aslında yaşayarak bazı şeyleri öğreniyoruz.. Yanlış kararlar değil ama insanlar ilerleyen yaşlarda daha mantıklı kararlar verebiliyor.. şu an ki doğrularım ilerleyen yaşlarda belki de daha iyi kararlar vemeliydin diye düşünmeme sebep olabilir..
Teşekkür ederim.. 😊
Rica ederim.. :)
Selam 👾
Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmadım maalesef. Ama pişmanlık duymak yerine bugüne odaklanmaya çalışıyorum. Geçmişte yaptığım hataları tecrübe olarak görüyorum. Onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Çünkü kendimin en iyi hâli olmak istiyorum.✨
Selam en sevdiğim emojilerden 👾
O zaman daha çok kullanayım 😄👾👾👾
Bir yere kadar evet hayatımda elimden geleni her şeyi yaptım. Fakat artık eskisi kadar kastığımı düşünmüyorum. Sonuçta ölüm diye bir gerçek var. Bu kadar kürek çekmeninde bir alemi yok.
Cevap
22Cevap
Hayır geçmişten gelen fazlaca yanlış kararlarım oldu ve bunların sonucunda da hayatımın iplerini kaybetmiş bulundum. Elimden gelenin en mümkün olanını yapıyorum diyebilirim. En iyisi için baştan gelen doğru kararlar da olmalıydı
Mükemmel olmak sadece tanrıya mahsustur. Ben basit bir insanım ve bana sunulan şartlarda elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorum evet.. Ya bir işe hiç başlamamak ya da başladıysam da hakkını vermek isterim. Keyifli günler..
Çok çok daha iyisini yaptığımı düşünüyorum
En iyisini yapmak isterim yaptığım kadar.
En iyisini yapmak için gayret ediyorum ve başardığımı düşünüyorum ama sonucunda yorgun düştüm.
Hayır sadece elimden gelen neyse ortalama bir şekilde yapıyorum üstün gayret göstermiyorum. Gelip geçici hayat için kendimi heder edemem ama hayatın olağan akışına ayak uydururum bunun için gerekeni yaparım sadece.
Hayır , daha iyisini yapabileceğime inanıyorum.
Hayır, eğer şu an herhangi bir zamanda veya yerde keşke diyeceğim bir durumum olmasaydı soruna "evet" cevabını verebilirdim Barış. Ama hayatımın neredeyse her alanında keşkelerle yaşayan bir insanım.
Bunun savaşını veriyorum hala açıkçası, elimden gelenin en iyisini gerçekten yapıyor muyum diye soruyorum kendime.
Elimden gelenin en iyisini yapmıyorum hayır bu beni çok yoruyor ne yapıyorsam olduğu kadar diyorum.. pişman olduğum bir konu yok
Yapmıyorum yapsaydım eğer çok daha iyi yerlerde olurdum ama geç kalmış da değilim yapsam yine olur her şey aslında insanın kendi istemesine bağlı 🙂
Elimden geldikçe yapıyorum
Teşekkür ederim görüş için 🌹
Rica ederim 💎🪻
Pişmanlıklarım var ama bunlar da zaten en iyisini yapmaya çalışmamdan, onun gerçekleşmesi için bu süreçte olması gereken şeyler.
Mutfak dışında hayatta hiçbir zaman elimden gelenin en iyisini yapmadım. Olması gerektiği kadarını yaptım kendimi zorlamadım.
Her zaman en iyisini yapmaya çalışırım. Bazı şeylere gereksiz yere özeniyoruz ama o kadar kasmaya da gerek yok
Daha yapmadıklarım da olduğu için hâlâ düşünmüyorum.
Pisman olacagima gerçekten inanirsam yapmayi sart görürüm kendim icin.
Gerektiginden kadar fazla yaptıgımı düşünüyorum
Henüz hayatım için en iyi şeyi yaptığımı düşünmüyorum, dha süresi var.
Akışına bıraktım olması gerektiği kadarını yapıyorum
Maalesef ki hayır.. çok konuda daha iyisi olabilirdi demeden geçemiyorum
Sonuna kadar mücadele eden bir kişiliğim var o yüzden elimden gelenin fazlasını bile yaptım
Çocuklarım Aile fertlerim için fazlası ile yaptığım kanaatindeyim, Artık sıra bende
Yapmaya çalışıyorum.
Olduğu kadar olmadığı kader.
Çok kasmam , başım ağrır
Yapmaya çalışıyorum maddi ve manevi olarak durumum elverdiği müddetçe
Bazı zamanlar elimden gelenin fazlasını yaptım bazı zamanlar yapmadım.
Evet, bu konuda hiç mutevazi olmayacağım. Çok büyük fedakarlıklar yapıyorum
Edişini yaparim pes etmem dipini görene kadar
Fakat şu an artık elimden hicbirsey gelmiyor
Hayat her zaman istediğin gibi gitmez sabır istet dua ister en enemliside nasibin için çaba ister olsada olmasada yine sabır
Ne konuda en iyisini yapmak? Neden en iyisini yapmaya çalışayım robot muyum ben :D Bir şeyi seviyorsan içinden gelerek zaten yaparsın. Gerisi zorlamadır hayatsızlıktır
Malsef düşünmüyorum kendim için yaşıyorum bu hayati başkaları için yasamisim
Hiç bişe yapmıyorum elimden geleni yaptığım zamanda zarar bana oldu
Ben pişman olmak için doğmuşum sjsjjs
Bence her olayda değil ama genel anlamda evet
Düşünüyorum ama karşılığını alamıyorum
Hayır daha iyisini yapacağım
Fazlasıyla..
Bazen yapıtığımı düşünüyorum
evet hakkını veriyorum
Evet, düşünüyorum ama hiçbir şey değişmiyor 😒
Hayır çok daha iyisini yapabilirdim
Ikinci kısımdayim. Daha farklı olabilirdir
Elimizden geldiğince sempatik face
Hayır düşünmüyorum
Düşünmüyorum daha da iyisini yapabilirdim
iyisini daha yapmadım.
öyle yapmaya çalışıyorum
Evet.
Günaydınn
Hayır. Daha da çabalamam lazım.
Fazlasıyla yapıyorum
Hep fedakarlık yapıp hiç karşılık alamadım
Fazlasıyla ama çabalarım boşunaymış
Pişmanlık güzeldir, bizi büyütür ve olgunlaştırır.
Evet
Hayır
Evet düşünüyorum.
Hayır 2 senemin boş geçtiğini düşünüyorum
Evet
Her konuda iyisini yaptım para dışında.
Yapmaya çalışıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?