Kişilik & Karakter Kendimi bir çıkmazda hissediyorum. Sanki bir sonum yokmuş gibi. Bundan nasıl kurtulabilirim? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sıkıldım ya Kendimi bir çıkmazda hissediyorum. Sanki bir sonum yokmuş gibi. Bundan nasıl kurtulabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence yardım alabilirsin ya da kafaya takma 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Kimseye güvenim yok acikcasi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendini düşün ama arada sarterleri de kapatmak lazim 1 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Haklisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla Yaban00 +1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla
Arif_89 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Çıkmazın nedir? Çıkışı bulmak için sorunu bilmek gerek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenmen lazım bekarus cenabetus sendromu bu. Fazla mastürbasyon yaptığından dolayı maneviyatın zayıflayabiliyor 0 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Alakası yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur ben mastürbasyon yaptığımda böyle hissediyorum ondan dedim Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. boş ver bazı şeyleri, birazda akisina bırak 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kafaya yakmayacaksın aslında ama yinede takıyor 1 11 Yorumla Yaban00 +1 yıl Patlamaya hazır bir bomba gibiyim Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Canlı bomba gibisin o zaman Yorumla Yaban00 +1 yıl Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Ama aynı zamanda da sessizce tek başıma kalmak istiyorum Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Uçurumun kenarına gitmek gerekir Yorumla Yaban00 +1 yıl Aynı hatayı tekrarlamak istemem Yorumla Issızacunkaldımı +1 yıl TCK Madde 84/1 gereği; Başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi, 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Aaa öylemi bilmiyordum, kızzzz sakin bir delilik yapacağım deme sen herşeye layıksın Yorumla Yaban00 +1 yıl Yok yok yanlış bir şey yapmam Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Tamam her şey çok güzel olacak Yorumla Yaban00 +1 yıl ☺️☺️☺️umarım. Teşekkürler Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ben teşekkür ederim..🪻🍫🥀 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendine uğraşlar bul, seni oyalayacak, kafani dagitacek şeylerle ilgilen. 0 8 Yorumla Yaban00 +1 yıl Buluyorum. Ansızın hevesim kaciyor Yorumla merru +1 yıl Hevesini kaçırmayacak şeyler olsun Yorumla Yaban00 +1 yıl İki gün sadece Yorumla merru +1 yıl Sen kendini daha iyi bilirsin tabi ama sevdiğin sevecegin isteyecegin şeylerle ugras Yorumla Yaban00 +1 yıl Haklısın, amasi var. Yinede çok teşekkürler Yorumla merru +1 yıl Her şeyde ama var gene de pes etmemek lazım Yorumla Yaban00 +1 yıl Aynen Yorumla merru +1 yıl Rica ederim Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Umutsuzluk mu? 1 2 Yorumla sk0634 +1 yıl Hissettiğin şey ne? Yorumla sk0634 +1 yıl Yaz bakayım bi ne hissediyosun Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hep öyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence yardım alabilirsin ya da kafaya takma
Kimseye güvenim yok acikcasi
Kendini düşün ama arada sarterleri de kapatmak lazim
Haklisin
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Çıkmazın nedir? Çıkışı bulmak için sorunu bilmek gerek
Evlenmen lazım bekarus cenabetus sendromu bu. Fazla mastürbasyon yaptığından dolayı maneviyatın zayıflayabiliyor
Alakası yok.
Doğrudur ben mastürbasyon yaptığımda böyle hissediyorum ondan dedim
boş ver bazı şeyleri, birazda akisina bırak
Kafaya yakmayacaksın aslında ama yinede takıyor
Patlamaya hazır bir bomba gibiyim
Canlı bomba gibisin o zaman
Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Ama aynı zamanda da sessizce tek başıma kalmak istiyorum
Uçurumun kenarına gitmek gerekir
Aynı hatayı tekrarlamak istemem
TCK Madde 84/1 gereği; Başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi, 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır
Aaa öylemi bilmiyordum, kızzzz sakin bir delilik yapacağım deme sen herşeye layıksın
Yok yok yanlış bir şey yapmam
Tamam her şey çok güzel olacak
☺️☺️☺️umarım. Teşekkürler
Ben teşekkür ederim..🪻🍫🥀
Kendine uğraşlar bul, seni oyalayacak, kafani dagitacek şeylerle ilgilen.
Buluyorum. Ansızın hevesim kaciyor
Hevesini kaçırmayacak şeyler olsun
İki gün sadece
Sen kendini daha iyi bilirsin tabi ama sevdiğin sevecegin isteyecegin şeylerle ugras
Haklısın, amasi var. Yinede çok teşekkürler
Her şeyde ama var gene de pes etmemek lazım
Aynen
Rica ederim
Umutsuzluk mu?
Hissettiğin şey ne?
Yaz bakayım bi ne hissediyosun
Zamanla
Umarim
Hep öyle
Seninle uzun izun konusmak istiyorun