Selâmlar!
Karşı cinste çekici gelen özellikler nedir size göre...✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Karşı cinste çekici gelen özellikler nedir size göre...✔

#Acid_Qeenn...🌺
Kesinlikle ve kesinlikle bir milyon kere hırçın olması. Hırçın dediysem öyle kaba, erkek gibi kavgacı olması değil. Böyle yeri geldiğinde kibar, yeri geldiğinde tartışacak benimle. Hiçbir şeyde boynunu bükmeyecek, başı dik, her konuda hakkını savunacak, arayacak. Kısaca yırtık olacak yırtık. Böyle pasif bir tip olamayacak. Sürdüğü araba bozulunca yol kenarına çekip bir erkekten yardım istemek yerine, eline motor yağı bulaşmasından korkmayacak. böyle cilveli olacakta. Direkt net karakter olarak örnek verecek olursam şu Poyraz Karayel dizisindeki Ayşegül Karakteri, tam benim hayalimdeki kadının karakteri ile neredeyse 1’e 1 uyuşuyor.
Tabiki öncelikle gözüme hitap etmesi gerekiyor yani aksini iddia etmeyi yalancılık olarak görüyorum.
Fakat sadece gözüme hitap etmesi yetmez eğer karakter olarak uyuşmadığımıza inanıyorsam hiçbir anlamı yok. Bir kere çok cıvık, herkesle fazla samimi olmamalı, genel kültürü yüksek olmalı ve bir duruşu olmalı eğer bu yapıda birisiyse o kişiyle uyumlu olduğumuzu düşünür, beğenirim.
Ekşi sözlük yazısı sevdim :D bana göre temiz ve güzel bir kalbi olmasıdır.. olgun mantıklı düşünceli olması.. ve hayvanları sevmesi.. merhametli olması iyi niyetli olması.. zeki ve güvenilir olması.. zaten bunlar bence her insan da olması gereken özellikler.. buna ek olarak da bana aşık olması.
Merhametli olması , vıcık vıcık karşı cins meraklısı olmaması, çok alakasız konuşmaması , küfürlü ergen gibi alfa sigma muhabbeti yapmaması , görseldeki yazılan gibi sakin olması açıklayıcı olmadı falan
Cevap
21Cevap
Sakinliği başka yazarım. Daha sonra bakış ve gülüş gelir.
Karşı cinste artık hiçbir şey bana çekici gelmiyor
hoş geldin o vakit aramıza...😄
Kasmadan, yormadan, gülüşünden tutunda yemek yiyişine kadar samimi ve rahat tavırlar sergilerken özünde kadın olmanın ağırlığını ve nazeninliğini yitirmeyen karakterler dikkat çekici beni için.
Güleryüzlü ve pozitif olması = çekici, önceki ilişkileri nedeniyle geliştirdiği paranoya ve erkek nefreti (sonraki ilişkimde neler neler yapıcam görür o erkekler kafası) = itici
Nezaket, anlayış, güven vs bunların hepsi tamam da zekanın verdiği çekicilik üfff tadı bi başka 😎
Kumral
Bıcır bıcır
Gamzeli
Sert görünüşlü ama pamuk gibi
Kısa saçlı
Kahküllü
Edep ahlak ve nazlı olması. Çok güzel olmasına gerek yok. Haa birde aşırı kıskanç olmayacak.
Göğüsler önemli benim için. Kimse kıvırmasın şu bu diye. Herkes önce fiziğe bakıyor.
Öncelikli olarak ses tonu
Saygı nezaket sadakat ve ilgi
artık cidden gelmiyo, karakterli olmasına ölürüm
Fizik her şeyden önemli
Bir bakış, bir gülüş
Nefes almaması
Anlamadım. sadece merak ettiğim için soruyorum?
Güçlü olması ve nezaket
Zeki ve komik olmasi kesinlikle :)
Karşı cins merakı olmasın
Terazi burcu olması yeterli🙄
Karşı cins kalbimden uzak olsun
Anlayış bu devirde önemli bir detay bence
Şuh bakışlı olması
Bir kadında dolgun dudaklar ve kırmızı yanakların favorilerim arasında olduğu özellikler. çok davetkar bir hava oluşturabiliyor.
Sadakati.
Güçlü ve dominant olması
Sesi
Ho§gõru ve saygi
Hitabet tavır ve davranış ve görünüş
Mal varlığı iyi olan kız çekiciliği.
Çalışkan olması
ağır başlılık
zeka ve gözler
göğüsleri ve kalçaları
Yanimda olmasi
Güçlü olması