İlk yakınlaşma sonrası duygular nasıldır?

Uzun bır zamandan sonra ilk defa erkek arkadaşımla yakınlastık sadece öpüştük yani. Bana cok özel guzel şeyler söyledi bunu hissettirdi de. ömründe olmayacağın kadar mutlu edecegım senı dedi. daha Sonra ki günlerde yine görüştük ama yakınlaşmadık. Çok üstüme düşmemek ıcın mı ya da korkutmamak yadanbaşka bır durum mu var çözemedım. Hareketlerınde sozlerınde degısım yok ama neden yakınlık gostermedı merak ettim sizce neden olablir

Güncellemeler
+1 yıl
Uzun bır zamandan sonra ilk defa erkek arkadaşımla yakınlastık sadece öpüştük yani. Bana cok özel guzel şeyler söyledi bunu hissettirdi de. ömründe olmayacağın kadar mutlu edecegım senı dedi. daha Sonra ki günlerde yine görüştük ama yakınlaşmadık. Çok üstüme düşmemek ıcın mı ya da korkutmamak yadanbaşka bır durum mu var çözemedım. Hareketlerınde sozlerınde degısım yok ama neden yakınlık gostermedı merak ettim sizce neden olablir?
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun bır zamandan sonra ilk defa erkek arkadaşımla yakınlastık sadece öpüştük yani. Bana cok özel guzel şeyler söyledi bunu hissettirdi de. ömründe olmayacağın kadar mutlu edecegım senı dedi. daha Sonra ki günlerde yine görüştük ama yakınlaşmadık. Çok üstüme düşmemek ıcın mı ya da korkutmamak yadanbaşka bır durum mu var çözemedım. Hareketlerınde sozlerınde degısım yok ama neden yakınlık gostermedı merak ettim sizce neden olablir
İlk yakınlaşma sonrası duygular nasıldır?