Onlara sormak lazım demeyelim hemen 🙂 Az çok insanlara verdiğimiz enerjiyi, dışarıya en çok hangi duyguyu yansıttığımızı biliriz. Sizi ilk kez gören biri hangi duyguyu daha yoğun hisseder?
İnsanlar sizi ilk gördüğünde hangi duyguyu hisseder?
Samimiyeti hissederler çünkü sohbet etme konusun da iyi olduğu mu düşünüyorum. Sohbet etmeyi de severim, birini tanımayı, gözlemlemeyi, bakış açısını ve hayatta ki amacını merak ederim. Çünkü zamanımı ayırdığım insanın boş bir insan olmasını istemem.
Yeterince boşa vakit kaybettiği mi düşünüyorum. Bu sebepten samimi olurum o samimiyeti görmezsem uzatmam. Çünkü kişiler bazı şeyler değmemiş olmak için yaşıyorlar.
Elimden geldiğince bana gelindiği gibi giderim karşı tarafa. Beni tanıyanlar da bilirler. O yüzden başımız dik.
Sürekli çizgili lacoste giydiğimden ve sol cebimde uzun samsun 216 taşıdığımdan babacan bir izlenim veririm. Kahvede dördüncü bulamayan dayılar içinse eşsiz bir tamamlayıcı duygusu yayıyorum..
İroni yaptığım düşünüleceği için bu defa kanıtla geldim =/
Orta doğu ve balkanların en güzel saçlarına sahip, yürüyüşü yere bakan yürek hoplatan, bakışları gönlü delip geçen, diksiyonu iyi mükemmel birisi diye düşünmelerini beklerdim ama ilk zamanlar dövmek isteyenler bile olmuş.
Bana tanıma amaçlı yaklaşan biri bir müddet sonra geri adım atmaya başlıyor. Soğuk nevale oluşum, mesafeli davranıyor olmam vs insanların benden uzaklaşmasına neden oluyor. Bir nevi "sevimsizlik" hissi oluşturuyorum insanlarda...
Genellikle soğuk ve havalı olduğumu düşünürler. Ama tabiki benimle konuşana dek. Konuştukları anda tebessümüm ve samimiyetim ile kendileri de dışarıdan soğuk durduğumu ve yanıldıklarını dile getirirler.
#SelamGençlik 🍀 Mesafeli duruşuna rağmen arkadaşça tavrı farkedilen biri olabilirim. Fakat, son yıllarda insanlara mesafeyi epey bir çoğalttım.. #TubaSueda 🍀
"Şimdi buna bir şey de sorulmaz.." "İnsan bir güler ya.." " Acaba küçük ve orta ölçekli dağları bu mu yarattı?" "Seninle yaşayana Allah sabır versin.." 😄
Aslında birçok kişi benim ilk soğuk olduğumu düşünüyorlar yani bazen önyargı ile yaklaşanlar var fakat sonra vakit geçirdikçe öyle olmadığımı anlıyorlar. "Eğlenceli biriymişsin'' gibi birçok söylemler alıyorum.
Duvarlarim var. Ilk tanistigim insanlarla oyle hemen yakinlik kurmamm. Sooguk derler genelde. Ayrica ilkten sevmediigim insanlarla sonradan yakin oluruum. Sevdiklerimle de tam tersi.