Güven
Heyecan
Sahiplenme
Aşk
Korku
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatımda şu anda kimse yok ama olduğu zaman da genelde bir sahiplenme veya sahiplenilmez sevilme duygularını yaşamak çok güzel oluyor Güven duygusuna Gelecek olursak Tabii ki Güven olmadan ilişki olmuyor ama hani yine de insanlara tam anlamıyla güvenemiyorsunuz kim olursa olsun.
Korkarım valla. Ne çıkacağı belli olmaz insanların. Önce sıkı sıkıya güvenmem inanmam tanımam anlamam lazım. Nasıl biridir, neler sever beni nasıl bulur, nasıl yaşar uzaktan uzağa bir tanışmamız, görüşmemiz ortak bir geçmişi kurmamız lazım. Ondan sonra güvenmeye başlar, buluşmaya bağ kurmaya hazır hale gelirim. Yoksa cık, kılımı kıpırdatmam bir yabancıya.
Ciddi düşündüğüm biriside olsa, bir günlük takılacağım biriside de olsa sahiplenirim o süre boyunca. O zaman zarfı boyunca benimle birliktedir ve ayrılıncaya kadar böyle devam eder. Güvende Önemli tabiki
Cevap
28Cevap
İlk hissettiğim duygu samimiyet ve güven olmalı ki o sohbet ilerlesin
Güven ve sahiplenme duygusu
Güven ve aşk olmazsa olmazdır benim için
Güven olmazsa zaten bir şey yaşanmaz.
Hiçbir sey hissetmem. Tanıyarak artık nasıl biri oldugunu bağlı olarak yukardaki herhangi biri duygu olabilir. Ek olarak canayakınlık, hoşlanma, güvensizlik, hayranlık, soğuk hissetme , yabancılık olabilir
Herkeste farklı olur bu
o yüzden sordum
Demek istediğim tanıştığım kişiye, ortama ve koşullara bağlı olarak hissettiğim değişir. Her tanıştığı insanda aynı hissedemez kimse
Heyecan ile başlar, güven, sahiplenme ve sevgi olarak sonlanır..
Güven olsun da gerisi gelir
Gönül isterdi ki heyecan ve güven olsun ancak nedense korku oluşuyor
Sahiplenme ardından güven.
Heyecan çok acayip bi şekilde etkileniyorum
Güven, Samimiyet, Sempati.
Birlikte olduğum insanlar kim ona göre değişir
Heycan olur sanırım
Bi benimseme oluyor önce. :)
Güven ve samimiyet önemli..
İnsana göre değişiyor
Birlikteliğin hangi aşaması? korku dedim
Heyecan..