Ayy cimri nereye getirdi beni mi dersin yoksa hoşuna mı gider?
Benim hoşuma gider stresim azalır daha rahat olurum 😃😃

#mutlugünler
Ayy cimri nereye getirdi beni mi dersin yoksa hoşuna mı gider?
Benim hoşuma gider stresim azalır daha rahat olurum 😃😃

#mutlugünler
Ben hiç sevmem. :D yani ilk buluşma romantik olmalı benim için hatta yemek yenmesine bile gerek yok sadece kahve içmek yeterli olur benim için aslında ben ilk buluşmada daha çok sinemaya gitmek isterdim çünkü film izlemeyi seviyorum bu yüzden de bir filmi ikimizin filmi olarak hatırlamak isterdim sevgilim ile birlikte.
bunun dışında bana bir şey hissettirmez aslında herkesin kendi kararıdır yani kimisi pilav yer kimi daha lüks bir yere gider kimi sadece kahve içer bunlar benim için önemsiz konulardır.
Ay şu “samimiyet ya işte bu çok hoşuma gider” diyenlerin alayı ilk buluşmaya şuraya gitse burada soru açıp “cimri mi bu adam sizce ne yapmalıyım” diye soru açacak ergenler. Asla inanmıyorum. Kendi adıma konuşayım tavuk pilav favori yemeklerimden olsa da ilk buluşmada asla istemem bu ortamı. İlk buluşmada herhangi bir yemek de istemem zaten. İçeceklerimizi içip sohbet edip tanışmamız lazım. İlişkinin ilerleyen aylarında tabii ki sokak lezzetleri tadılır asla rahatsız olmam dediğim gibi seviyorum da ama ilk buluşma ortamı bu olamaz.
Samimiyet ya işte samimiyet bu, hoşuma da gider, kendi gibi olması , kendini kasmaması hoşuma gider, lüks yerler samimiyet barındırmıyor, lakin böyle yerler samimiyet dolu, birlikte bisiklet sürerdik spor niyetine , ah ne de güzel olurdu , gösterişli cimri kişi olacağına böyle samimi cömert bir insan olsun benim sevdiğim adam
Hoşuma bile gider bayılırım sokakta yapılan şu nohut pilava evdekinden hep farklı gelmiştir tadı.:) Nereye gittiğimizin, ne yediğimizin hiç önemi yok. Benim için önemli olan beraber olmaktır. Gerçi ben karşı tarafa hesap ödetmem ilk buluşmada falan soruya ayak uydurdum.🙂
Cevap
50Cevap
Çok mutlu olurum çok hoşuma gider böyle içleri olduğu için hatta ne kadar doğru bir insanın peşinden koşmuşum diye düşünürüm
Tavuk yemediğim için pek iyi hissettirmez. Balık ekmek veya kofte ekmek olabilir
Buluşmada tercih etmem ama normal şartlarda şu ortamı seviyorum..
Sevdiğim insanla birlikte olduktan sonra bir bankta simit yemek bile çok keyifli olur.
Böyle bir yere gitsem cimri mi diye düṣünmem ama böyle yerlere alıṣkın biri değilim o yüzden biraz garipserim. Bide bana biraz öğrenci iṣi geliyor yani 30 yaslarindaki bi erkeklede bi zahmet böyle bi yerde buluṣup karnımı doyurmayayım sadece kahve çay daha mantıklı sonuçta buluṣma amacı sadece sevgili olup takılmak değil aynı zamanda bi ciddiyete bindirmek yani en azindan benim açımdan öyle.
Bana hiç bişey hissettirmez. Çünkü yemekte ayrım yapmam. Ama kız arkadasımın yediğini içtiğini sosyal medyada paylaştığını duysam ayrılırım. Alan var alamayan var. Yediğini içtiğini göstermek zorunda değil. Yediğini içtiğinide paylaşan insanda kendinden soğutur.
Şimdi bazı arkadaslar bu yorumuma Tvlerde reklamlarda, dixi veya filmlerde yiyecekler var vs diyebilir. Ben kendimden sorumluyum.
Ama bazıları yemek fotoğrafına bakmaktan mutlu oluyor. Hatta yemek yeme asmr videoları çekiliyor.
@sudesiyahseven ben o bazıları değilim. Kendimden sorumluyum. Depremlerle, şavaslarla vs. insanların alım gücünün azaldığı bir zamanda vebal alamam. Alan var alamayan var.
Ama sen almayacaksin ki sevgilin alacak
@sudesiyahseven Yediğini içtiğinide paylaşan insanda kendinden soğutur.
Yukarıda demiştim. Benim sevgilim olamaz öyle biri.
🙂🙂 İyi kalplisin, mutlu kal.
@sudesiyahseven sağol. Mutluyım çok şükür. Hayatı tiye alırım ama empati yeteneğim var. Fakirlik zordur bende yaşadım. O yüzden dikkat etmek gerek.
Çok doğal, lezzetli ve keyifli bir menü. Ama böyle bir menü yemeye hangi kızı götürürsek yarım saat içinde acil işi çıkacak, bir saat içinde de whatsapptan engelleneceğimiz neredeyse yüzde doksan ihtimaldir.
Hoşuna giden kızlar varmış bak belki çıkarsınız
Gönlü olan simit ayranada razı gelir gönlü olmayana dünyaları versende fayda etmez ne yazık ki öyle simit ayrana razı gelecek insanlar azaldı.
Bu kadar samimi olmadan bu kadar samimi ortama gidilmemeli. Buraya elbette gidilir ama ilk buluşma da değil. İlk buluşma kısa sürecekse zaten sadece kahve içilmeli. Saatlerce birlikte olunacaksa yemek yenir.
Ne yediğimiz önemli değil, kiminle yediğimiz önemli diye düşünüyorum.
Holding sahibinin kızı değilseniz niye sizi ilk buluşmada şık ve pahalı bi yere götürmesi gereksinimi içine giresiniz ki
Öyle bir talebimiz de yok ki 🤔
Olanlar var işte
Allah onlara biraz akıl biraz da gurur versin
Holding sahibinin kızı olunca pilavcı mide ağrısı mı yapıyor ki? Bu maddiyatla alakalı değil tamamen karakterle alakalıdır
Ağrı yapmıyor ama devamlı lüks bir hayatın içerisinde yaşayan insanın lüks beklentisi olması doğaldır. Sıradan hayat yaşayan birinin orta segment yerlere burun kıvırması absürt olan
Devamlı lüks bir hayat yaşayan birisi eğer aşko kuşko kız değilse veya erkek olup tiki-can değilse böyle bir ortam aksine daha samimi güzel hoş ve değişik gelecektir. Bu işte kişilikle alakalı. Maddiyatın bi önemi yok
O kişileri bağlar göreceli bi durum. Ama lüks yaşama alışmış insanın standartları altında düşmeyi yadırgaması normal olabilir demek istiyorum ben. Samimi bulur bulmaz o ona kalmış
Eğer aşko kuşko kız ve tiki-can bi erkekse evet yadırgar. Sesli olarak cevap verip taklit etmek isterdim de o tipleri sabah sabah sesim hiç iyi değil
Yani görecelilik dediğimiz kavramın bu konuya ilişkin kriterleri böyledir genellikle. Genellikle diyorum çünkü çoğu gözlemim bu şekilde oldu
Normal diyet yapıp yapmadigini sorarrim benim için uygun bi ilk bulusmamda yemiştik hattajdhd (evdeydi ama olsun)
Lükse alışık olan hesabı ödesin bizi de lüks yerlere götürsün.😊
Bende böyle plav ayran ya da deniz kıyısında simit çay eşliğinde severim.
Gösterisi sevenler kendini belli ediyor zaten göstererek. ( Açık seçik.):D
Benim de fazla fazla hoşuma giderdi ya. Bu benim aklıma niye gelmedi ki? 😂
Şimdi geldi hemen bi manit kapıp götür 😃
Maniti boş ver de bana acilen şu ortam lazım 😂😂😂
😃😃😃😃
Samimi gelir bunda sorun yok ama hayvan yemesi beni yaralar.
Ne yicez 🤔
Bir dünya gıda var.
Şimdi tavuk çözdürdüm akşama pişircem hayvansız doymayız biz 🙄
Karabiberi az olmuş..
Mükemmel bir öğle/akşam yemeği.
Arkadan esen soğuk rüzgar, kaşıktaki pilava, nohuta eklenen uçuşan tozlar.. Adeta baharat etkisi.
Ayran içerisine eklenmiş soda varsa 10/10 veririm.
Kız buna okeyse bende hem zaten bnce efsane ortam ketçap ve karabiberde lazım ama ben olsam evde kendim yapardım aynı tarzda pilav yapmayı çocukluktanberi bilirim babam pilavcıydı ondan ben yapardım guzel açık bi alana giderdik orada yerdik ama ilk buluşma ortamı olmazdı benimki daha samiöi olurdu herkes herkese açık ama ilktede gidilmezde değil hani paramız buralara anca heter zaten
Sevgiliminde benimde İstanbul'da sokak lezzeti olarak en sevdiğimiz yemek 😋
Bu fakirlik olmuyor tamamen ağız tadına bağlı. Hatta gidip kendim dedim canım tavuklu pilav çekti gidip yiyelim mi diye
Ne edecen ya kalkıp ultra. lux restorana ya da ne o gözlüklü etçi ona götürü altın baraklimi yemek gerek illa bir alde ne yapuyrosan aynısı olur. Pilavcı kebapçı İskender o pideli köfteci :)
Hoşuma gider samimi bir mekandır derim sonuçta :) Tabi mekanın atmosferi ve müşterileri de çok önemli rahatsız eden tipler varsa buluşma kötü geçebilir benim için. Temiz bir mekan olmalı.
Önemli olan kalpler bir olsun, salaş ortamlar iyidir içtendir hele bir de yanında beğendiğin, sevdiğin biri varsa mekan önemsiz.
Zaten bende kasıntı, lüks mekanları sevmem rahat edemem.
şaka bir yana ben bir sokak pilavcısından en az haftada üç defa yiyorum ve ofis çalışanlarıma bir defa ısmarladım şimdi herkes takipte abi bu gün yiyormuyuz peşindeler
Seven insan onunla geçirdiği saniyeyi bile önemser tanımayan, yeni tanıyan veya ilgisini çekmeyen kişi zaten belli bir süre sonra uyuşmadığı için sıkılır
Kesinlikle hoşuma gider samimi içten yapmacık değil
En azından kasıntı erkek değilmiş derim ve rahatlarım yanı hoşuma gider
Ya gayet de samimi benimde hoşuma gider zaten çok da severim😋
Bence bu çok sonraki aşamalar. İlk böyle bi yere gitmezdim. Bu karşıdakine verdiğiniz önemle ilgili. İlk intibaa önemli
Nerde ne yediğimizden çok kiminle yediğim önemli mekan farketmiyor yeri gelir oturur bi simidi de paylaşırız
Seven onla beraber olmak ister yer yurt önemli değildir, ben hiç sıkıntı etmem öyle boş boş otursakta kabul
birde ketçap olursa tadında yenmez :))
Ketçapla yiyenlere çok laf ettim ama sahiden çoksel oluyomuş 😃
çok güzel oluyo valla:)
Oradaki samimiyet hiçbi yerde yok bende tavuk pilavcıda çalışiyorum evlen onla😄 bu arada dükkana da beklerim
Hayır samimi olmadığım kadınla bu ortama girmem ama samimi olduğumuz zaman gider zurna dürüm yeriz 😂
Neden olmasın? Hem tavuk pilav samimi bir atmosfer oluşturur. Kahve içmeye gitsek olmaz çünkü kahve sevmiyorum ⃀
hatay usulü tavuk dürüm yemiş adamız hoşumuza gider 🤓
Pilav şu hayatta en sevdiğim şeylerden biridir bu arada çok iyi ortam ve gerginlik azalır
Masa değilde sahilde yürürken yemek romantik olabilir
Sultanahmette iftar olsunda su ce katıkla doyarız. Yeterki gönlümüz doysun
Kuru ekmek yiyenlerin canı yokmu, nimet azgınlığı yapmayalım
Çok samimi güzel hoş önemli olan yemek değil. yerken konuşulanlar dusunulenler hisler.
Abicim tabiki böyle günlerimiz de olacak. Elit değiliz ama kaçamak yaparız ✨
Karşımdaki kişiye bağlı eğlendirir gini geliyor ama çöm sıcak ve tatlı bence
Ne güzel işte daha ne istiyorsunuz : )) Oldukça samimi ve sıcak kanlı bir ortam : ))
Ben böyle yerleri daha samimi buluyorum, kesinlikle severdim
ortam güzele benziyor :) muhabbeti güzel olsun yeter. anamızın evinde nusrete gitmiyorduk :) :)
Offf.
Samimiyetin kralı be.
Düşerim ben bu samimiyete 🤭
Yanina ufak bi salata ve ayran oh mideye ve gönüllere bayram derim
Önemli olan birlikte olmak, nerde ne yediğimizin naptığımızın bi önemi yok
Buraya sırf ben seviyorum diye götürüyorsa evlilik düşünürüm direkt.
Bir şey hissetirmez ya :D alt tarafı tavuk pilav defalarca eski sevgilimle yaptığım bir aktivite...
Gayet de güzel işte fakir ama gururlu bir genç kısıtlı bütçesiyle yemek ısmarlıyor
Çok güzel ve çok doğal bence çok tatlı. Neden olmasın ki 🙏
Hoşuma gider keyif alırım kocaman sarılırım..
normalde çok severim ama ilk buluşma için pek de uygun değil gibi
Kalbimi çalar. Severiz sokak lezzetlerini 🫶
Ben tavuk pilav sevmem ama kokoreç yemeye götürürse aşık olurum
Yemeğin kralını yapan biri var. Böyle buluşmaların özlemini çekmiyorum.
ilk uluşmalarda içmeye giderim ben genelde bi şeyler yemiyorum
doğal , sade. güzel muhabbet olur 😄 canım pilav çekti 😢
Neden Nusrete gitsen rahat edemez misin?
Hiç gitmedim gitsem de rahat etmem
Ne konuda rahat edemezsin, maddi? Manevi?
Manevi sıkılırım istediğim gibi gömülemem yemeğe 🙄
O ortamda neler gömdüklerini görsen, ohoo
Gömenlere afiyet olsun 😌
Ekmek var mı diye sorarım.
Pilavla da ekmek yenmez be
Belki ruhum fakirdir
Yok yok ruhun şişkodur
Ben bunu niye düşünemedim :)
Dışardan bakan bir göz gerekir bazen 😃
Objektif oluyor evet :)
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?