Adım atacak yer, nefes alacak gök yüzü bulamazsın da bir tek ses duymazsın onca insandan. Yalnız mısın? Belki evet cevabın. Ya da sesten durulmuyor, tek bir ıssızlık yok, aynı soru yalnız mısın? Cevap evet.

Adım atacak yer, nefes alacak gök yüzü bulamazsın da bir tek ses duymazsın onca insandan. Yalnız mısın? Belki evet cevabın. Ya da sesten durulmuyor, tek bir ıssızlık yok, aynı soru yalnız mısın? Cevap evet.

Hiçbiri… kendine acıma duygusu, duygusal bağlantı ve yakınlığın eksikliği, anlaşılamama hissi , asosyal yapı, özgüven ve özsaygı eksikliğidir.. ham insan için durum böyledir.. fakat feleğin çemberinden geçmiş bazı şeyleri yaşamış tecrübe etmiş olgunlaşıp aydınlanmış her insan için yalnızlık bir tercihtir ve bu o kişinin kaliteli ve doğru insan olduğunun göstergesidir..
🙏🙏🙏
İnsan sosyal bir varlık. Yalnızlık bir noktaya kadar güzel olabilir. Fazlası zehirdir yavaş yavaş öldürür aklı, ruhu, bedeni.
Ara ara o yalnızlığı yolcu edip, güzel insanları yoluna yoldaş etmek de lazım.. İnsan olana hepsi lazım..
Güzel insanlar var olsun Zen.
Töbestağfurullah.
Sevgisizlikten oluşur
Cevap
6Cevap
Bundan.
Yalnızlık bence güzel en azından kalbin kimse tarafından kırılmıyor
Kesinlikle
İkisi de diyebiliriz.
Sessizlikten oluşur
sessizlikten
can yakar