Size yapılan yanlışa karşı intikam almayı mı seçersiniz yoksa duruşunuzu bozmadan çekip gitmeyi mi?

Size yapılan yanlışa karşı intikam almayı mı seçersiniz yoksa duruşunuzu bozmadan çekip gitmeyi mi?
İntikam almam çünkü intikam zaman kaybıdır. Ondan intikam aldığımda bana madalya takmıyacaklar ya da zengin felan olmayacağım öyleyse neden intikam alayım? İntikam almak için aklımı çalıştıracağıma dil öğrenmek için aklımı çalıştırırım en azından daha kârlı.
En azından aynı acıyı ona tattırmış olacaksın. Senin yaşadığın acıyı bizzat tadarak yaşayacak
Ben bir insandan intikam alacak kadar onu aklıma takmam
Ne gerek var onun seviyesine inip onun gibi olmaya. Ben intikam insanı değilim. Evren bir şekilde zamanı gelince zaten kendi intikamını alacaktır diye düşünüyorum.
Cevap
12Cevap
Hayır uğraşmam bile.. sadece o kişiyi silerim hayatımdan. beni kaybetmek zaten o kişi için en büyük intikam olacaktır.
İntikam almayı sevmem ama ödeşmek adettendir...
Yok ya insanlara alıştım değmez kediler daha güzel
Onlara da iki gün yemek verme bak ne yapıyor
Olsun en azından biliyoruz ne yapacağını insanların öyle
Bu doğru bak
İnsanın ne yapacağını bilmiyorsun ki en azından kedinin derdi belli karnını doyurmak sıcak bir yer insanı onu da versen belli bir süre sonra nankörlük yapıyor adaletsizlik yapıyor ikiyüzlülük yapıyor
Genelde intikam almam.. Küçük çaplı nazireler olabilir ama yanlış yapıldıysa, o yanlışı yüzüne çarparım bir süre.. Dilimden kurtulamaz..
Hayır. Olanda hayır var der, kabuğuma çekilirim. Haksızlık olmadığı sürece yaygara koparmam, Allah'a havale ederim
İntikam yakışık almaz, herkes kötülüğünde boğulsun.
Almam ama kendi kendine ödüyor onlar bedelini. Seni kim üzdğ
Kısas a kısas
En adil adaletin sağlandığı hükmetme şekli bence
Yanlışın ne olduğuna bağlıdır...
Mesela ihanetse konu
İhanetse intikama gerek yok, yolları ayırmak en doğru seçim olur...
İntikam almak karşındakiyle aynı olmak demektir
Çeker giderim intikam cahalet eseri
Initkam falan alma sana yakışmaz.
İntikam almak fıtratımda yok.
Yokkk
Almam
Konuya baglı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?