AAcil yardımm? BBoşanmalımıyım?

Benim kötü bir Çocukluğum oldu Babam beni sever ama annem fazla sevmez Hatta bayağı kavgalarımız oldu Annem beni fazla sevmiyor neyse evlendim Ankara 'da yaşıyordum Aydın'a gelin geldim Eşimin beni ilk aldattığını hamileyken öğrendim yani biz evlendikten 1 yıl sonra ve Daha sonrasında da gördüm toplam 3-4 kere oldu başka kızlara vücudunu paylaşmış mahrem bölgelerini falan bunu öğrendiğimde boşanmak istedim ablaları konuşmaya geldi orada ben suçlu oldum annesi geldi yine ben suçlu oldum kedilerimiz var annesi Eğer evliliğe devam edecekseniz Bu kediler gidecek dedi boşanmayı çok istiyorum ama kendi annemden çok korkuyorum Çünkü bana karşı çok tavırlı ve iyi düşünceleri olmadığını biliyorum yani iki yönden de kendimi bataklıkta hissediyorum bir tane oğlumuz var 5 yaşında babasına çok düşkün Ne yapmam gerekiyor Gerçekten bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız

Güncellemeler
1 yıl
Anneleri evliliğime devam edersem kedileri göndermemi söyledi ama ben asla kedilerimi sahiplendirmek istemiyorum Çünkü onlar benim kedilerim yani Benim evim ayrı onların evi ayrı kediler bereketsizlik getirir diyorlar ve evde bakmama çok karşı çıkıyorlar Bense Evde kedilerimi bakmak istiyorum onları bırakmak istemiyorum ama onlar bunun yanlış olduğunu ve kedileri sokağa bırakmamı söylüyorlar veya sahiplendirme mi
AAcil yardımm? BBoşanmalımıyım?