- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılPara gücü ve fiziksel güçten etkilenirler.. ama çoğunluk böyle olsa da bazı kadınlar zekaya da bakar. mesela Karakter özellikleri, dürüstlük, güvenilirlik, nezaket, saygı, empati gibi içsel nitelikler kadınlar için çekici olabilir. İyi iletişim kurabilen, anlayışlı ve dinleyici bir erkek, ilişkilerde etkileyici bulunabilir. Sağlıklı bir özgüven, kadınlar için çekici olabilir. Ancak bunun özgünlükten ve kibarlıktan ayrı tutulması önemlidir. Ortak ilgi alanları ve hobiler, birlikte vakit geçirmeyi daha keyifli hale getirebilir. İyi bir mizah anlayışına sahip olmak, rahatlatıcı ve çekici bir faktör olabilir. Başkalarının kültürüne, değerlerine ve inançlarına saygı gösterme yeteneği, olumlu bir izlenim bırakabilir. Karşısındaki kişiye gerçekten ilgi gösteren ve onun hikayelerini dinleyen erkekler etkileyici bulunabilir. Kadınlara saygı göstermek, onların görüşlerini değerli bulmak ve bakım göstermek etkileyici olabilir. Kişisel bakım ve dış görünüşe önem vermek, bazı kadınlar için etkileyici bir faktör olabilir. Ancak unutulmaması gereken, içsel özelliklerin dış görünümden daha önemli olduğudur.
12 Yorumla- +1 yıl
Detaylı açıklama için teşekkür ederim snjss
- +1 yıl
Eyvallah sjsj
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi de bir bütündür bana göre, olmazsa olmazdır lakin beni daha çok etkileyen manevi güçtür. Ben daha çok manevi bakımdan güçlü olan erkekten etkilenirim. Manevi olarak güçlü olan erkek sağduyulu olur, ileri odaklı düşünür, olgun olur ruhen, kimsenin etkisi altında kalmaz, kimsenin dolduruşuna gelmez, liman olur kadınına, sarıp sarmalar, yürekli olur, dürüst olur, güven kokar, huzur kokar, iyi bir arkadaş, iyi bir sırdaş olur, korumacı olur, her şeyden evvel kadınını düşünür, bu benim kadınım kimse ona laf söyleyemez, sevdiğime laf söyleyen beni bulur karşısında der, kendi haklarını da korur bunun yanında, kimsenin sevdiği kadın da olsa kimsenin kendisini kullanmasına, sömürmesine müsade etmez.
Maddi güç de mühim bir unsur tabii lakin her şey maddiyat değil, o erkek duygusal olarak kadını besleyemedikten sonra çok da bir manası yok maddiyatın, kadın duygusal olarak da beslenmek istiyor erkeği tarafından, güzelce sevilmek istiyor, dengesiz bir şekilde değil de güzelce, özenle sevilmek istiyor kadın, iliklerine kadar hissetmek istiyor sevildiğini, sevilmeyen, ilgisiz bırakılan kadın, içinde kelebekler uçuşmayan kadın paralar içinde yüzsün çok da bir manası yok bence.
Ah fiziksel gücü asla es geçemem. Fiziksel güç beni cezbeder, şöyle adaleli kaslarıyla odun kıran bir adam ah eritir beni, neler neler hayal ederim, ah o geniş omuzlar, karın kası, dümdüz bir karın, boy pos offf ,"ben fena oluyorum" dedirtir bana 😅
Keza yaramazlık gücü de mühim bir unsur, beni ele geçirebilecek, tüm duyularıma hitap edebilecek, beni sekse hazırlayacak güce sahip olmalı evet ve ben ne zaman istersem isteyim asla geri çevirmeyecek beni, hazır olmasa dahi benim için hazır olacak, hazır olmalı, ancak yaramazlık gücü olan erkek kadını için sekse hazır hale getirir kendini hazır olmasa bile ☺Ancak yaramazlık gücü olan erkek kadını tahrik etmeyi, cinsel isteklerini uyandırmayı bilir.
Ve hepsi mühim lakin en olmazsa olmaz, en ana güç; manevi güçtür bana göre , manevi olarak güçlü olan bir erkeğe, şefkatli, gücünü hak için kullanan bir erkeğin yanında, kollarında kendimi güvende hissedebilirim.21 Yorumla- +1 yıl
Jsjjdjd baya detaylı ve dürüst bir açıklama olmuş. Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyat o kadar inişli çıkışlı ve üç saat sonra ne olacağı belli olmayan bir konu ki. Şu an çok zengin olarak gördüğümüz ve sırf bu yüzden saygı duyup pohpohladığımız bir insan bir anda tüm servetini kaybedebilir.
En önemlisi maneviyattır ne olursa olsun yanında olduğunu varlığını hissedebilirsin15 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Paranın garantisi yok. Para bitince dımdızlak kalıyorsun ortada xnjxd
- +1 yıl
Aynen bu sadece maddiyatla da alakalı değil. Fiziksel güç, iş hayatı içinde geçerli
- +1 yıl
Sjsjsj düştüğünde seni yerden kaldırmaya güç yetiremeyecek erkeğe napican djjdjd
- +1 yıl
Düşmemeye çalışırım ahsjsjs
- +1 yıl
Djdjd mesele çözüldü djjdd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZeka gücü ve komik olması ❤️ ben
115 Yorumla- +1 yıl
Djdjjd aaa bende bol bol var djdjd
- +1 yıl
Hangisi jsjdjf
- +1 yıl
Sjsjs hem zeka hem komiklik djdjkdkd
- +1 yıl
Yiaaa seni değerlendirelim o zaman sjjdjd
- +1 yıl
Sjdjdjd bir köşeye alıp koy. Sonra değerlendirirsin xjjdxf
- +1 yıl
Bakarıss artık kdjfkg
- +1 yıl
Bakarız yok. Kesin değerlendir djdjd
- +1 yıl
Çok istekli gördüm seni ksjsjd
- +1 yıl
Sjsjsjs değerlendirilmek istiyorum. Bir köşede çürümek istemiyoree djjdkx
- +1 yıl
Thanks very very love
- +1 yıl
İ * very very love things your file to adsjklfjfd
- +1 yıl
😒😒😒😒 Peki see you soon
- +1 yıl
No ingilizce i no ingilizce alkjsfdlk
- +1 yıl
İ understand belli oluyo xjjdd
- +1 yıl
Aslında ingilizcem var ama belli etmiyorum alskdjlfjk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel gücün bana faydası yok tamam hoş kadınım falan ama illa biri yolda laf atıyor diye gidip de yanımda adam dövmesin hiç hoşlanmam. Maddi güç ve motor gücü çok önemli erkekte.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılManevi güç olmalı, şart yani.
10 Yorumla
+1 yılvalla hepsi diyecegim. ama illa biri olsa manevi guc derdim, fiziksel guc etkiler evet ama neticede benimle guresmeyecek adam. gucsuz olsa da olur. maddi guc etkiler ama daha fazla gucu olan hep vardır, o yuzden o da tek basına etkileyemez ama manevi guc etkiler. duygusal guc bireyseldir, herkeste yansıması farklıdır. ekonomik ve fiziksel guc, aynı ozelliklere sahip herkeste aynı sekilde vucut bulur ama. ne olursa olsun yanında olacagını soyleyen erkek, kadının yetisemedigi islere kosturan erkek, basarılı olamasa bile destegini esirgemeyen erkek her zaman kazanır. ha bunu fiziksel ve ekonomik gucle pekistirirse de tadından yenmez tabii
14 Yorumla- +1 yıl
Jdjdkd Bana soracak soru bırakmadın. Teşekkür ederim detaylı cevap için. Guresmeseniz bile fiziksel gücüyle seni koruyabilir djjdkd
- +1 yıl
hahahs ben tesekkur ederim. her soruya paragraf dosemeyi seviyorum <3 koruyabilir tabi, ama 190-90 kg bir suru erkek var. hepsi korur :D manevi guc ayırt edicidir
- +1 yıl
O konuda haklısın. Fiziksel olarak güçlü olsa bile korkak biriyse seni koruyamaz. Manevi güç daha önemli xkjxkx
- +1 yıl
yesssss dogru soyledin iste
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genel olarak güç özelliğinden etkileniyorlar. Her türlü güç olur. Fiziksel güç doğrudan tahrik ediyor. Manevi güç güven veriyor ve derin ilişki kurma imkânı veriyor. Ekonomik güç akılcılığına hitap ediyor ve kalıcı bir ilişki içine girmesine kapı açıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Ssnce kadın bunlardan hangisine öncelik verir?
burada belki maddi güç seçilmeyebilir ama şöyle de bir söz vardır erkeğin çirkini olmaz derler yani para kimdeyse güç ondadır 😉kadınların ne dediğine aldırmamak lazım bugün başka şey deseler de yarın paralı erkeği seçerler
18 Yorumla- +1 yıl
Sence kadınlar bu konuda neden yalan söyler? Yani neden yalan söylesinler?
- +1 yıl
Yani sence hepsi sadece maddi güçten mi etkilenir? Sence kadınlar neden maddi güçten etkilenir?
- +1 yıl
Para sevgi açlığını giderir mi?
- +1 yıl
Böyle bir durumda para biterse sevgi de biter mi?
Maddi gücü yeteri kadar olsada olur
Manevi gücü yüksek olmali
Fiziki güçü ise erkekler sporla meşgul olmalılar çünki kadinlara gore daha erken yaslaniyorlar
Yaramazlık dozunu kaçirmamalı😉13 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin kadınlara oranla daha erken yaşlandığı konusuna katılmıyorum djddjd tam tersi kadınlar dahaberken yaşlanıyor çünkü daha erken yaşlarda olgunlaşıyorlar ve derileri erkeklere oranla daha ince djdjd
- +1 yıl
Erkekler de içini farklı şekilde döküyor. Erkekler kavga ederek içini döker ve öfkesini kusar. Kadınlar ise ağlayarak djjdjd
Yaramazlık ve maddi güç aynı şey zaten 🤷♂️ bu ikisinden etkilenir daha çok
10 YorumlaMaddi ve manevi olarak her yönden güçlü olmasını isterim şahsen. O tarz erkekler kendimi güvende gissettirir.
14 Yorumla- +1 yıl
Sadece birini seçmek zorunda kalsan hangisini seçerdin?
- +1 yıl
Yooo biz de karaktere meraklıyız djdjjd
+1 yılÇok akıllı olduğunu düşündüğün 20 kadın seç. Nasıl erkek istediklerini sor. Değer veren çiçek veren zart zurt seyler söylerler.
Ş. refsiz ama zengin bir adam koy karşılarına ve olanlarını seyret
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan tek bi güce odaklanmak gerçek aşkı bütüncül algılamayı engeller. Her erkek kendisine özel olduğundan, tercihim sadece kâlben sevdiğim erkek olur. Çünkü insana gönlündeki güçlü gelir. Gönlümü fethedebilmiş erkek daima en güçlüsüdür.
10 Yorumla
+1 yılMaddi güç dışında kiler yalan söylüyor 🏊🏻♀️
12 Yorumla- +1 yıl
Emin misin? Tek etkileyici güç maddi güç müdür?
- +1 yıl
Kxkcıcıcıfıaa
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeyin, karakter, duygu ve bunları harmanlayacak kapasite.. 😄
14 Yorumla- +1 yıl
Beyin gücü diyorsun yani. Keşke ankete onu da ekleseydim xkfjxc
- +1 yıl
Evet beyimin gücü ahdhshs
- +1 yıl
Sjsjsjjd iyiydi bu djdjjf
- +1 yıl
😄✨️🤘🏻
madi güç dışı işe yaramıyor para versin hediye alsın bende mutlu mutlu olayım
13 Yorumla- +1 yıl
Maddi güç dışında kalanlardan hangisini seçerdin?
- +1 yıl
Sjsjs mizah gücünü seçiyorsun o zaman jxjxc
Fiziksel gücünden banane, tipinden banane, zeka gücü vizyonu önemli, boş yapmasın yeter, gerisini ben hallederim
20 YorumlaHangi güçten etkilendikleri kişiden kişiye değişir. Değişmeyen tek şey güçsüz erkek sevmezler. Her anlamda...
10 Yorumla
+1 yılKendine itiraf eden bir kadın bu seçeneklerden hepsinden azda olsa sevdiği erkekte bulunmasını ister
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBugün etkilendikleri şeyden yarın nefret ediyorlar
tutarsızlar
bilinmez olmaz onları cezbediyor,
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Anket sonuçları şaşırtıcı, kadınlar çoğunlukta manevi güç derken erkekler maddi güç demiş. 🤣
10 YorumlaHepsi önemli olsa da, temelde en önemlisi manevi güç.
10 Yorumla
+1 yılKişinin saygınlığı kendine olan güveni karekterinin sağlamlığı çok etkileyici
10 YorumlaBen artık erkeklerden etkilenmiyorum. Hiçbirisi sevmiyor sevgi isteyeni yok
10 YorumlaKadin bu abi neden etkilenecegini kimse bilemez anlamaz, sahsen bu yasima kadar anlamadim :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar zekidir ve karşısında zeki erkek ister
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlar maddi guclu erkeklere aşık olur manevi güçlü erkekler ile arkadaş olur
10 Yorumla
+1 yılAlfa olmasi genel olarak Zekasından etkilenirim ben daha cok
10 Yorumla
+1 yılHer insanda olduğu gibi kadınlar da maddi gücü sever.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sorsan hepsi manevi güç der ama işsiz bir adamla da kimse evlenmez, bu kadınlar çok iki yüzlü 😒
10 Yorumla
+1 yılKendisi için kollayan sadık güçlü erkekten hoşlanır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları maddi güç tercih ederler hayatını duygusallık değilde para yönden pek benlik değil çoğu manevi yönden isterler benimsemek gibi
10 YorumlaManevi güç, yaramazlık gücü ama sadece bana özelse etkileniyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Maddi güç seni etkilemez mi?
- +1 yıl
Fiziksel gücü etkileyici bulur musun?
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılher şey Sadece Para olduğu için. Olabilir. Para demek onlar için Gözleri açılıyor bayanın Para lafını duyunca. Herneyse. Söylemicem devamı siz tahmin edin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHepsinden yani bİraz mix
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFiziksel güçte etkileyici ama herseyden önce manevi güç gelir daha çekici oluyor
10 Yorumla
+1 yılguc her anlamda lazım
12 Yorumla- +1 yıl
Hangi konuda güçlü erkek avantajlıdır?
- +1 yıl
ask da yatakta hayatta para guc her ısı çözer
+1 yılParan kadar güçlüsün.
18 Yorumla- +1 yıl
Seni en çok etkileyen maddi güç müdür?
- +1 yıl
Parayla etkilenmem
- +1 yıl
Seni en çok etkileyen hangisi?
- +1 yıl
Zeka en büyük güçtür
- +1 yıl
Tabi bu bana göre
- +1 yıl
Matematiksel zeka mı duygusal zeka mı?
- +1 yıl
Matematik
- +1 yıl
Sıkıcı sjjdd
+1 yılKarizmanın gücü..
10 YorumlaPara kadını şaşkına çeviriyor her pozisyona giriyor
10 YorumlaHer konuda güçlü olması yeterlidir çok bise istemiyoruz ya☺️☺️
10 Yorumla
+1 yılHepsine tamam ama yatakta güçlü değilsen normal hayatada olanazsın zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpara en çirkin adamı bile göze güzel getiriyor
14 Yorumla- +1 yıl
Sence her kız için geçerli mi bu?
Cevap sahibi+1 yılyok paraya bakmayan kadınlarda babalarına güveniyor hep öyle gördüm
- +1 yıl
O zaman maddi durumu kötü olan her kadın öncelikle maddi güçten etkilenir diyorsun. Doğru anladım mı?
- +1 yıl
paranın acamayacagı kapı yok ondan
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHepsinden lazım
10 Yorumla
+1 yılGenellikle maddi ve fiziksel güç etkiliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKendine güvenen erkeğin gücü, net.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle manevi güç.
10 Yorumla
+1 yılYaramazlik gucu ne ya zjsbsbsnsb
10 Yorumla
+1 yılYaramazlık gücü
10 Yorumla
+1 yılBen manevi güce önem veriyorum
10 YorumlaManevi güç herzaman güveni perçinleştirir
10 YorumlaSadece maddi güç
#Mirliva10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüç her zaman paraya endekslenmiştir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüç olan her şey xd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi tatmak isteyen kadınlar Tercih
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Manevi hepsinden kıymetli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevginin gücü beni daha çok cezbeder
10 Yorumla
+1 yılYaramazlık gücü fe önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılManevi gücün etkisini yenmek zor.
10 Yorumla
+1 yılHepsi olsa olmuyormu 😄
15 Yorumla- +1 yıl
Pahalıya patlar djdjd
- +1 yıl
Tüh yaa hepsi olsaydı iyiydi
- +1 yıl
Birini seçmek zorunda kalsan hangisini seçerdin?
- +1 yıl
Maddiyat
- +1 yıl
Maddiyat dışında hangisini seçerdin?
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılfiziksel
14 Yorumla- +1 yıl
Neden fiziksel?
- +1 yıl
erkek dediğin kaslı güçlü olur yoksa kızdan farkı ne
- +1 yıl
Sjsjdj kızı tek eliyle havaya kaldırabilmeli
- +1 yıl
tabi
Hepsi olmuyor mu 😄
110 Yorumla- +1 yıl
Nooo birini seçmek zorundasın. Hangisini seçiyorsun sjdjd
- +1 yıl
Neden maddi güç?
- +1 yıl
Böyle bir durumda para biterse sevgi de biter mi? Issız bir adaya düşsen hangisini yanına alırdın?
- +1 yıl
Maddi güç ıssız adada etkisiz olacağı için öyle sordum. Farklı şekilde sorayım o zaman
Maddi güç seçeneği dışında kalanlardan hangisini seçerdin? - +1 yıl
Zekayı ankete eklemeyi unutmuşum 🥲🥲
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Fiziksel güç
120 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar kendilerini taşıyamayan erkekleri sever mi?
- +1 yıl
Sence paranın gücü fiziksel güce ağır basar mı?
- +1 yıl
En etkilendiğin güç kas gücü mü? Peki fiziksel olarak güçlü olsa ancak zeka kırıntısı olmasa yine de etkilenir misin?
- +1 yıl
Peki sence sevginin gücü hepsinden üstün müdür? Erkeğin kadına olan sevgi gücü diger güçlerden daha etkileyici olur mu?
- +1 yıl
Birini seçmek zorunda kalsaydın ve hayatını onunla geçirmek zorunda kalsaydın hangi konuda güçlü olan erkeği seçerdin?
- +1 yıl
Sjsjd bence de en iyi seçim bu olsa gerek
- +1 yıl
Bazen zeka para kazanmaya yetmiyor. Biraz cesaret ve azim de gerekiyor xjjdds
- +1 yıl
Issız bir adaya düşsen hangisini yanına almak isterdin?
- +1 yıl
Sjsjs tüm gün iyi odun kırar sjdjx
- +1 yıl
Çalışsın dursun djjdd
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam