Neler yaptınız, neler yapmadınız?
Kendin için ne yaptın?

Neler yaptınız, neler yapmadınız?
Kendin için ne yaptın?
O kadar çok şey yaptım ki kendim için.
Hergün kendime birşeyler katmak için bilimsel, psikolojik, sosyolojik, kişisel gelişim, siyaset, tarih, evrenin işleyişi gibi konularda videolar izlerim, kitaplar okurum, okumaya vaktim yoksa sesli kitaplar ve radyo tiyatroları dinlerim
Yabancı dilde kendimi geliştirdim, özel dilsiyon ve beden dili eğitimleri aldım. Güzel ve akıcı konuşmak için özel çaba sarf ederim.
Ve her an kendim için birşeyler yapmaya da devam ediyorum.
Selamlar,
Evet, elimden gelen her şeyi yaptım hem de. Benden fazla kıymetli kimse yok bana göre. Kolay kolay pes etmem. Özellikle beni ilgilendiren konular hiç pes etmem. Seviyorum kendi mi ve elimden gelen her şeyi yaptığımı düşünüyorum.
Cevap
15Cevap
Hayır hala eksik olanlar var.
Bundan sonra sadece canımın istediğini yapıcam. İstemediğim hiç bir şey için kendimi zorlamıycam..
Kendimi mutlu etmek için hwr şeyi yapıyorum, canım ben🥰
Yaptım ve yapmaya devam edeceğim
sanırım bir insanın kendi için elinden gelen her şeyi yapıp aynı zamanda kendi için hiçbir şey yapmamasının bir bedende can bulmuş haliyim. kendim için birçok şey yaptım, yapmaya da devam ediyorum lakin aynı zamanda birçok şeyi de yapmayıp es geçtim, es geçmeye devam ediyorum
siteden gördüğüm gelmiş geçmiş en güzel sorulardan biri bayıldım :) bence yapmadım daha çok yapılacak şeyler var ama yöntem uygulama konusunda destekleyici etkiler istiyorum bekliyorum bakalım ( :
Teşekkür ederim 🍀
İstediğiniz etkiler sizi tez zamanda bulsun 🎈
Yapmadım. Özellikle de sınav için. Sürekli çalıştım evet ama burada ya da başka sosyal mecralarda durup zamanımı hiçe saydım, kabul ediyorum. Ama bunlar dışında gerçekten çabaladım. Pişman mıyım? Hayır ama daha iyi olabilirdi. Bu yüzden şuandan itibaren kalan zamanımı çok verimli geçirmeye çabalıyorum. İlerisi için söyleyecek olursam, yapacağım ve yapıyorum ☯
Elimden gelen herseyi yaptim demek sacma olur cunku ben cabalamayi sevmem. Hicbir sey icin cabalamayi sevmem. Birsey olmuyorsa vardir bunda bir hayir deyip pes ederim. Fazla hirsli biri degilim belki onunla alakalidir ama elimden gelen herseyi yaptigimi dusunmuyorum.
Fazlasıyla yaptım. Kendimi geliştirmek adına bir sürü uluslararası sertifakalar aldım. Bunun neticesinde iyi bir cv gereken yerlere gitti haber bekliyorum
Güzel haberlerin olsun
Teşekkür ederim 😊Beklemek zor olsa da sabır.
Hayır daha yapmadım. Yapsamda elimden gelenden daha azını.
şu an kendim için en iyisini yapmam gereken yoğun bir döneme giriyorum. Elimden gelenden daha fazlasının olması için biraz daha hırs gerek. Olacak.
Yaptım, yapıyorum ve yapacağım..
Kendim ve ailem için..
Yapmaya çalışıyorum ama kendime şefkatim yok daha çok yönlendirmem gereken bir ruh olduğumu düşünüyorum. O ruh kendini ezdirmemeli, güçlü durmalı.
Hayır elimden gelen her şeyi yapmadım ama bazı şeyleri yapabildim, insanlar çıkarttım mesela hayatımdan, elimden gelen şeyleri yapmaya devam ediyorum, daha doğrusu çalışıyorum.
Kendim için elimden gelen her şeyi yapmadım ama bunu sevdiklerim için yapıyorum
Hatta o kadar fazla taviz veriyorm ki sanırım kendimi ihmal ediyorum
Hayır yapmadım. Galiba buna da üşeniyorum sfkdnsl
Fjdkd saçların güzelmiş bak
Güzel güzel 😎
🍀✨
Yavşamak gibi algılama ama, saçlarının rengi ve stili eşsiz. İlk defa görüyorum bu tarzda bir saçı, baya güzel olmuş...
Son nefese kadar devam edecek gayretler var ancak hicbir zaman her seyi yaptim diyemeyecegim. Bu cok buyuk ve anlamsiz bir cumle olur.
Megaloman değilim ama kendimi her şekilde önemserim. Aklıma ve hayat tecrübelerime güvenim tam.
Son 1 yıldır yaşadığım dönüşüm ile elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, daha da yapacaklarım var..
Hem kendim için hem de hayatımdaki adam için elimden gelen herşeyi yaptım. Olmayacağını anlayınca da sıra ayaklardaydı ve yine gereğini yaptım..!
Yaptıklarımda oluyor kıçımı kaldırıp yapamadıklarım da.
yapmıyorum ya kendimden başka herkesi düşünürken kendimi çok yanlız bıraktım.
Yapmadım bu saatten sonra da kılım kıpırdamaz.
En çok kendim için yaşıyorum canım kendim 🥳
Bir iki konuya dair ufak tefek bir şeyler yapıyorum işte. Kendim için çok çabaladığım söylenemez.
Daha yapmadığım şeyler var. Yapar mıyım emin değilim.
yaptım ama olmadı zaten yapacak halim de kalmadı
Yaptım ve klasik yurdum emeklisinden fazlası ile mutluyum.
Yapamıyorum arkadaslarimi kaybedince kendime kapandim kafama koyduğum herşeyi yapan biriydim şimdi ise şaka gibi kız kıza gezen kızlara bakıyorum evden çıkmıyorum :(
yaptım ama herşeyi değil.. yarım kalanlarıda yapmaya çalışıyorum
Her zaman kendim için en iyisini yaparım. Ben elimden geleni yaparım gerisi olacaklara kalmış.
Ben şuanlık kendim için sadece eğlenecek bir eğlence arıyorum. 2 Yıldır arıyorum ve bulamadım. Bir gün aradığım şeyi bulmak dileğiyle...
Yapamadım yapamıyorum 🥺
Yapamıyorum değil, üşeniyorum olmasın🧐
Bir şey olmuyor ise zorlmasak mı? Hep üzülüyoruz bak. Bizi mutlu etmek istese olmaz mıydı şimdiye?
Haklısın 😐
Yapmaya çalışıyoruz bakalım hayırlısı inşallah 😅
İnşAllah. Olacak
Anladım ki insana kendinden daha iyi bir dost daha iyi ana daha iyi bir vatsn diyar yokmuş..
İnsan önce kendine sarılmalıymış
Güzel yaşamaya çalıştım elimden gelen her şeyi yaptım
bilmiyorum kendimle ilgili sorulara net cevap veremiyorum
Hep başlayıp yarım bıraktım çoğu zaman başlamadan bıraktım
Yapmaya çalışıyorum. Kendimi her anlamda geliştirme çabasındayım
Zaten herşeyi kendim için yaptım sadece 😎
Hep senin mi ego tavan olacak 😎
Biraz 😎😏
Yaptım ve yapıyorum
Yapıyorum ama daha bitmedi az daha var
Kendim için bir şeyler yapmayı bırakalı çok oldu
Daha da fazlasını yapmam gerekiyor..
Yapsam ne olacak, sevilmedikten sonra.
Yaptım tabi. Bak ellerime, hep nasır.
Hiç bir şey yapamadım
Hayır yapmadım henüz , yapmaya çalışıyorum.
Yapmam gereken her şeyi yaptım.
Pek çok kez hayır diyorum buna.
Yaptım ve karşılıgını aldım çok şükür
Yapmadım
Yapmadım daha
Evet yaptımmm
Yapamadım
Hayır yapmadım
Evet yaptım
Yaptım fazlası ile
Yapamadım
hiçbir şey