Ayy cimri nereye getirdi beni mi dersin yoksa hoşuna mı gider?
Benim hoşuma gider stresim azalır daha rahat olurum 😃😃

#mutlugünler
Ayy cimri nereye getirdi beni mi dersin yoksa hoşuna mı gider?
Benim hoşuma gider stresim azalır daha rahat olurum 😃😃
#mutlugünler
Ay şu “samimiyet ya işte bu çok hoşuma gider” diyenlerin alayı ilk buluşmaya şuraya gitse burada soru açıp “cimri mi bu adam sizce ne yapmalıyım” diye soru açacak ergenler. Asla inanmıyorum. Kendi adıma konuşayım tavuk pilav favori yemeklerimden olsa da ilk buluşmada asla istemem bu ortamı. İlk buluşmada herhangi bir yemek de istemem zaten. İçeceklerimizi içip sohbet edip tanışmamız lazım. İlişkinin ilerleyen aylarında tabii ki sokak lezzetleri tadılır asla rahatsız olmam dediğim gibi seviyorum da ama ilk buluşma ortamı bu olamaz.
Cevap
52Cevap
Sevdiğim insanla birlikte olduktan sonra bir bankta simit yemek bile çok keyifli olur.
Tavuk yemediğim için pek iyi hissettirmez. Balık ekmek veya kofte ekmek olabilir
Çok mutlu olurum çok hoşuma gider böyle içleri olduğu için hatta ne kadar doğru bir insanın peşinden koşmuşum diye düşünürüm
Gönlü olan simit ayranada razı gelir gönlü olmayana dünyaları versende fayda etmez ne yazık ki öyle simit ayrana razı gelecek insanlar azaldı.
Ne yediğimiz önemli değil, kiminle yediğimiz önemli diye düşünüyorum.
Buluşmada tercih etmem ama normal şartlarda şu ortamı seviyorum..
birde ketçap olursa tadında yenmez :))
Ketçapla yiyenlere çok laf ettim ama sahiden çoksel oluyomuş 😃
çok güzel oluyo valla:)
Ben hiç sevmem. :D yani ilk buluşma romantik olmalı benim için hatta yemek yenmesine bile gerek yok sadece kahve içmek yeterli olur benim için aslında ben ilk buluşmada daha çok sinemaya gitmek isterdim çünkü film izlemeyi seviyorum bu yüzden de bir filmi ikimizin filmi olarak hatırlamak isterdim sevgilim ile birlikte.
bunun dışında bana bir şey hissettirmez aslında herkesin kendi kararıdır yani kimisi pilav yer kimi daha lüks bir yere gider kimi sadece kahve içer bunlar benim için önemsiz konulardır.
Böyle bir yere gitsem cimri mi diye düṣünmem ama böyle yerlere alıṣkın biri değilim o yüzden biraz garipserim. Bide bana biraz öğrenci iṣi geliyor yani 30 yaslarindaki bi erkeklede bi zahmet böyle bi yerde buluṣup karnımı doyurmayayım sadece kahve çay daha mantıklı sonuçta buluṣma amacı sadece sevgili olup takılmak değil aynı zamanda bi ciddiyete bindirmek yani en azindan benim açımdan öyle.
Samimiyet ya işte samimiyet bu, hoşuma da gider, kendi gibi olması , kendini kasmaması hoşuma gider, lüks yerler samimiyet barındırmıyor, lakin böyle yerler samimiyet dolu, birlikte bisiklet sürerdik spor niyetine , ah ne de güzel olurdu , gösterişli cimri kişi olacağına böyle samimi cömert bir insan olsun benim sevdiğim adam
Hoşuma bile gider bayılırım sokakta yapılan şu nohut pilava evdekinden hep farklı gelmiştir tadı.:) Nereye gittiğimizin, ne yediğimizin hiç önemi yok. Benim için önemli olan beraber olmaktır. Gerçi ben karşı tarafa hesap ödetmem ilk buluşmada falan soruya ayak uydurdum.🙂
Bana hiç bişey hissettirmez. Çünkü yemekte ayrım yapmam. Ama kız arkadasımın yediğini içtiğini sosyal medyada paylaştığını duysam ayrılırım. Alan var alamayan var. Yediğini içtiğini göstermek zorunda değil. Yediğini içtiğinide paylaşan insanda kendinden soğutur.
Şimdi bazı arkadaslar bu yorumuma Tvlerde reklamlarda, dixi veya filmlerde yiyecekler var vs diyebilir. Ben kendimden sorumluyum.
Ama bazıları yemek fotoğrafına bakmaktan mutlu oluyor. Hatta yemek yeme asmr videoları çekiliyor.
@sudesiyahseven ben o bazıları değilim. Kendimden sorumluyum. Depremlerle, şavaslarla vs. insanların alım gücünün azaldığı bir zamanda vebal alamam. Alan var alamayan var.
Ama sen almayacaksin ki sevgilin alacak
@sudesiyahseven Yediğini içtiğinide paylaşan insanda kendinden soğutur.
Yukarıda demiştim. Benim sevgilim olamaz öyle biri.
🙂🙂 İyi kalplisin, mutlu kal.
@sudesiyahseven sağol. Mutluyım çok şükür. Hayatı tiye alırım ama empati yeteneğim var. Fakirlik zordur bende yaşadım. O yüzden dikkat etmek gerek.
Çok doğal, lezzetli ve keyifli bir menü. Ama böyle bir menü yemeye hangi kızı götürürsek yarım saat içinde acil işi çıkacak, bir saat içinde de whatsapptan engelleneceğimiz neredeyse yüzde doksan ihtimaldir.
Hoşuna giden kızlar varmış bak belki çıkarsınız
Bu kadar samimi olmadan bu kadar samimi ortama gidilmemeli. Buraya elbette gidilir ama ilk buluşma da değil. İlk buluşma kısa sürecekse zaten sadece kahve içilmeli. Saatlerce birlikte olunacaksa yemek yenir.
Holding sahibinin kızı değilseniz niye sizi ilk buluşmada şık ve pahalı bi yere götürmesi gereksinimi içine giresiniz ki
Öyle bir talebimiz de yok ki 🤔
Olanlar var işte
Allah onlara biraz akıl biraz da gurur versin
Holding sahibinin kızı olunca pilavcı mide ağrısı mı yapıyor ki? Bu maddiyatla alakalı değil tamamen karakterle alakalıdır
Ağrı yapmıyor ama devamlı lüks bir hayatın içerisinde yaşayan insanın lüks beklentisi olması doğaldır. Sıradan hayat yaşayan birinin orta segment yerlere burun kıvırması absürt olan
Devamlı lüks bir hayat yaşayan birisi eğer aşko kuşko kız değilse veya erkek olup tiki-can değilse böyle bir ortam aksine daha samimi güzel hoş ve değişik gelecektir. Bu işte kişilikle alakalı. Maddiyatın bi önemi yok
O kişileri bağlar göreceli bi durum. Ama lüks yaşama alışmış insanın standartları altında düşmeyi yadırgaması normal olabilir demek istiyorum ben. Samimi bulur bulmaz o ona kalmış
Eğer aşko kuşko kız ve tiki-can bi erkekse evet yadırgar. Sesli olarak cevap verip taklit etmek isterdim de o tipleri sabah sabah sesim hiç iyi değil
Yani görecelilik dediğimiz kavramın bu konuya ilişkin kriterleri böyledir genellikle. Genellikle diyorum çünkü çoğu gözlemim bu şekilde oldu
Lükse alışık olan hesabı ödesin bizi de lüks yerlere götürsün.😊
Bende böyle plav ayran ya da deniz kıyısında simit çay eşliğinde severim.
Gösterisi sevenler kendini belli ediyor zaten göstererek. ( Açık seçik.):D
Benim de fazla fazla hoşuma giderdi ya. Bu benim aklıma niye gelmedi ki? 😂
Şimdi geldi hemen bi manit kapıp götür 😃
Maniti boş ver de bana acilen şu ortam lazım 😂😂😂
😃😃😃😃
Samimi gelir bunda sorun yok ama hayvan yemesi beni yaralar.
Ne yicez 🤔
Bir dünya gıda var.
Şimdi tavuk çözdürdüm akşama pişircem hayvansız doymayız biz 🙄
Karabiberi az olmuş..
Mükemmel bir öğle/akşam yemeği.
Arkadan esen soğuk rüzgar, kaşıktaki pilava, nohuta eklenen uçuşan tozlar.. Adeta baharat etkisi.
Ayran içerisine eklenmiş soda varsa 10/10 veririm.
Kız buna okeyse bende hem zaten bnce efsane ortam ketçap ve karabiberde lazım ama ben olsam evde kendim yapardım aynı tarzda pilav yapmayı çocukluktanberi bilirim babam pilavcıydı ondan ben yapardım guzel açık bi alana giderdik orada yerdik ama ilk buluşma ortamı olmazdı benimki daha samiöi olurdu herkes herkese açık ama ilktede gidilmezde değil hani paramız buralara anca heter zaten
En İyi Cevap