AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
203Cevap
bir kaç tane dedikoducu kızın arasına gir olayın tamam
sevgilisi olan adamın nasıl arkadaşı olmaz beyler bayanlar açıklayın lütfen. ?
Sosyalleşmelisin. Kendine güvenin artmalı. Sosyal aktivitelere katılmanı, yarışmalara katılmanı öneririm.
Eğer yüzyüze zorluk çekiyosan ilk sanalda birileriyle sesli konuş ne bileyim birileriyle sesli konuşarak oyunlar oyna burada zamanla aştıkca daha büyük adım atıp gerçektede denersin
Aynısını bende uzun yillar önce yaşadım. Yaşadıklarımızla alakalı bir durum fikrimce. Toplum, insanlar çok zor, yorucu, yıpratıcı adapte olamıyoruz.
abartılacak bişey yok ağır depresyondasın. yine de haline şükret. ben beterin beterini gördüm ama daha beteri olduğunu da biliyodum. şimdi ise çok şükür iyi durumdayım
Kisisel gelisim kitaplari oku. Gundemi takip et her konu hakkinda konuscak 1 2 kelimede olsa lafin olsun.
Psikiyatri yerine psikoloğa gitmeyi denemelisin, psikolog ilaç tedavisinden çok, konuşarak sorunu çözmeye çalışacaktır, ve seninle konuşurken asla seni yargılamayacağı için iyi gelecektir...
Şunu kendine itiraf etmelisin ben neden konuşmak istemiyorum? ya da konuşamıyorum beni engelliyen nedir? Bu soruları sordun mu hiç kendine?
Bendede bole bir durm var soyle soyleym benim en yakin arkadasm var hep berebr hezerz ortama girdiigmde bn konsken lafa atlio bide benim dediklerime itiraz edior bu ne yapmaya calior ne yapmaya calisior bu kiz @ ahmet 4592
Konuştumu sus dinle. Konuşmaya başlamadan uyar ben seni dinledim konuşmam bitene kadar sözümü kesme de @sonbaharrrr
@sonbaharrrrr
İcinden geldigi gibi davran bk nasil etki olck susma kotu dusunme ne olucksa olsn de k dince 3 sayi ver 123 dedinmi icinden geleni soyle sen ozguvenini kaybetmssn uzuldm buna geri kazanmaya bk olurmu tatlim
Ne yaşadın bilmiyorum ama affetmeyi dene ve kabullen ondan sonra düzelirsin istersen arkadaşta olabiliriz
Sende özgüven problemi var ondan kurtulursan hepsi duzelir ayni sorun bendede var ordan biliyorum.
Takma o güzel Kadana güzelim birtane sen varsın unutma
benimle takıl
Konuş gitsin saçmala insanlar ne der diye düşünme takılma kalmasın içinde insanlar ne der diye düşünme
canım bunun için aktif bişeyler yapman lazım mesela kurslara git ne olursa senin için uygun olan kurslara. açılırsın bende sen gibiydim.
Çözümü kendin bulacaksin. Bak sessizliğin iyi bisey olmadigini kabullenmissin. saçma da gelse birşeyler konuşmaya calis. zaten kimse kimsenin ne dediğini fazla umursamiyor artik
Bence konuşarak sıkıntıya girme
Eğer konuşacak birşeyin yoksa ne konuşacan ki
Konuşarak kendini sıkıntıya boğma
İnsan konuşarak huzura değil sıkıntılara boğulur
Kendine deli dolu bir arkadaş bul o seni kendine benzeterek değiştirir. Yüzde yüz işe yarıyor 😊
bizim radyo yayınına katıl akşam bidaha susmazsın :)
oldugun gibi kabul etsin herkes seni...
sen böylesin. degistirme kendini.
bnde öyleyimdir yapılacak bişi yok ama bülbül ye belki işe yarar
Sana tavsiyem ne ilaç ne psikiyatri meditasyon müzikleri dinle ya da kutsal aşk Banu kopuzun kitabını oku tavsiyem ama böyle olman en güzeli başka kızlar gibi şımarık ukala olcana böyle olman iyi
hastayım sessizim ama aşırı sessiz sürekli mutsuz depresyonda hasta bir kızım
Bana kendini tam detaylı anlatirsan yardimci olurum sana psikiyatri üzerine insanları anlama iç guduleri üzerine büs sürü kitap okudum burdan yazarım istersen mesaj atarsin ordanda yardimci olurum gUzel insan
böyle işte hikayem
Neden böyle oldunu hastalığını tam anlatırsan yardimci olcam sana arkadaş olmak istersen olurum sırf seni duzeltirsem bundan iyi sevap olmaz bana en azından bir insanın ölü hayatına renk vermek gibi bişey yok senden karşılık hiç bişey beklemiyorum sadece ALLÂH Rızası için yardım etmek istiyorum sana çünkü burdaki kızlar gibi değilsin saf temiz yürekli bir insansın
Anlattığın herşey kelimesi kelimesine mi benim durumumla aynı olur... İnanamıyorum sadece. Ama gerçekten seninle tanışmak isterdim.
müzikle uğraş özgüven verdiğini hissettiğin şeylere yönel ben müzikle uğraştıkça açılıyorum emin ol senden beterdim
o deilde 9. sınıfta ne yaşadın sen böle içine kapanacak? tecavüz taciz mi?
Zamana bırak hiç farkında olmadan bir bakmşn çok açılmşn herkezin sevdiği birisi olursn
bence dans kursuna gidebilirsiniz ki tavsiyem iyi biyerde latin danslarıdır. gerçekten düzelirsiniz.
Tam evlenilecek kız tipi abi böyle birini bulayım tamamdır :D
Aldatilinca sesi ckmaz dmi
Yok onu demek istemedim böyle bana hanım hanımcık geliyo ondan dedim
@Nurum98 yanlış düşünüyorsun bence çünkü her suskun insan aldatılacak diye bir şey yok ve çok konuştuğu içinde aldatılabilir. Bu her iki cins için geçerli
bizim süleyman diye bir arkadaş var. Konuş bir daha susma :)
Az konusmak kadar guzel bir cevher yoktur.
Söz gumus ise şükut altındır
sosyalleşmen lazım hobilerin olması lazım bunları yaparsan bir çevre edinirsin ve bişeyler düzelebilir
Karakterini değiştirme, daha çok zorlanirsin, ya olduğun gibi ya gorundugun; #V
olamazsın olma da zaten sonra dır dır dır dır :) Bırak dağınık kalsın
Kalabalık ortamlara katıl.
Arkadaş çevresi kur, sosyalleş.
Psikologa git bence. Ben 5 ay gittiğim halde baya etki etmişti, sonrada gitmeye bile gerek görmedim.
Çare vodka saçmalayana kadar iç bir kendine gel düzelirsn :)
Biraz sosyal medyada zaman geçirmelisin belliki bu halini sende sevmiyosun. Güleceğin eğleneceğin şeyler yapmaya çalış biraz. Aslınfs iş sende bitiyo kendini değiştirmek için biraz yardım al kendi başına yapmaya çalışma
aslında kendini iyi ifade ediyorsun bu potansiyeli konuşarak harcayabilirsin :)
yalnız değilsin.
sessiz olmak, içine kapanıklıkla aynı şey değildir.
tek sorunun neyin ne olduğunu bilmiyorsun
Hep öyle kal, senin gibilerinin türü azalıyor. :) Doğru yoldasın diyecektim ki, biraz da konuş arkadaşım benim arada bir saçmalamak iyi gelir.
Bu sorun değil kişilik yapısı kesinlikle ve hayatın boyunca geçmez Arkadaşımdan biliyorum dediğimi unutma...
Kendine güvenerek önce. Ve şu bakış açısını kafanızdan silerek tabi ki. Sessiz sakin olduğunuz da daha çok dikkat çekip daha çok beğenileceğinizi düşünüyorsunuz ama malesef aslında durum böyle değil.
Güncel şeyleri takip et.. güncel esprileri.. ilgi çekici olayları her zaman konuşulcak bir şeyler bulursun o konularda.. kendine ait ilgi alanları oluştur.
Kafa dengi seni anlayabilen birinin yokluğundan bence suskunlugun. Sağlam bir arkadaş edinmelisin.
arkadas ortamına gir espri oku komik şeylerle gülmeye calış
kimseyi takma doğru yerde ve dolu konuş boş konuşma esprili ol kendine güven.
Sosyal olmaya çalış çevre edin ya da sanaldan çevre kurarak öğrenebilirsin
geniş bir çevreye sahip olarak başarabilirsin bunu bence. çevren genişledikçe açılırsın, kendine güvenin de gelir.
kız konuşamıyorum diyor sen çevreni genişlet diyorsun seninkisi ölüden. öt istemek afedersin
ben hemen git 100 kişiyle arkadaş ol demiyorum ki. önce konuştuğu 1-2 kişi varsa onların yanında durur sonra onların arkadaş ortamına girer yavaş yavaş alışır.
Sevdiğin insanlarla zaman geçir ve arkadaş bul lisedeki gibi konuşkan
Senin yaninda sana destek. olan sevgilin varsa gerisini salla zamanla degisirsin belki
psikiyatriye gidilmez böyle bir durumda psikoloğa gidilir. kendin aşman çok zor.
Ayni durum su an bendede var..
Cana yakin, sempatik, cok konusan biriydim, simdiyse sessiz sakin üzüntülü biriyim.
Ben de aynıyım ama bu kadar dert etmiyorum. Yakın arkadaşlarımla konuşuyorum yalnız. Birde alevi olarak niye zor günler geçirdin ona takıldım
sihirli bir dokunusa ıhtıyacın var. ya da hayatını tam anlamıyla degısıtırecek bırıne. kabugundan cıkmanın vaktı gelmıs
Kanka konuşursan boş konuşmassın bence:) çok güzel anlatmışsın derdini. sevgilinle konuşarak başla vardır ilgini çeken bişey anlat o şeyi ona
Yasam, hayat gorusunu degistir bence, farkli seylere yonelmeye bak, yeni bir ortama falan girmeye bak
senin hayatında eksik olan şey dava.. birini sahiplen ve başla onun için savaşmaya. islamiyet olabilir mesela bu ;)
O kadar uzun yazmissin okumadim. bende ayni seyleri yasiyordum ozellikle liesede. yeni bir ortama g irdiginde ilk izlenim onmli.
pskyatri git ve verdgi ilacları kullanmaya devam et 2-3 hadtada cözülcek bir sorun delil bu yıllarca o ilacları kullanan düzelen insanlar var
Kitap oku , Diksiyon dersi al ve yakın olduğun kişiler ile sohbet et