Aynı anda bir çok iş yapabilme kudreti
Erkeklerin en çok oy kullandığı seçenek:
Gözyaşları ile erkekler üzerinde hakimiyet kurabilmeleri
Henüz yanıtlanamamış ve kadın ruhuyla ilgili otuz yıl süren araştırmalarıma karşın benim de yanıtlamayı başaramadığım çok önemli bir soru var: Kadın ne ister?
Ünlü psikiyatrist Sigmund Freud’a ait olan bu söz belki milyonlarca erkeğin de en çok merak ettiği bir bilinmez. Bilinen tek bir şey varsa o da kadınların tüm bilinmezliklere rağmen nelere muktedir olduğudur.
Bu özellikler bilimsel olarak belirlenmiştir. Sizce en büyüğü, en önemlisi ve en muazzam olanı hangisi?

Hayret görüşlerde dekolteye vurgu yapan bir ileri zekalı cevap yok😃
Kadın olmayı karakterden ayırıp cinsiyete bağlı bir üstünlük iddia etmek isterdim fakat şu var ki kadının kadın olması veya erkeğin erkek olması yerine her insanı kendi özgün karakterine ve yapısına göre değerlendirmek daha gerçekçi sonuçlara ulaşmamızı sağlayacaktır 🙂
Aldatan erkekleri keşke başından gözünden tanısak. 😂😂İşte o zaman güç olabilirdi. Maalesef ki ya geçmiş kaynaklı bir güven sorunu yüzünden temkinli davranıp sora sora, stalk yapa yapa veya erkek bir pot kırarsa dedektif gibi araştıra araştıra delil buluyoruz. E bu da en baştan olmuyor.
Aynı anda birden çok iş yapma yeteneğim yoktur.
Kolay kolay kimsenin yanında ağlamam. Pek nadir bir erkeğin karşısında ağladığım olmuştur. Mümkün mertebe kendimi sıkarım. Zaten bu yüzden iki de bir güçlü biri olduğumu diyor benim eskiler. Dersin Rambo'yum ben. 😂Bu da pek uymadı.
Bağışıklık sistemimizin sizden iyi olduğunu ilk kez duydum. Öyle miymiş? 🙄
Ben kadın değilim galiba. Hiçbiri bana uymadı. 😂😂
Yok artık 🙀🙀
Yani uymuyorlar. 😃😃
🤔🤔
Kısa ve net cevap vereyim. Kadın; anlaşılmak ister. Yani onu dinlemeyi ve anlamayı bilmeniz lazım. Yalandan ilgi ve anlıyormuş gibi yapmadan.. yanında olabilmelisin. Bir kadın sevdiği için her şeye katlanır ve güçlü durur ama anlaşılmadığı ve önemsenmediği zaman yavaş yavaş gider, sen sanırsın ki her şey bir an da oldu oysa öyle değildir yapacağı her mücadeleyi yapmış sonunda da susarak gitmiştir artık
Bu yaşa geldim, hayatıma sayısını hatırlamadığım kadar kadın girdi desem yeridir yine de ben de kadınları çözemedim maalesef.. Bence kadınların en büyük gücü/özelliği inanılmaz fil hafızaları.. Bir kadınla tartıştığın zaman haklı olsan da haklı çıkma ihtimalin yoktur. Eğer çok sıkışırsa sen de bana fi tarihinde şunu yapmıştın diyerek mutlaka haklı konuma geçer. 😅😂 Ayrıca kokulara karşı aşırı duyarlılık var kadınlarda. Bir de aldatılırsa anlama/yakalama ve aldatırsa bunu gizleme konusunda master degree seviyedeler.. 😃😃
Cevap
29Cevap
Zekası ve karakteri tabi ki de.. aynı zamanda güçlü ve iyi bir kalbi olmasıdır. birde sezgileri ama kişiye göre değişir
Aynı anda bir kaç işi yapabilme kabiliyeti olsun :)
Çok zeki ve detaycı bir kişiliğe sahip oldukları için her işi aynı anda yapabilirler
Aynı anda bir çok iş yapabilme gücü diyebilirim
Bana göre insan kavramı çok muazzam. Bunun yanında yaratılmış olan daha birçokları. Eril ve dişilliğin birbirlerini tamamlayıcılığı, bütün hale gelmeleri ve oluşturdukları bir doğa. Her iki cinsiyette muazzam güzel bir yapıya sahipler, ayıramaz bir bütün var, ruh. Tüm çıplaklığıyla ruh, cinsiyetten çok daha uçarı ve bilinmez. Her iki cinsiyetin de muntazam ve eşsiz farklılıkları ve büyüleri var asla ayıramam, kadın ya da erkek diyemem. Birini diğerinden daha olağanüstü ve ulvi bulmuyorum hoş soru da bunu demiyor ama farklı bir şeyden bahsediyorum zaten. Ben denizi aştım okyanuslarda yüzüyorum, cinsiyeti geçtim ruhlarla ilgileniyorum. Her iki cinsiyetin kendine has enerjilerini muazzam buluyorum deyip soruyu cevaplamış olayım en iyisi 😄
👏👏👏👏
Kadınlar gücünü kendinden alır her zaman.
Hayatı alt üst olsa da, kırılıp incinse de bir şekilde kendini ayağa kaldırmayı bilir.
Yaralarının şifasını kendinde aramaları en büyük güçleri benim gözümde.
Kadın ne ister; kadın isterse ve karşılıklı beğeni de varsa mutlaka galip gelir , aksi her şey istemediğini gösterir istediği kadar güzel ve gururlu olsun herşeyi anında yok sayar istediği kişi için ikili ilişki de böyle bu
O yüzden dikkat etmeli her kelimesi ve her konuşması şifrelidir ruhundan ve dilinden anlamak şart
Bölünebilir zihin, aynı anda sadece iş yapmıyoruz aslında dinliyor, cevap veriyor hatta yapılması gereken işlerin programını sıralıyoruz. Hem öğretmeni dinleyen hem arkadaşları ile konuşan hem de notlarını alan kız çocukları yetişmeye devam ediyor. Ama ben bunu güç olarak değil kabiliyet olarak görüyorum. Hatta kadınların zayıf olduğunu da biliyorum ama kabul etmiyorum belki de.
Her kadının büyük gücü/özelliği aynı değil ancak "kadınlar ne ister?" sorusunun cevabı hep aynı: Anlaşılmak. Bir kelime ancak detaylara girsek sayfalar yazdırır. 😂
Girmeyelim. :)
Seçenekte olanların hepsi var ama bazılarında hata var gibi. Kadınlar hakimiyeti göz yaşlarıyla değil zekasıyla kurar aslında. Mesele ağlamak değil ne zaman anlayacağını bilmektir. Aynı anda birden fazla iş yapabilmek konusunda erkeklerden bir tık daha iyi olabiliriz belki ama yine de iki işi aynı anda yapmak insan bünyesine terstir ve verimi her türlü azaltır.
Kadınlar ne ister sorusuna cevap verecek olursam kadınların istediği bir çok şey bellidir aslında. Ama bazı durumlar olur, ne istediğimizi biz bile bilmeyiz.
Kitap okumadığına hâlâ inanmıyorum :)
😂
O zaman erkekler haklı
öyle mi oluyor :))
Yani ağlayan kızların kendilerinde hakimiyet kurduklarını söylüyorlarsa mantıken doğrudur. İnsan kendini bilir diye düşünüyorum :)
Kesin kitap okuyor.
Hahaha ya 😂
Ölü bir kentin
meydanında durup
kırmızı ayakkabıları bağlıyorum...
Bana ait değiller,
Anneminler.
Ona da annesinden kalmış.
Bir aile yadigârı gibi elden ele geçmiş
ama yüz kızartıcı mektuplarmışçasına gizlenmişler de.
Ait oldukları evler ve sokaklar da gizlenmiş
tıpkı
bütün kadınlar gibi...
Bir çift kırmızı ayakkabı ister.
Medeniyeti erkekler inşaa etti. Etrafta gördüğümüz her şeyi erkekler yaptı. Kadınların ne istediği tamamen magazin. Ne istiyorlarsa onları ilgilendirir.
Sevdikleri adamı hatasından vazgeçirme güçleri... Belki su hayatta kımse o an engelleyemez onu ama o kadın engelleyebılır... Tabii aralarında guclu bır bag varsa
Anket seçeneklerinin hepsi diyorum ama daha çok Aynı anda bir çok iş yapabilme kudreti bunu çok fazla yapıyorlar ve gereksiz kendilerini yoruyorlar 😂
Hmmm.
Rabbim erkeği de kadını da çok güzel yaratmıştır ve insanlar yaşamak yerine birbirlerini araştırıp gəberip giderler
Hamilelikte ki bulantı kusmaya rağmen iyi beslenmek için mücadele etmesi hepsinin önüne geçer diyorum
Göz yaşımı erkekler asla acımaz göz yaşına bakmaz
Kadınların dayanıklılığı ve dirençleri, zorluklarla başa çıkma yetenekleri de büyük bir güçleridir.💪🏻✴️
Manipülatör olmaları ama o eskide kalıyor yavaş yavaş 😏. Artık şeytan gözyaşlarına kanmayıp kendi bildiğimizde göre hareket ediyoruz.
bildiğimize*
Aynı anda bi çok şeyi düşünüp yapabilmek diyorum ben
Genellikle empati ve sezgilerimizin güçlü olması diyebilirim.
Freud bile kadını şu kadar kategorize etmedi be ya. Kadın = tanımsız kümeler topluluğudur. kadın için en güzel tanımlama bu olur. :P
Çok iyi duygu sömürüsü yapmaları. Birde sürekli erkekleri hatalı görmekte iyidirler. Çoğu başarılı bence 😄
Hipergami... Hiçbir acıma duygusuna sahip olmamalarını sağlıyor...
Bence gözyaşları. Haksız bile olsa haklı olur. En büyük silahları diyebilirim.
Coğunluğunu bilmesemde , erkeklerden daha uzun yaşayabilmeleri. Tabiki hep daha iyisini isterler.
Bunlar sadece kadını hafife alabilmek için ortaya dökülen seçenekler. En uygun olanı sonuncuydu.
Sezgilerimiz güçlüdür.
:) Çok
Burdaki kadınları gördükçe kadinlarin maddi çıkarcı olduğunu saf olduğunu zeki olmadığını dusunmeye basladim sizde kadinlarin soralarina bakıp iq düşüklüğünu görebilirsiniz hepsi aynı değil tabi
Şahsen erkeklerin bir sonraki hareketinin bariz belli olduğunu düşünüyorum
Hisler hocam, anında bir his gelir ve genelde doğru olur.
Gözyaşları ile erkekler üzerinde hakimiyet kurabilmeleri
Yalan söylemeleri
Güncel doğru sonuçları vermiş
Kadın olmaları bence
Libidolarini kontrol edebilme güçleri 👏👏
Kadınlar renktir hayatta 🌷
Aldatan erkeği tanırlar
Anlaşılmak değerli olduğunu hissetmek
Aldatan erkeği gözünden tanırlar.
kadınların her şeyi mükemmel
Aynı anda bir çok işi yaparllar
Hisler