Senin gözünde ne olursa artı puan kazanır karşı taraf? ✨️ Keyifli geceler.. 🥂
#smell

Senin gözünde ne olursa artı puan kazanır karşı taraf? ✨️ Keyifli geceler.. 🥂
#smell
Zeki olması, olgun olması, biraz da deli dolu komik ve eğlenceli olması, anlayışlı ve empati yapması, güçlü bir karakteri de etkileyici yapar, acılara karşı bakış açısı ve mantıklı düşünmesi. birde Anaç olması. Keyifli geceler.. ✨🥂
Erkek dediğim hem esprili olacak hem zeki, hem dürüst olacak, hem hayal gücüne sahip.. Hem tutkulu olacak, hem sadâkatli ve güvenilir.. Hem sadece beni sevecek, hem de sadece beni merak edecek.. Sırtımı endişeye mahal olmadan onun sırtına dayayabilmeliyim, hem de sadece onun gözlerinde kaybolup aşkı bulmalıyım..💛🙂
Bakarken bile içimi eritsin, gözlerimi kaçıracak kadar sindirsin beni. Her yönden güçlü olsun, insani özellikleriyle büyülesin.. bu bana fazlasıyla etkileyici gelir...
Kadınlar nelerden etkilenir hiç bilmiyorum para için sevenler de var yakışıklı karizmatik olduğu için de, bir de her 30-35 yaş türünde erkekleri olgun zannedenler var ya en çok onlara gülüyorum 😂 yaş ile olgunluk olmuyor zeki olmak akıllı olmak ile düşüncelerin ile olgun olursun
Cevap
12Cevap
Dürüstlük, samimiyet ne kararlılık
Kibar olması, nerede nasıl davranacağını bilmesi, görgülü, saygılı, bilgili olması.
Bence karıyla kızla işleri olmayan erkekler. Hani kızlar yürüdüğünde bile soğuk olacak , tersleyecek , başkasına koşmayacak mis gibi
Tek bir şey isterim içinde üç ozellik barındırır. Dürüst olması. (Samimi, güvenilir ve sadık)
İçi ve dışı bir karşılıklı elektrik alıp verebildigimiz ruhumuzu titreten özellikte olması
Ben sevdimse her şeyi etkiler
İşte bütün mesele sevmek..
Evet..
Yuzu ve poposu guzelse mukemmel olur birde gogusleri kucuk beli ince olursa tadindan yenmez.
Kişiliği, merhsmeti dışında net kokusu
Eril enerjisi ve merhameti
Tavrı duruşu sesi..
Kokusu, fiziği, giyimi başlıca olanlar
Dürüst ve efendi.
Ulaşılması zor bir güzellik ve kişilikte olması.
Karı kızla işi yoksa ben okeyim
Karakteri, kendine has tarzı, duruşu, söz geçirebilmesi
Kısa boy
Duruşu ve bakışıdır.
sarışın olması
Nezaket
Bana benzemesi
Derin bakışları
Kadının bakışları ve Pops.
İç giyim
Karızması
Karakteri