Ya beni begenmezse kafasiyla gittiginiz hic oldu mu?
Utanarak gittiginiz oldu mu?
Kötü gectiyse ne yaptiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya beni begenmezse kafasiyla gittiginiz hic oldu mu?
Utanarak gittiginiz oldu mu?
Kötü gectiyse ne yaptiniz?
Genelde buluşmalarım güzel geçer idi eskiden Tabii ve şöyle bir şey söyleyeyim hani biri beni sırf beğenmedi diye böyle gereksiz triplere girmem veya bir şey için çabalamam hani Beğenmediyse beğenmedi ise onun tercihi derim geçip giderim hiç uğraşmam bile
Normalde böyle şeylere hiç önem vermem. Eşimle ilk buluştuğumuzda ayaklarıma çok bakmıştı. Ayakkabımda gayet güzel bir ayakkabıydı yani. Sonra bana mesaj atmayı falan kesmişti. O kadar zoruma gitmişti ki gidip kendime 3 çift ayakkabı almıştım. Tabi daha sonra sordum neden ayaklarıma o kadar baktın diye. Ayakkabı takıntısı varmış beyefendinin kaba ayakkabı sevmiyormuş kadınlarda hahahahah
ohaa dkfkjdjkg
Yani işin özeti ne kadar böyle şeylere takıntılı olursan ol nasibinde varsa istersen pasaklı git olacak olan oluyor 😀
ayy inss bende azicik korku var jdsjgkdkfj
Bence korkma olduğun gibi davran hissettiğin gibi hislerini söyle erkekler doğal kadınları sever.
ins kjfdjksd
İlk buluşmamızda yandık bir saat bile durmadık cafede ve eve geçtik saatlerce çıkmadık da hayatım boyunca bir daha böyle bsey yaşamayacağıma eminim. Hala onunla beraberim ve hiç azalmıyor isteğim sevgim hep artıyor. Bu çok çok çok nadir olur gibime geliyor
Hiç olmadı. Ben kendimi beğenirim. Hatta kötü geçen ilk buluşmalarım da olmadı. Sadece bir tane var ki evime gelmek istedi ama ben yolda anahtarı kaybettiğim için kapıda kaldık. Berbat geçen tek ilk buluşma anım.
Cevap
28Cevap
1 tane oldu o da güzel geçmişti ah bebeğimi özledim
olur olur bir daha olur
İlk buluşmam olmadı hiç
Şu ana dek hepsi güzel geçti tekrar buluşmak istemeyen birine hiç denk gelmedim birkaç kere 2. Buluşma teklifi eden beyleri red ettiğim için hakaret ve küfür yedim bu da böyle bir anımdır
Hayatımda ilk defa biriyle buluştum görüştüm güzel geçti. Beğenmezsen kafasıylada gittim, utandımda ama kötü geçmedi.
Kendim olduğum için rahat tabii bazen heyecanlı olabiliyorum. Olumsuzluk durumunda fazla oturmuyorum usulünce dağılmaya çalışırım.
Hiç bir. Şeyi düşünmem.
Sadece zamanında varmayı ve anın tadını çıkarmaya çalışırım. Detaylara takılmam.
Beni beğenmezse düşüncesiyle değilde bana kendisini hissettirebilir mi acaba buda diyerleri gibi menfaatçimi çıkacak gibi düşünceler aklımdan çıkmıyor
Güzel geçti hep. İkinciyi görmediğim olmadı. İnsan seçerim çünkü sohbete önem veririm
Genelde karşı taraf ilk adımı attığı için ben rahat taraf oluyorum. Normalde de rahatımdır zaten.
Ben doğaçlama takılıyorum valla, karşımdaki ilah değil ki. Neden kendimi gerim gerim gereyim.
Buluşmanın iyi geçmesi için Karşınızdaki insandan emin olmanız gerekir Yoksa sadece hayal kırıklığı
Heyecan olur sadece kimsenin kimseden eksiği yok beni beğenmezse falan hiç düşünmem yani
O ilk buluşma olmuyor ki.
Çalıştığım sektörden galiba.
Duydukları andan itibaren sanki bütün hayatı boyunca bütün insanlığı tanımış gibi kayıplara karışıyor.
Beni beğenmezse korkusunu muhtemelen sanaldan tanışanlar yaşar. Benim İlişkilerim hep yüz yüze başladığı için öyle bir korkum olmadı çünkü zaten birbirini görüp beğenmişizdir.
Kotu geçtiyse direk söylüyorum arkadaş olalım diye ,😃😃
İlk buluşmama altımda eşofman, üstümde tişört, uykusuz halimle gittim. O günden beri çok konuşmuyor benimle. Sizce beğenmedi mi?
Çok hareketli, hoplayarak zıplayarak. İnce tiz sesler çıkararak. Hayır efendim kurbağayız biz ne münasebet
Şans verirsem güzel geçecek 🤣
Bilmiom daha buluşma yapmadım hiç
hayır genelde kendım dogal olurum xd
Hic bi erkekle bulusmadin
Buluşmam olmadı ama kötü geçmesi kötü bir duygu
Saçma sapan geçiyor anlatırsam karışır sjsjsj
Kimseyle buluşmadım şimdiye kadar, ilgilenmiyorum
Genelde yatakta geçiyor
1 . Haric hepsi mukemmel geçti.
aksine ya ben beğenmezsem die gitmişliğim oldu 😂
İlk buluşmam olmadı
sıradan çok fazla özel bişey olmuyor
Aşırı sıkıcı
Hiç olmadı ki.
Çekiniyor musun görüşmeye gideceksen :))
Kötü geçtiği zaman bir daha buluşmam
Cok sahane
Ne buluşması?
1tane kötü geçen oldu
Buluşursam söylerim
Heyecanlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?