sevgilim bir aylık staja başvurdu ve aldılar onu ama çalıştığı bayan çok fazla yakın ona, sevgilimde birden bire çok havalara girdi bana karşı çok sert konuştu bilmiyorum birden çok değişti, ikisi sabahtan akşama kadar birlikte yalnız çalışacaklar falan.. benim bir arkadaşım var aynı iş yerinde bende ona o kadınla konuşup o staj teklifini geri almasından rica ettim ve yaptı.. şimdi çok üzülüyorum keşke çok kötü hissediyorum ama gerçekten yapmasaydım ilişkimiz kesin biterdi çünkü ben onun o kadınla çalışmasına çok çok rahat oldum içim çok kötüydü günlerce ve oda çok hava atmaya başladı.. çok mu kötü bir şey yaptım oysaki ilişkimi kurtarmaya çalıştım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen de haklısın. O staj yerinde değilse de başka yerde yine havalara girecekti sevgilin. Ayrılın gitsin bence
Ama yaptım doğrumu? Hakkını yedim…evet oda doğru ama bu sefer çok kırdı ve döktü, çok zoruma gitti ama engel oldum ona :(
Bence doğru olanı yaptın :) nankör birinden kuru kuruya ayrılsan içinde kalırdı hahahaha 🤣
Bu beni gerçekten köyü biri yapar mı?
Hayır, nankör insanları ben de sevmem. Burnu sürtsün :)
Ama hakkına girdim dimi?
Başka staj yeri bulamazsa hakkına girdin evet. Ama o da saygısızlık yaparak senin hakkına girmedi mi
Yok o stajı yapmazsa daha çok yine üniversitesine odaklanacak ve başka iş ariyacak.. Mesela ben ona o kadınla çalımasından çok rahatsız olduğumu anlatıyorum, yemekten kesildim resmen, çok merak ediyordum oda saçımı nasıl yapsam ne giysem derdindeydi
Bilmiyorum çok kırdı beni, sadece ilişkimizi kurtarmak için yaptım bunu
İyi de felfecir gözlü biri anlattığın kadarı ile :) stajdaki kadın değilse başka yerdeki kadınla fingirder. Sana doymuş gibi görünüyor
Yok yok gerçekten öyle bir his vermiyor bana yani öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum ama o kızla bu kadar zaman geçirmesi rahatsız etti beni
Haa sana soğuk yapmadı mı yani hiç 🙄
Bilmiyorum sevgilimin bir kızla her gün çalışması onunla aynı arabada işe gidip gelmezsi öğlen yemeği yemesi rahatsız ediyor çok
Hangi anlamda soğuk? Bu durum yüzünden baya kırış beni
İş hayatında da öyle çalışmayacak mı 😁
Yani sanki ben hiç yokum gibi kararını verdi yapıcam dedi
Yok ama bu stajda sadece o kızla çalışıcak başka hiç kimseyle
Durum karışık ya bilemedim. Kıskanmakta haklısın
Galiba sakat olan benim çok korktum onu hergün görünce ona aşık olursa kız benden güzel benden daha çok parası var çok cana yakın falan
Kaç yıllık sevgilin bu
Yani o bu durumu asla kabullenmezdi bende yapamazdım eminim ama o herşeye rağmen yapmak istedi bana güveniyorsun ama Buda bir güven testi olucak dedi ikimiz için bakalım ilişkimiz buna direnecek mi dedi ama ben çok çok kötü oldum zaten çok düşünen biriyim
1 1/2 yıldır
Kusura bakma seni de boğdum ama senin kız arkadaşın öyle bir şey yapsa sonra sen öğrensen affedermisin?
Başka konuştuğun kimse yok dimi tek odak noktan sevgilin :) Ayrıca okul veya iş de yok ise düşüncelerle savaşman çok normal
Çok sinirlenir kıskanırım 😅😅
Estağfurullah 😝 ses at istersen daha hızlı olurr
Okulum var ama işte tek odak noktam yinede o, o kızla çalışmasını istemiyorum sadece :( yok sen sevgilimin yerinde olsaydın affeder miydin beni?
Galiba affetmezdim 😅 iş hayatına atilmama engel oldun diye
Ayrılırmıydın?
Çok kötü hissediyorum kendimi, ne yapayım bilmiyorum
O konuda emin değilim ama sinir olurdum işte
Peki yerimde olsaydın sevgilinle konuştum diyelim çok rahatsız olduğunu belirttin o staji yaparsa hiç bit gün rahatın olmadığını anlattın ama o yinede yapıcam diyor.. Ozaman ellinde o imkan olsaydı yani işini engellemeye, yaparmıydın?
İşini engellemezdim ayrılırdım
Yani çok büyük bir hatta ettim
Napacam bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi
Ya kendin ayrılıp içine atacaktın ya da intikam alıp terk edilecektin 🙄 siz uyumsuz bir çifttiniz demek ki
Onu çok seviyorum asla yapamazdım, o benim herşeyim ellimden kayıp gideceğinden korkuyordum
Yani senin için dua edeceğim 🥺 bence onu geri aldır staj yerine
Yok kadın artık kararını değiştirmez :(
Sen dene şansını. Pişman olduğunu söyle
Kadın elindeki sözleşmeyi yırtmış atmış, yani konu onun için kapandı
Ama ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım
Aa 🥺🥺 kötü olmuş. Sevgilin senden ayrılacak mı
O bilmiyorki benimle alakalı olduğunu kadın kabul etmediğini sanıyor
😂😂😂😂
Noldu?
Bilmem, karadeniz hırçınlığı var sende :d
Çok kötü bir insanım dime? :(
Kötü demeyelim de bencillik diyelim
Evet çok bencilim :( ama yapsaydı hergün kıskançlık krizleri geçirip onu mutsuz ederdim
Ama haklısın stajını yapardı iş hayatı için önemli
Sana tır şoförü veya inşaatçı lazım o zaman. Erkek erkeğe çalışırlar
Biliyormusun? Şimidiye kadar hiç kimsenin hakkını yemedim hiç kimseye kötülük yapamadım ama şimdi hayatımda en sevdiğim kişiye öyle bir şey yaptım
Hayat işte 🥺 herkese adil değil
O kızı ben bi farklı kıskandım herkes arkadaşım dahil hep ondan konuşuyorlardı ay çok güzel ay çok tatlı aurası acayıp herkes çok seviyor falan filan dediler piskolojimi iyice bozdular
Arkadaşların köylüymüş biraz. Belki senin psikolojini bozdular bilerek
Bide kendiside çok havalara girdi ben okadar konuştum hayır ilaki yapıcam dedi hava atmaya başladı ilişkimiz sürmez öbür türlü kabullenmelizsin falan dedi çok içim acidi mideme vurdu kilo verdim
Yani sevgilinin de popişi kalkmış, huzursuzluk yaşaman normalmiş be
Evet gerçekten çok bozdular hatta birisi beni kızla kıyasladı bile.. kız daha güzel senden dedi hatta ben anlattım bak sevgilim orada çalışıyor öyle diyince kıskanıyorum kendimi kızla kıyaslıyorum dedim ama hayır hep kız çok tatlı çok cana yakın herkes onu çok seviyor dediler, hatta arkadaşım ben çok korkuyorum dedikten sonra staj yüzünden bana “kusura bakma ama gerçekten kız çok tatlı çok cana yakın” dedi bende korktum herkes bu kadar beğeniyorsa benimkide tutulur kesin böyle bir insana
Yani gerçekten normal iş yeri ve kıskançlık meselesi değildi yinede bir türlü kabullenirdim ama gerçekten her şey üst üste geldi sevgilimde çok gaddar davrandı bana anlamadı beni, ben olsaydım yemin ediyorum kabul etmezdim onu o halde görseydim
Kusura bakma da ne kadar da düşük zekalı canım kankaların varmış. Sırf psikolojinin içine etmek için konuşmuşlar
Ben gerçekten hayatımda hiç kimseyi o kadar kıskanmadım, kızı görmedim bile sadece bir resmini gördüm, evet güzel kız falan dedim ama onlar onu çok yükselttiler.. kendimi çok küçük gördüm, iş yerinde bütün erkekler bu kız hakkında konuşuyordu, hatta sevgilim bile dedi “herkes yeni gelen kızdan konuşuyor güya çok güzel” dedi ama ben inanmadım en yakın arkadaşım bile bu kadar bu kızı beğendiyse benden daha güzel bulduysa oda kızı çok beğeniyor düşündüm.. gerçekten staj meselesi yokkende çpk rahatsız oluyordum çünkü hep o kızdan konuşuyorlardı, sonra birden staj meselesi çıktı
Sıkma canını. Yaşadığın şeylerden dolayı buhrana girmişsin haklı olarak :) en fazla ayrılırsınız korkmaaa
Ve şimdi staj yapsaydılar bi kaç insan saçma sapan konuşsaydı bilmem “yakışıyorlar falan” ya da “aralarında bir şey mi var acaba” deseydiler ve benim kulağıma gelseydi gerçekten daha çok ezilirdim
Katılıyorum 🙄 tahminen şu an sevgilinle soğuksunuz. Derslerinden geri kalma beyaaa
bende onu çok sevdiğim için o benden daha uzaklaşmasın diye yaptım staj teklifinden beri kavgalıyız zaten
Duam seninle kanki 🥺 seni seviyorum.
Konuşmaya ihtiyacın var belli, samimi arkadaşların varsa ara konuş bence farklı arkadaşların ile
Evet baya bir soğuğuz ilişkimiz kaç gündür sadece kavga dolu, kusura bakma senide çok rahatsız ettim, hakkını lütfen helal at :(
Yok maalesef sadece o arkadaşlarım var ama çok sağıl gerçekten :(
Yok ya konuştuk ettik şükür zaman geçti 😌💝 insanın kafası dağılıyor iyi oluyor
Teşekkürler gerçekten 💕 iyi ki senin gibi insanlarda var
Ben teşekkür ederim, sen de iyi ki varsın 🥳 sohbetin akıyor ha ☺️
Sende bir şey anlatmak istersen dinlerim, sadece buraya yazman yeterli
Geçtik biz o yolları azizem sağol ☺️ düşünmen yeter 🥰💕
😊💕
Enerjin çok hoj 🥺💕
Yok ya :/ İnan hiç iyi değilim ve çokta yorgun..
Tanımadığın şahsıma karşı emojilerin enerji dolu idi gayet 😌 yorgunluk zihinsel dimii
Evet aynen öyle, sanki yanlış bir karar verdim.. içim her iki taraftanda ama rahat değil
Çevreden gelen yorumlar sonunda yaptın ve oldu, suçu kendinde arama. Demek ki kaderiniz bir değilmiş 🥺 bilmiyorum ilişki kurtarılır mı ama hayırlısını beklemek gerekecek
Allah’a bana çok kızmamıştır dime? Gerçekten ben öyle biri değilim, gerçekten öyle bir şey asla yapmazdım, ama yaptım işte :(
Ve kaderiniz bir değilmiş derken?
Seven kıskanır ve bu durumu gözetip hassasiyetlerinize saygı duyarak birbirinizi üzmeyecek yerlerde ve kişilerle çalışmayı ayarlamak gerekirdi 🥺 işte bu olmadı, kaderin cilvesi
Aynen oysaki ona herşeyi anlattim o kızda niye bu kadar hassas olduğumu, ondan şey beklerdim “seni bu kadar üzecekse, yapmam başka bir şey bulurum” demesiydi çünkü bende yapardım ama demedi, tam tersi ilişkimiz için iyi bir imtihan dedi
Staj için başka bir yer bulma şansı var mıydı acaba
Şey mesela önce üniversiteni bitirebilirdi bir yılı kaldı zaten ondan sonra staj için baş vurabılırdı mesela, ve zaten o işte fazla yükselemediği için çıkacaktı ama sonra o kızla konuştu tutturdu yapıcam stajı dedi
Yani staj bahane, kıza gönlü kaymış gibi anladım
Yok yok o kesin değildi ama kız sadece biraz işte şans verince hemen her dediğini unuttu..
Maymun iştahlı imiş la seninki de 🙄 iyi ki bozdun stajı 😅
Evet orada yükselme şansım var geleceğimız için çok iyi fırsat falan diye ama ben sadece huzur istiyorum
Kız için yaptığını düşünmüyorum ilerde gönlü kayarmıydı bilemem tabi de ama şimdilik öyle bir hissiyat vermedi
Evet biraz fazla maymun iştahlı diyebilirim
Kanka biriyle zaman geçirdikçe; duygu, düşünce ve görünüşler birbirini çekiyor ise gönül kayması da olur :)
Yani iyimi yaptım? Ama zaten öyle biriyse gönlü herkese kayma ihtimali varsa beni gerçekten sevmiyor demektir
Vefasız birinden sadakat beklememek gerekir :) birine karşı nankörlüğünü gördün mü onun
Görünüşe göre iyi yaptın
Nankörlük değil ama daha çok bana çok gaddar davrandı hatta öyle havalara girdi ki gidip arkadaşıma “ben onun korkusundan artık dışarıya mi çıkamıcam kız var diye” ama ben ona herşeyi anlattım içini döktüm o kıza ayrı bir hassas olduğumu herkesin benim psikolojimle oynadığını oda gidip öyle bir şey dedi çok kırdı beni açıkçası sonra da kendiliğinden “böyle devam gidecekse olmaz bu iş demiş” ama şu an çok kötü bir dönemdeydim keşke burada onun il seçimi ben olsaydım diye düşünüyorum
🥺 evet bu konuda senin iç huzurunu düşünmeli idi. Bencil işte
Bencil olan benim ama işte her şey çok fazla üzerime geldi, Allah beni daha çok cezalandırmasındanda korkuyorum oysaki gerçekten kötü bir amaçla yapmadım, ama böylede olmuyor
E napcan tüm gün kafanda bu fikirle 🙄 sınavlar ne zaman?
Bilmiyorum :( sinavlar kalmış daha
Bu halinle sınavlara odaklanmakta sıkıntı yaşamayasın 🥺🥺
Bilmiyorum aklım zaten hep o meselede, ona çok büyük bi kötülük mü yaptım ettim kendime mi bilmiyorum
Hatalar karşılıklı olmuş gibi görünüyor
Sence şimdiden sonra napim? Onu destekliyim mi derslerinde falan normal ilişkimizi sürdülerim mi yoksa doğruyu söyliyeyim mi?
Söylersen zaten ayrılmaya bahanesi olur :) medenice ayrılık daha doğru gibi
Yani ben ayrılıyım? Ama bir şey demezsem normal olsak yine olmazmı
Kanka nankör birine benziyor seninki 😂 ilk fırsatta gene sırt döner sana
Ama bilemiyorum belki de kaderindir kendisi. Sizi tanımıyorum, çok bakma yorumlarımaaa
Ama belki bundan sonra değeri anlar, belki bundan bir ders çıkartır? :(
Karakterinde nankörlük olan hiç bir insan benim değerimi anlamadı. Sen gene bir dene istersen :)
Sorun olan kendiside beni bırakmıyor ben tamam ozaman ayrılalım dedi ben ne kendimi nede seni huzursuz etmek istiyorum dedim oda hayır asla seni bırakmam sacmalama diyor ama her iki şeyide itiyor
İstiyor
Manipülatif bir tip sanıyorum :/
Aynen öyle ama benide işte bırakmıyor.. sence seviyor mu? Senin sevdiğin bir şey den bu kadar rahatsız olsaydı lütfen dürüst ol iş teklifini kabul edermiydin?
Başka staj seçeneği yoksa, güzel bir gelecek için mecburen kabul ederdim 😳
Ozaman haksız benim :( peki sevgilinle normal birlikte olurmuydun mesela kızın hergün aci çektiğini bilerek
Fiziki acıdan mı bahsediyorsun
Yok yani ilişkini normal sürdürmüydün onun okadar aci çektiğini bile bile
Benim kafa gitti sanırım 😅 ortada acı çeken biri varsa kendimi geri çekerim şahsen
Yani teklifi kız arkadaşın karım olucak kadın için reddedermiydin?
Bu zor bir soru. Ama güzel bir gelecek için kabul etmem gerekirdi mantıken :)