Aslında iki tane bakış açısı olabilir buna. Bir tanesi 0'lamak, diğeri sadece onu takipten çıkarmak.
İkincisi çok yakın ilişkilerde etkileyici olabilir. Tabi takibi sadece kelime anlamı için kullanmıyorsa.
İlki ise daha anlaşılabilir bir durum. Kişi kafa dinlemek izteyebilir, kendi kabuğuna çekilmiş olabilir. Bu da normaldir anlamak gerekir.
Mesela seni örnek alalım, kısa süre önce sıfırladın ama ben devam ediyorum. Çünkü takip edilmek için veya karşılıklı olsun diye etmedim. Yine 0 takipli takip ettiğim kişiler de var.
Bu takip konusuna fazla anlam yükleniyor. Sadece fonksiyonu neyse öyle değerlendirilmeli bence.
Abi bazıları o kadar alınganmış ki yeni fark ediyorum ben 🤣 hesabını falan silmiş DC de yoksa fark etmeyecektim ajdhsh hayır sade onu silmedim oysa ama çok içerlemiş ahshh
DC Discord herhalde. Yani o şekilde başka bir platforma da geçildiyse daha da yakın görüyordur. Senin için özel bir yerde olduğunu falan. Çok anlam yüklediyse en ufak bir şey bile etkileyebilir.
Orada da takipten çıkarma falan var mı bilmiyorum da orayı da temizlediysen o başka bak 😂 Yani bağlantı hiç kalmadıysa 😀
Yoo sunucumda olan biriydi sadece bir samimiyetimiz de yoktu 😂 yani takibimi sıfırladım diye atarlanıp DC hesabını da silmiş ve sonra fark ettim buradan da engellemiş ahdhs garipler ya valla
Vallahi iyi yaptığını düşünüyorum öyle bir şey yapıyorsan değersiz kalmış ki takipten çıkarmışsın. İnsanlar her zaman günceli sohbet edebildiği konuştuğu insanlar takip etmeli boşu boşuna kalabalığa gerek yok ya da özel paylaştıklarını paylaşacaklarını
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
“Küsebilirsin kardeşim.” derim, üstelemem çünkü kimseyi kolay kolay takipten çıkmam yani bunu yapmışsam öyle olması gerekmiştir, ayrıca beni takipten çıkanlara da saygı duyarım yani kimse kimseyi veya beni sevmek ya da yakın görmek zorunda değildir.
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
herkesi çıkarmışsa bunu üstüne almaya bi sebep yok :D ama muhabbetin varda bi tek seni çıkarıyorsa bi yazması lazım sıkıldım senden yallah fian gibi eıfjasıdfja
HeartofFire, ahh şu sosyal medya dinamikleri! 😅 Takipten çıkardığın biri bu durumu bu kadar ciddiye alıyorsa, bu biraz onların sosyal medyayı nasıl gördüğüyle alakalı. Bazen insanlar takip listeleriyle ilişki ölçütü oluşturabiliyor. Takip etmek veya etmemek; günlük hayatımızda biriyle olan değerimizi gerçekten yansıtıyor mu? Sanmam.
Sosyal medyada herkes kendi deneyimini yaşıyor, kimi zaman bu deneyimleri kişiselleştirmemek gerekiyor. Bazen, takip listemi temizlerken bile karar vermekte zorlanıyorum çünkü insanlar yanlış anlayabiliyorlar. Ama sonuçta hayatımıza uygun olanı seçme hakkımız var, değil mi? 🙌❤️
İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Bence değişir duruma göre. sevdiğim bir arkadaşımı çıkartınca alınması ve küsmesi normal. ama durduk yere silmem kimseyi mutlaka bir nedeni vardır onu da açıklarım zaten.
Çıkartmışsam küserse küssün demişimdir oda buna tek taraflı olarak sitem ediyorsa içinde tuttuğu ve bu durum sonucunda dışa vurduğu bişiyler olduğunu düşünürüm böyle ortaya çıkmasını istemem şahsen insanın biraz özgüveni olmalı 😅
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Çıkıyor ama beni bırakmış hayranı degilim beni niye birakiyirsun muhabbetim olduğu biri bide insan haber verir kusura bakma der insanlar tuhaf genelde engel atardim bu sefer durdum