Kişilik & Karakter Korkularınızla yüzleşip onları çözmek mi isterdiniz yoksa onlardan sonsuza kadar kaçmak mı? merveyyo_10 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yüzleşmek Kaçmak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Korkularınızla yüzleşip onları çözmek mi isterdiniz yoksa onlardan sonsuza kadar kaçmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Yüzleşmek ve çözmek 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Ben korkularımı yenemedim korkularımdan kaçmaktan da bıktım ve artık korkularımla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ben yüzleşirim gerek varsa yoksa üzerine üzerine gitmem 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yüzleşmek tabiki de. 0 0 Yorumla
profesor0099 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Yüzleşmek nereye kadar kaçacaksın ki 0 0 Yorumla
mervecevapliyorrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 507 cevap paylaştı. Hala daha kaciyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yüzleşmek ve çözmek
Ben korkularımı yenemedim korkularımdan kaçmaktan da bıktım ve artık korkularımla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum
Ben yüzleşirim gerek varsa yoksa üzerine üzerine gitmem
Yüzleşmek tabiki de.
Yüzleşmek nereye kadar kaçacaksın ki
Ben genelde yuzlesirim
Yüzleşmeyi tercih ediyorum.
Hala daha kaciyorum
korkularımla yüzleşmek.
Kaçarım