Hep böyle hissediyorum.
Tanımadığım insanların arasında bunu hissediyorum.
Hiç böyle hissetmiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Genelde çoğu insan böyle hissedebilir ama ben hiçbir şekilde böyle hissetmiyorum gayet mutluyum hayatımdan yani niye kendime ait hissetmeyeceğim ki hayatta kötü şeyler yaşıyor olabilirim psikolojik olarak sıkıntılarımda olur diyorsun ama zaten hiçbirimiz bu dünyaya ait değiliz ölümlü Dünya'da dünyaya fazla anlam yüklemeyi gerek yok.
Bu ben yeminle! Sanki arafta kalmış gibiyim. Nasıl denir, ruhum iki dünya arasında sıkışmış gibi. Bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum bu dünyada.. Sanki aslında başka bir zaman diliminde yaşıyormuşum da bir zaman makinesiyle birileri beni getirip buraya bırakmış gibi..
Evet dönem, dönem bunu yaşıyorum. Bir çok sorunun üstesinden sessizlik kendimi dinleme ve yalnızla gelsemde böyle olduğumda hiç bir çözüm bulamıyorum.
Çoğu zaman değil sürekli oluyor bu. kendimi bir yere ait hissetmedim şimdiye kadar. ama alışıyor insan bir süre sonra
Teşekkürler ☺️
Rica ederimm☺️
Cevap
13Cevap
Bunu hissetmemdeki sebep, tamamen bana bağlı.. çevresel etkenlerle ya da bulunduğum ortamla alakası olmuyor.. sıkışık ve karmaşık bir ruh halindeysem, nerede olursam olayım bu şekilde hissettiğim oluyor..
Bir yerde çok uzun süre kalınca sıkılan biriyim. O yüzden bir yere ait hissetmiyorum.
Evet oluyuur alıp basimıgidesim bile oluyor a? a nafile
Olmaz mı bea. Kendimi hemen video oyunlara atıyorum.
Evet Almanya'dan sıkıldım
evet çoğu zaman hissederim reis.
Ara sıra yaşadığım zamanlar oluyor
O zaman işte soluğu denizde aliyorum
Pek çok kez hissediyorum bunu
Dogrudur
Oluyor
Zaten hissetmiyorum
Olmuyor
Olmaz mı beaa
Bazen evet
Oluyor çok kötü bi durum