Tamam küfür sevmiyorum dedim ama bazısı cidden zorluyor😒🙄

Tamam küfür sevmiyorum dedim ama bazısı cidden zorluyor😒🙄

Küfürsüz konuşmak benim yaşam tarzımı açıklar. İçimden seri küfür ettiğim tipler oluyor bazen. Sessiz, tek kelime etmeden, o kadar konforlu ki. Yorulmadan ve ruhen küfrün negatif etkisine girmeden en rahatı. Sonra da Allah'a havale ediyorum kesinlikle ve daha fazla düşünmeden konuyu kapatıyorum. Yoksa o sinir ve öfke insanı mahveder aman diyeyim. Uzak olsunlar. Derin bir nefes alıyorum ve güzel konulara kafayı takıp onları yok sayıyorum..
Bazıları hak ediyor. Ben de ediyorum ama şöyle bir ayrıntı var :Sosyal medyada isem karşımdaki kişiyi tanımadığım için tınlamam. Çevremden biriyse ve bilhassa sevdiğim biriyse küfretmem. Uyarırım. Hâlâ anlamazsa yine küfretmem ama ağır konuşurum. Hâlâ daha anlamazsa artık bir aptalla muhatap olmaya gerek yok diye düşünüp iletişimi kopartırım.
Sorunun yanıtına gelecek olursak itici bulurum. Hatta her tartıştığımız zaman başlarda öyle olmasa da zamanla küfretmeye başlayan bir eski sevgilim vardı. Bir etti, uyardım. İki etti, uyardım. En son soğudum. 2019'dan beri ara ara yoklar. Artık edemiyor da kuş elinden uçtuğu için ve ben de geri kabul etmiyorum, etmem de.
Amaaan ben arada ettiğimi farkettim.. ağzımdan kaçıyor. (Gerektiği yerde)
çoğunlukla itici olmakla beraber arada gerekiyor
Arada gerekiyor jdjsjud ne güzel dedin🤣
Fazlasıyla itici öğretmenimiz vardı küfür eden kişi kendini ifade edebilme yeteneği yoktur sözcük dağarcığı sıfırdır kendini geliştirmiştir bu sebeple yoluna başvurur kendini tatmin eder derdi
Bir de doğru yazabilsemeymişim🫣
Aslında güzel yazdiniz evet küfür eden insan acizdir
Ama bazen gerçekten öfkemi anca oyle dile getiriyorum dün kaybettim kendimi jsjsjs
Yetiştiğimiz toplumun getirdiği bir durum her zaman tutamazsınız kendinizi bazen beklemediğimiz bir anda içinizdeki canavar çıkarır takılmamak lazım evren o kadar tuhaf ki hiç yapmak istemediğimiz şeyleri yaptırıyoruz söylemek istemediğimiz şeyleri söyletiyor
Cevap
30Cevap
Küfürlü konuşan birisi değilim ama bazen ettiğim zaman gittigi yere çok yakışıyor 😂😂
Aranızda bir bej yabancıyım herkesin açısı da üzüntüsü de dürüstlüğüde kendine sayenizde her şekile girdim amacınızı öğrendim büyükten küçüğe doğru sayın başkana selam 🙋♂️
Bunca zamandır kullanilmadım sadece buna izin verdim o halen ylunda neyse ben olan sadece bana oldu en çokda neye üzülüyorum boşa geçen o güzel günlere zamana neyse beddua etmiycem kimseye ama yüzüme karşı farklı konuşan kim varsa bu oyunun içinde birdaha yüzüme bakmasın yeter Sağlıklı günler dilerim M. G
Hiç hoşlanmıyorum fakat trafikteyken savurduğum küfürleri duyunca 🤭 yani beynimin bir yerlerinde, yerleri olduğu için kullanıyorum farkında olmadan. Ama ailemden birinden duyarsam;ne kadar ayıp! diyorum 😅
Küfürlü konuşmayı sevmem ama bazen de yerinde ve zamanında öyle güzel gidiyor ki! 😄
Bazısın uzerine guzel duruyor yeri tam orası gibi jjsjs
Ben de küfür ettiğim için itici bulmuyorum, ayrıca küfür etmekle samimiyetin bir alakası olduğunu düşünmüyorum...
Okuma eksikliği olan insanlar küfre yatkındır. Cümle aralarındaki boşlukları doldurmak için kullanırlar ve çok iticilerdir bana göre
Samimiyet küfürde değil sözlerin içtenliğinde aranır. İticilikte nirvanadır benim için ağzı bozuk insanlar.
Ağzı bozuk insanlar samimi gelmiyor. Ha illaki insanın ağzından küfür kaçabilir ama bunu sürekli yapması itici.
küfürün samimiyeti mi olur. Hiç sevmem masama almam..
Küfür ağzıma yakışmıyor ama ettiğim kişilerin üstüne çuk diye oturuyor ne yapsam bilemedim
Kız veya erkek fark etmeksizin küfür etmek itici bir tavır
Neden ve ne zaman ettiğine göre değişir. Yerli yersiz küfür iticidir.
Yerli yersiz noktalama işareti gibi kullanılan küfürlerden nefret ederim.
Ben bir tık küfürlü konuşurum. Böyle yetiştim. Fakat gidip ana avrat küfür etmem.
Nerede ne zaman ettiğine göre iticiliği değişir ve küfür samimiyet getirmez bence
Sevmiyorum. Sevemiyorum. Mümkünse yanımdakilerden duymayayım.
İnsanın dili kötü olabilir kalbi tertemiz de olabilir
İnsanın ağzından bir tanecik bile mi kötü kelime çıkmaz😅 o insan benim arkdşlr🥲
Samimi bnde ederim arada bn etmem diyen yoktur bnce etmistir illaki
Durumuna göre değişir. Nerde, ne zaman, nasıl söylediğine göre değişir
Ya fazla sevmiyorum. Ve bence kimsenin ağzına yakışmıyor
Yerinde edilen küfür şiir gibidir diyorum yani ota boka etmiyorsa samimidir
Küfür hak edilene edilir ne kadar uğraşsak da en terbiyeli kişi bile bozar ağızını öyle durumlar var ki insan yeter artık der gerekiyorsa eden etsin fazlası zarar zaten
Küfür etmenin samimiyet ile alakası yok.
Yerine, sohbetine, zamanına göre edilen küfür cuk diye oturur..
Yerinde küfür dilin cilası bence ama 10 lafın 9 u küfürse o da bi hastalık.
Arada küfür etmek lazım ederim bende
az ama özse samimi, aksi taktirde itici
Şahsen bur kıza küfür asla yakıştırmam
Karakterine bağlı samimiyetime bağlı
İtici bulurum zaten pek küfür etmem
Aşırıya giriyorsa itici bulurum
Samimi bulurum
Tabii ki itici buluyorum
Yerinde ve az küfreden insan samimidir.
Bende ediyorum arada bu konudu yorumum yok 😃
Nefret ediyorum.
Kadınsa itici , erkekse basit buluyorum...
Küfürden samimiyet çıkmaz.
İtici bulurum.. seks dışında her küfür can sıkar
Çok itici. Samimi değil bence
Kültürsüz ve itici geliyor..
Nefret ederim küfürden de küfredenden de.
hoş bulmuyorum ben
Fazlasıyla itici.
İtici
İnsandan saymıyorum
İtici
Küfür edenler adam değildir. Karakter yoksunudur
İtici
Aşırı itici
Samimi
Hiç sevmem
Bende ediyorum ama fazla olunca boku çıkar artık
Sevmiyorum çok