sorum acik aslinda sevgilinizle ilk bulusmaniz nasil gecti heycanlimiydiniz sacma hatalar yaptinizmi
ve nereye gitmistiniz ilk bulusmanizda...?
ve nereye gitmistiniz ilk bulusmanizda...?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bi yaz günüydü üstümde straplez biseyv vardı ve askısı düşmüştü ona fark ettirmemye çok çalıştım çantayı kıstırmaya çalıştım ama olmadı :) çok sıcaktı terlemiştik.plaja donla girenlere gülmüştük.ıssız bi sokaktan geçerken aşk secdiğinin kafasını kesmektir dimi falan demişti şakasına güzeldi ya:)
ağzımı bıçak açmadı tek kelime konuşamadım çok utandım :) taksimdeydik
taksimde nerdeydiniz peki :)
rouge da
geleydin iyiydi çağırdım teknedeydin
Caceye gitmistik :) ankaralilar bilir dostun onunde bulusmustuk :) ses tonum normalden iki ton fazla ciikiyor, karnimdaki kelebekler itisiyordu :)
Cafe demeye calistim :)
Süperdi. Her şeyin ilk adımını ben atmak zorunda olmam dışında. :)
Cevap
1Cevap
heycandan hiç bişy konuşamamıştm .ama benden beteri vardı karşmda sürekli kekeleyen bir adam :))) gözümün içine bakamayan ,göz göze geldiğimzde kızaran :))) yerim onu yaa ..duygusala bağladım şmdi .nerden aklıma getirdin kii :))
ilk sevgilimle ilk buluşmamı hatırladım. çok komikti. çok çekinmiştim. bi yandan yakınında durmak, ellerini tutmak, sarılmak istiyordum bi yandan da elimden geldiği kadar uzağında oturuyodum...
son sevgilim benim cgrdgım bi cafeye geldi ve pek etkilenmemiştim ..çk konuşmamıştı gülümsüodu ve gseldi byle davranması :DD kopyaa verm sana:P
bende ondan sormustum sanki:) hani hic fena olmazdi ozelden azcik kopya yazman...
heyecan yoktu bende onda da olduğunu sanmıyorum. teleferiğe binip uzun bir yolu yürümüştük. güzeldi...
ayy sorma yaa elım ayagım bırbırıne dolandı cok hyecanlandım falan ılk bulusmamızda deniz kenarına gıtmıstık
cok heycanlanmıştım ve karnıma ağrılar girmişti stresten napcam ne konuşcam diye.
Ben daha çok heyecanlıydım. Hiçbir şey yiyemedim , o bir güzel yedi kafede...
Hatırlamıyorum. Normaldi sanırım.
Ay cokkk guzeldi be SuPPer :))
heyecan bıraz vardı tabii:)
güzeldi keşke yine yaşasam
çok güzeldi. Bodrum marina da dolaşmıştık :)
Kötüydü..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar