Cok stresli heycanli biriyim sinifin önünde bisey okumaliyim ayakda ama onu bile beceremiyorum Sinifimdakiler cok sakin bide kendimi görünce rezil hissediyorum
Bu çok normal bir şey aslında. Her gün yaptığın bir şey değil ve senin bu özelliğin olmayabilir. Bir başkasında olmayan şeyler de sende vardır. Çok normal yani heyecan yapmayan azdır bu da onların yeteneği, yaratılış sonuçta kuzucum.
Bunu çözmek burada yazmakla olacak şey değil ama yine de bu konuda videolar izlemeni kitaplar okumanı önerebilirim. İstersen gücüm yettiğince yardım edebilirim ama kısacası şunu diyeyim bari. Senin dışarıdaki kimseden bir farkın yok. Emin ol çoğu insan kötü olmasına rağmen kendisini seviyor. Kendini sevmen için kendine görev veya şart yükleme. Sende herkes kadar özelsin. Kendini kendin olabildiğin için veya iyi olduğun için sev. Bu konuda da eksiksen tamamlamaya çalış. Başkalarının seni sevdiği kadar sevilmeyi hak ettiğini düşünme. Genelde herkesin hatası bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gel bi otur sarıl bi sakinleş sankinleştin mi 😅
Sarıl 🥺
Sarılmak gerçekten etkili aslında
zevosis.com/.../gecenin-gif-i_1559132.gif
kimse yok sarilmak icin🙁
Sebep nedir peki
Cok stresli heycanli biriyim sinifin önünde bisey okumaliyim ayakda ama onu bile beceremiyorum
Sinifimdakiler cok sakin bide kendimi görünce rezil hissediyorum
Bu çok normal bir şey aslında. Her gün yaptığın bir şey değil ve senin bu özelliğin olmayabilir. Bir başkasında olmayan şeyler de sende vardır. Çok normal yani heyecan yapmayan azdır bu da onların yeteneği, yaratılış sonuçta kuzucum.
Haklisin belkite kabulenmeliyim sadece
Kabullenmek değil aslında kendini tanımak. Sen çıkıp görevini yap sadece iyi ya da kötü bu önemli değil
Derin bir nefes al ve sakin bir yerde olduğunu hayal et
ne kadar zor benim icin bir bilsen stres basiyor
Gözlerini kapat bir şey kacmiyor
sinifin önünde olacam
sesim titriyor hal hareketlerim cok belli oluyor utanç verici
ben nasil ötekiler gibi sakin olacam
Bu iş heyecansız olmaz bunu kabul et ve herkesin de senin gibi olduğunu ve onların arkadaşın olduğunu unutma sana güveniyorum
Tesekür ederim😍
Rica ederim 😊
Hayatını düzene sok.
Şükretmeye meyil et.
Kendini ve hayatı sev.
Kendim sevmiyorum
Bunu çözmek burada yazmakla olacak şey değil ama yine de bu konuda videolar izlemeni kitaplar okumanı önerebilirim. İstersen gücüm yettiğince yardım edebilirim ama kısacası şunu diyeyim bari.
Senin dışarıdaki kimseden bir farkın yok. Emin ol çoğu insan kötü olmasına rağmen kendisini seviyor. Kendini sevmen için kendine görev veya şart yükleme. Sende herkes kadar özelsin. Kendini kendin olabildiğin için veya iyi olduğun için sev. Bu konuda da eksiksen tamamlamaya çalış. Başkalarının seni sevdiği kadar sevilmeyi hak ettiğini düşünme. Genelde herkesin hatası bu.
Kendimi sevmeliyim Tesekür ederim
Abla sen bu bilgileri nasil ögrendin
Yaşam öğretiyor. Sende 3 5 sene sonra aydınlanır tecrübelenir ve çok şey öğrenirsin
Umarim
Belki senden küçüğüm neden abla oldum :D
Yaş 23
Tamam kabul :)
Şşş sakin ol daha kötü günler var önünde
Sus pis
Döverim ha seni tirrek
kurtmusun?
Tirrek ne demek
bana yardimci olsana be
Ne kurdu
Sana Allah yardım etsin