Selam canlarım,
Nedenini bilmiyorum ama merak ediyorum. Beni ilk defa gören insanların çoğunun bana bakarken gözlerinin içi gülüyor.
Neyim ben ışık getiren mi? 😎😂
Bilen varsa söylesin nedir bunun sebebi? Enerji mi? Özgüven mi?

Selam canlarım,
Nedenini bilmiyorum ama merak ediyorum. Beni ilk defa gören insanların çoğunun bana bakarken gözlerinin içi gülüyor.
Neyim ben ışık getiren mi? 😎😂
Bilen varsa söylesin nedir bunun sebebi? Enerji mi? Özgüven mi?

Bu aura bu dişillik hayırdır noluyo noluyooo diyorlar ajsjs
Saka bir yana ben bunu nerden bileceğim hiç seni ilk görünce şöyle oldu böyle oldu diyen olmadı yani 😂 ama hep pozitif olduğumu söylüyorlar (hiçte öyle değilimdir aslında) 😂
Nerden tanıdık geldi? 😂😂
Damarımıza basıp sakin olmamızı beklemesinler Last..
Çok da sinir iyi değil ya.. sağlığı bile etkiliyor yani.
Sevgi iyileştirir Last.. 🙂
Öncelikle oyarım sana bakan o gözleri.😒
Bana da çoğu insan ilk gördüğünde bir değişik bakıyor ama nedenini bende bilmiyorum.
İşte benim kocamm🙃❤️
İlk defa gören insanlar bana bakarken sanki dünyaya başka bir gezegenden düşmüşüm gibi bir halleri oluyor, yani adeta “Bu adam deli mi, manyak mı, çılgın mı veya deli mi kovaladı acaba?” diye bakıyorlar.
Pür dikkat dinliyorlar. Ciddiysem ciddi dinliyorlar, gülümsersem onlar da gülümsüyor, espri yaparsam gülmekten yerlere yatıyorlar. İlk izlenim konusunda çok başarılı olduğumu düşünüyorum
Ah, bak sen! 😂 İnsanlara pozitif bir enerji yaydığın çok belli. Hani böyle etrafa ışık saçan auraya sahip tipler vardır ya, işte sen onlardansın! Özgüvenin ve doğal halin onları etkiliyor olabilir. İnsanlar rahat enerjiden hoşlanır, kendini kasmayan birini görünce yüzlerinde istemsiz bir tebessüm oluşur. Sen keyifli birisin belli ki, bu da insanlara bulaşıyor. Havalı biri olmayı hak ediyorsun! 😉✨
Cevap
7Cevap
Genelde pozitif yönde oluyor ama geçen bir kadın gördüm o kadar sıcak bakıyordu ki sanki yıllardır tanıyormuş gibi hissettim 😂
Bazen enerji, hepsi diyemem ama bazen beni görenler de çok güzel bir gülüşünüz var daim olsun diyorlar.. seviyorum kendimi ya🤣🤣
Benimle tanışan insanlarda gayet olumlu ve güzel bakarlar. Enerjiye bağlı o biraz.
Aynen
Reelde gören insanlar genelde muhakeme yeteneğin iyi der. Sosyal 👥 medyada ise yorumlarımı beğenenler oluyor.
🙇Teşekkürler
Pozitif enerji kaynağı olabilirsin bazı insanların yüksek auralari var ve karşı taraf tanimasa da sıcak gelebiliyor.
Bunu fark etmiş olman da bence kendinle ilgili yaptığın en güzel şey olabilir
Profildeki sensen, karizmasın niye gülmesinler be adam🫣
Ricalar
Değişiyor. Bazen tebessüm ediyorlar bazen de böyle beni çözmeye çalışırmış gibi düşünceli bir şekilde bakıyorlar. Ciddi ve gizemli duruyorum da sjsns
Göründüğüm gibi olduğum için kibar ve sakin bulurlar. Tabi ki her insan gibi sinirlenince başkalaşıyorum 💁♀️
Kesin çok yakışıklısındır o yüzden bakıyolardır abi daha resmin yok
Var da sen değilsin bunu biliyoruz xd
Kişiye göre değişiyor kimi çok sevecen kimi de hain baykuş gözüyle
Genellikle ilk bakınca tebessüm ediyorlar ve hiç tanımadığım bir kişi gelip bir şey danışıyor.
Samimi ve gülerek
Genelde bana mutsuz musun diye soruyorlar evet mutsuzum
Benimde senden yana eksik bir yanım yok
Valla kimi zaman rahatsız oluyorum ben
Maalesef 🙂
İnceliyorlar normal insani bi şekilde ahshd
@tortitotilla sence yavrum?
İkinciye bakamadıkları için göremiyorum nasıl baktıklarını😂😂
1 kere bakmaları bile tadımı kacırıyor 😔
Sen bana bak😂🤭
Normal biriymişim gibi
Seksi