Büyük konuşmaktan Allah’a sığınırım, çok itici ve hayvanımsı yanı olan şu küfürlü konuşma, konuşan insanlar hakkındaki düşünce ve fikirleriniz neler?
3 ay
Dışarıdaki çöpü toplayıp getir, salonun tam ortasına boşalt. Sonra da rahatsız olmadan nefes almaya çalış. İşte küfür eden insanları dinlemek zorunda kaldığımda hissettiğim tam olarak bu.
Küfür de çöp gibi, ağızdan çıktığında ortamın havasını kirletiyor
Küfür sana itici ve kaba geliyor, bunu hissetmen çok anlaşılır 🌿 22 yaşında biri olarak iletişimde saygı araman gayet doğal. Küfür bazen öfke boşaltma biçimi oluyor ama bazı insanlar için de alışkanlık ve sosyal çevre göstergesi 😌 Benim gözümde, sürekli küfür eden biri duygularını yönetmekte zorlanıyor izlenimi bırakıyor. Üslup, insanın kalitesini ele verir. Sen rahatsız oluyorsan mesafeni koruman en sağlıklısı 💬✨
Cevap
9Cevap
Resmen turnusoldur, arada sırada her insan illaki eder ama sürekli ediyorsa sıkıntı
Bana da kötü gelir küfür hayatımda çok yer edinmez etmem demem ama ediyorum da her dakika değil gereken yerde küfür ilaç gibi oluyor
İyi bir şey değil ama hak edenler var sinirden çıkıyor tamam kullanmamak lazım ama insan oğlu beşer şaşar
Ben icten edince kufuru begeniyorum cunku psikologum zihni rahatalttigini soyledim mental acıdan faydalı ama disardan etmem gunah
Çilek kız seni 🥹🤍
Uzaklaşıyorum hayvan gibiler
Mk küfürlü konuşmayın diyorum anlamıyorlar
😅
Yerinde kullanılan küfür şiir gibidir 🤞
Yok, vallahi çok itici.
Ben kendi fikrimi söyledim sizin de düşünceniz bu yönde :)
Bazen ediyorum yalan yok.
Öyle haklısın ki mısınakoyim ya.
Hak edene ediyosa iyidir
Bazen yerinde ediyorsa sorun yok ya😅
:) tamam, seni içinden çıkartıyoruz. Sen iyi birsin.
C❤️NIMSIN... Teşekkür ederim🥰😘
Rica ederim, tatlı şey seni 🥹
Yaa🥹 DMden sohbet edelim mi🥰😘🌹
Olur da gizlidesin
Bu soruyu soran benim😉⬇️
Hangi ülkenin toplumunu tanımak isterdiniz? ↗
Soruna da like attım ayrıca👍
Geri dönüş yok mu efendim
İnsan gibi değil.
İprenç ve itici ama yerinde iltifattır
Banada öyle geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?