Ben istemezdim... Bana göre değil... Basitlik o bu demeyeceğim... üstüne pek düşünmek de istemiyorum olumlu ya da olumsuz...
Sadece... Evlilik öncesinde pek yakınlaşmak da istemiyorum... herşeyin sırası var ve bana göre sırası değil o an... yolu yordamına uygun olsun istiyor gönlüm... içime öyle siner...
İlk buluşmada yakınlaşmak o ilişkinin sağlığı açısından iyi değildir. Hem bir kadın ilk buluşmada böyle birşeye uzun veriyorsa, o kadın basit kadındır.
Aradaki duygu yoğunluğu önemli. O anı zorlayarak öpmeye çalışan bir tavır komik ve basit kaçar. Ama karşılıklı bir çekim oluştu ve kendiliğinden olduysa iki tarafında kalbini çarptırır. İlk gün ya da başka gün farketmez.
içten ve coşkuluysa gerçekten bağlanırım ama eğer bana gereksiz fazla geldiyse veya itici birşey olursa gerçekten soğurum. centilmen, özel hissettiren AMA gerçekten özel olduğunu düşündüğü için, her kadına böyle davranıp kendini alfa falan zannettiği için değil, davranışlarında ihtiyat, saygı, ağır başlılık ya da çocuksuluk, ikiside olur ama orantısıyla. hayalimizde beyaz atlı ya da milyarder yok beyler. beni sev, ölümüne sev, ama ayrılınca değil, severken sev. ben o zaman canımı değil, her şeyimi veririm. siz büyük ihtimalle şöyle düşünüyosunuz: canımı istiyorlar canımı, ama onlar asla veren taraf değil. ama inanın, siz sevseniz, biz sevmeğe dünden razıyız.
İlk buluşmada evime gelip benimle sevişen kadın hakkında olumlu düşünürüm. Ama bu düşüncem onun bana yalan söylemesine kadar sürer. Dürüst, ne istediğini bilen kadınları severim. Sinsi, elalem ne derci, olduğu gibi görünmeyen kadınlar tehlikelidir.
Beni ilk buluşma da öpmeye kalkarsa bir daha beni göremez. Ben ağır başlı biriyim o yüzden bu tarz şeyleri normal karşılayamam. Eşim dışında kimsenin beni öpmesini istemem.
Benim için öyle birşey söz konusu olmaz, olamaz. Edebiyle konuşacaksa konuşsun. Yok eli, kaşı oynayacaksa o eli kırdırmasın bana. Bana dokunacak adam zaten eşim olur. Ondan öncesi yoktur.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler kiz yakınlaşirsa soğurum, olumsuz bakarim o... pu bile demiş te, siz kadınları denemek için yakinlaştiğinizda kadinda bu erkek o... pu deyip soğusa olumsuz baksa hepiniz dimdizlak kalir cinsinizin totosuna muhtaç kalırdınız. Size davranılmasini istediginiz gibi davranın o zaman adam olun.
Ne istediğini bilen, şehvetli kadın olmak zor değil. Karşınızdakinin davranışlarına göre tavrınızı belirlemeyin. Kendiniz olun. Bu konuda olumsuz yaklaşan hemcinlerim muhtemelen kendilerinden daha tecrübeli ve hevesli bir partneri idare edemeyecek kapasitede olduklarını düşündükleri için böyle aciz yorumlar atmıştır. Olumsuz yaklaşan kadınlar ise elalem ne der kafasında. İçinden geldiği gibi davranabilen, kendisi olabilen yok.
Kim istediği gibi olabiliyor ki? Bende pijamayla sokakta dolasmak isterim ama elalem için pijama giymiyoruz ne der diye. Herkes kinasada herkes elalem için ödün veriyor. İs gorusmesine calismaya bile istedigin gibi değil onlarin begenecegi tarzda gidiyosun. Düğüne bile onlara uygun buluşmaya bile ortama uygun. Elalem için hersey bizde baskasinin elalemiyiz kisir bir döngü. Kimse kendi gibi olamaz toplu yasamin icindeysen bu imkansiz. Hukuki ya da ahlaki kurallarla toplum seni yonetiyor. Bunları geciniz
Ya bir şeyleri sınırlandırmak kadar saçma bir durum yok. Ben kendimi bildikten sonra karşımda ki bana ne derse desin gram tinlamam. Aramda bir çekim olmussw biriyle ilk görüşmede kendimi geri çekmem.
Vala ne kdr cabuk sevisirseniz iliski okdr cabuk bitiyor.. amacin zevkse ayri tabi ama erkekler malesef cabuk skliri ve artk seni cinselligi icin kullanir..
Fırsatçı olduğunu düşünürüm, olanak şey değil benim için ki önce tanışma aşamasında zaten anlarım ve tavrını belli edeceğim için buna kimse cesaret edemez...
Yani ilk buluşmada elimi tutmak istese eğer uzun süredir konusuyorsak normal karşılayıp kızmam, ama kalkıp öpmeye çalışır sarılırsa falan sapık olduğunu, abaza olduğunu düşünüp o insandan soğurum.
ilk buluşma son buluşma fark etmez insanlar nikah masasında bile ayrılıyor benimle yapan benden once kaç insanla yapmıştır o an sevgili olamaz sadece cinselliğe döner cinsellik bitincede herkez kendi yoluna
Eğer bana yakınlaşırken ben kendimi geriye çekmediysem yani memnunsam bu çekim benim hoşuma gider ama çok nadir oluyor ya böyle şeyler iki tarafın çekimi.
O anda iyi hissetsem de sonrasında istemem ama bir kere yakınlaşma olursa karşı taraf bunu hep bekler ve izin vermezsen de uzaklaşır o yüzden en başta hiç yakınlaşmamak en iyisi
İki tarafta bir anda yakınlaşmaya başlarsa bu iyidir ama karşı direk başlarsa o zaman bu kız her yakınlaştığı erkeğe böyle yapıyor mu acaba diye düşünürüm.
Hiçbir düşünceye sebep olmaz insanlar içinden geldiği gibi davranmalı yakınlaşmak istiyorsa yakınlaşmalı, benim hakkımda kötü düşünür düşüncesi kadınları frenleyen bir olay oluyor sanırım.
Normal sevgili ile düşünürsek zamanla olması gereken bir şey. Ama şimdilerde fuckbody ya da partner ilişki diyelim moda oldu. ilk buluşmada bile bırak yakınlaşmayı cinsel birliktelik oluyor
Ben ilk buluşmada yakınlaşırım. Elini tutarak tepkisini ölçerim. Karşılık veriyorsa hoşlanmıştır. Devam eder. Karşılık vermiyorsa zaten ayrılığa doğru gider
Nasıl yakınlaştığımıza bağlı. Açıkcası ben ilk buluşmada daha flörtken sevgilimle kısa bir öpüşmüştüm ve o anki o aramızdaki çekim gücü eşyaları kırbabilirdi. İki tarafında yakınlaşmada sıkıntı bulmayıp yakınlaşması bence aradaki çekim ile daha iyi hissettirir onun hakkında
Sevgiliyle ilk bulusma bir kere sacma bir tabir. Sevgilimse ilk bulusmam olmaz o. Ilk bulusmamsa sevgilim olmaz😅Yani ilk kez gorustugum birisiyle yakinlasmam da cok sacma bir kere nasil guveneceksin belki vampir boynumdan isirip kanimi icecek😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu ülkedeysen bu kız cepte moruk, arada sevişmek için yazarım veya her konuşmada işi cinselliğe bağlarım kafasında olur çoğu
İlk bulusmada opusmese de olur fazlasida.. bu tamamen ne icin tanistiginiza ve kiminle tanistiginiza bagli.. duygular ilk zamanlar icin hic bir zaman onemli degildir olamazda cunku.. cunku sebepler yok..