İntikam alırım
Affederim
Yok sayarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karşımda ki kişiye ve duruma göre değişir. ama intikam almak kötüdür benim için. İntikam almak, birçok nedenden dolayı kötüdür. İlk olarak, intikam, zarar vererek veya rahatsızlık vererek başkalarına zarar vermektir. Bu, hem etik hem de yasa dışı olabilir. İkinci olarak, intikam, öfke, nefret veya hayal kırıklığı gibi olumsuz duyguları beslemeye yardımcı olur. Bu duygular, zihinsel ve fiziksel sağlığınız üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir. Üçüncü olarak, intikam, bir döngüye yol açabilir. Birisi size zarar verirse, siz de onlara zarar verirsiniz. Bu, başkalarına zarar verme döngüsünü sürdürebilir. İntikam almak yerine, başkalarına zarar vermeden duygularınızı ifade etmek için sağlıklı yollar bulmak önemlidir. Bu, bir terapist veya danışmanla konuşmayı, yoga veya meditasyon yapmayı veya bir destek grubuna katılmayı içerebilir. Başkalarına zarar vermeden duygularınızı ifade etmek için sağlıklı yollar bularak, kendinizi daha iyi hissedebilir ve daha mutlu bir hayat yaşayabilirsiniz.
Yanlışı yapan kendine yapar. Sen yine hayatına devam edersin. İntikam alsam kendimi yıpratırım ve yine sonu istediğim gibi olmaz çünkü karşımdaki insan bu sefer intikam aldığım için yaptığım hareketten ötürü beni suçlayıp sanki kendisi haklıymışçasına bir tavır sergileyebilirdi bu tür insanlar toksik insanlardır. Bazen ne diyorum biliyor musun amaaan boş ver gitsin ne uğraşacam onun kahrını mı çekicem diyorum ☺️
İntikam için uğraşmak bile hala sinir sistemini yıpratmaktır. Ben kendi doğal ortamına bırakır, aklıma getirmemeye çalışırım.
Ben kalbime ve onuruma dokunan hicbir seyi affetmiyorum gormezden gelip yok sayıyorum asla cevap vermem en son cok canıma dokunursa engellerim ailem dışında herkes gidebilir herkes
Cevap
5Cevap
Uğraşamam intikam oyunlarıyla, Rabbım neylerse güzel eyler der ve o'na havale ederim. Kısaca yok sayarım.
Elimde fırsat varsa asla geri durmam.. Ağzına tükürürüm..
duruma göre değişir
intikam aldığımda oldu arkamda bıraktığımda
Konfüçyüs halt etmiş. İntikam töremize ve şeriata uygundur.
İntikam ve affetmemek, insanın kendisine yaptığı bir kötülüktür.
İntikam alırım.
İntikam almam. Diğer ikisini yaparım genelde.
Affederim.. o yoluna ben yoluma..
Bilmiyorum ne yapacağım belli olmaz
Yok sayarım genelde 🙃
Allah'a havale ederim
Çünkü affetmek rahatlatır
Yoksayarım
Yok satarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?