Seni sevmiyor felan demeyin gerçekten soruyorum:
Merak ediyorum 💭🥹🤔
“bir erkek neden korkak, pısırık olur?”
Seni sevmiyor felan demeyin gerçekten soruyorum:
Merak ediyorum 💭🥹🤔
“bir erkek neden korkak, pısırık olur?”
Korkmak doğal bir refleks. Zaman zaman hepimiz korkarız ancak cesur davranmamız gereken yerde cesur davranamıyorsak bunun genelde 2 nedeni oluyor. 1 karakter meselesi herkes cesur yürek olamıyor. 2 kaybedecek şeylerinin olması. Eğer ailen çoluğun çocuğun kurulu düzenin varsa insan bunları kaybetmekten çekiniyor ki bu da doğal. Ben mesela çok yalnız bir insanım. Hastalansam hatta hastalanmayı bırak kolum kopsa bile kendi imkanlarımla hastaneye gitmek zorundayım ve o masrafları da kendim karşılayıp kendi kendimi iyileştirmek zorundayım. Şimdi bu kadar kimsesiz bir insan başını belaya sokacak bir şey yapamaz çünkü arkanda duracak , arkanı toplayacak nazını niyazını çekecek kimin kimsen yok. Mecburen bu şartlarda olunca savaşmak yerine ya kaçmayı ya da uzlaşmayı tercih ediyorsun.
Korkmak pısırıklık değil şu cinsiyeti yapıstırma algınızı beyin hücreniz ölsün artık korku çok tatlı bir şey kadın erkek farketmeksizin korkarken kendini saklaması yorganın altına saklanması çok eğlendirici tatlı özel korku insanı en masum tatlı yapan şey asıl pısırıklık korkmak ağlamak değil birinin kusurlarına insanları show yapıp onların sıgıntıları olarak kalmak için ego tatminleri ve bir mazlumu mutsuz etmeye kendisine harcayan toksiğinden başka hiçbir şeyi olmayan insan pısırık aciz acınası zavallıdır 💫
Cevap
13Cevap
Büyük bir ihtimalle baskıcı bir ailede yetişmiş olmalı hatta kesin diyorum.
Pısırık ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen erkekten olmaz..
Kuvvetsizse kendine güvenmeyip korkabilir.
Tuzaklarını kimse anlamasın başı derte girmesin diye sapık muammelesi olmasın diye
Yetiştirilme tarzı öyledir , rezil olurum ret edilirsem endişesi baskındır.
tecrübeleri , yaşanmışlıklıarı o yöndedir.
yaşadıklarından olabilir
Neden bunu söyledin onu bilmek lazım
korkak erkekten olmaz
Öz güveni yok kendine hiçbir şekilde güvenemiyor
Pısırık olduğu icin
Özgüven yoktur ya da utanıyordum.
Hangi konuda?
Aynn
Karakteri öyledir.
Öyle yetişmiştir
Güvensizlik
Karakteri öyledir