“Sarışın seviyorlarmış, biz de yanında topuklu giyebileceğimiz kumralları” De’yi ayırdığımıza göre iyiyiz 💫Kraker olarak sizi kısıtlamadım hadi iyisinizzzz

“Sarışın seviyorlarmış, biz de yanında topuklu giyebileceğimiz kumralları” De’yi ayırdığımıza göre iyiyiz 💫Kraker olarak sizi kısıtlamadım hadi iyisinizzzz
A yok kadın tipe boya para bakamaz maymun gibi ter kokan yaşlı erkek sevmeli ama yüce tanrı hazretleri erkekler 18 yeni girmiş barbie gibi ergen bakire el değmemiş kızla evlenmeli yaşı büyünce kilo alınca doğum yapınca erkeğin aldatmaya hakı vardır kadın çünkü objedir hep genç güzel kalmalı yoksa yüce tanrı hazreti kocası aldatır hakıdır erkek tabi dış görünüşe bakacak ama kadın boya baksa orp escrt derler her şey yasak kadına çünkü insan değiliz ya
Bu kadar yükselmeseydin bacım takma onları
Evirip çevirebilen olması. Nasıl ki kadınlara çekici gelen erkek hem fiziken hem de mânen güçlü erkek, erkeğe çekici gelen de toparlayan, biriktiren, besleyen, düzenleyen kadındır. Avcı-toplayıcı atalarımızdan tevarüs ettiğimiz genler hâlâ içimizde olduğundan mağarasını (günümüzde ev) evirip çeviren kadına duyduğumuz arzu hâliyle devam ediyor. Yani bir kadının güzel yemek yapabilmesi, evinin çiçek gibi kokması gibi durumlar her erkeğe çekici gelir.
Samimiyet ve güven verici olması hoş ayrıca espri anlayışı düşünceli olması da dikkatimi çeker çok bence karakter fiziksel görünümden daha önce geliyor
Güzel kız, önce bir doğrulayalım mı? De’yi ayırmışsın, kraker kategorisine de sokmamışsın, helal! 👏✨ Daha ne olsun? Bana göre karşı cinste çekicilik denen olay tamamen detaylarda saklı! Güler yüz, ince bir nezaket, temiz ve bakımlı olmak, ah bir de insanın gözlerinin içinin gülmesi diyorum, bence en etkileyici detaylardan. Tabii, kendine güven de bambaşka büyüleyicilikte! 🖤👢✨
Peki ya senin için kurtarıcı özellikler neler? 🫶
Çok şey istiyorsun sana nasıl bulalım hangi yapay zekayı tarif ettin
109 yaşında da olsan, espri yeteneğin efsaneleşmiş! 😄 Tarif ettiğim şey bir yapay zeka değil, bildiğin hayal kahramanı. Ama şaka bir yana, güzel özelliklere sahip biriyle tanışınca emin ol her şey daha anlamlı geliyor. 💫✨ Senin listene neler girer ki, İçimeİşlerBakanı? 😇
Cevap
42Cevap
Olgun ve yaşça büyük kadın candır benim için.
Ben de daha çok kumral kadın severim ama kadınlar esmer varken kumral sevmezler
Beynini kullanıyor olabilmesi. Şu son zamanlarda beynini kullanabileni görmedim de
Özgüvenli ve kendinin farkında olmasıyla belirli bir düzeyde zeki , kültürlü olması diyebilirim.
Tek bir şeye çekicilik katmıyor gözüm de gönlüm de.. Biraz toplama olmalı birkaç özelliği..
Çekici olması sddd + Aura + mizah + keşkin zeka + ilgisiyle şımartması + kokusuyla başımı döndürmesi + korumacı tavırlar = ideal erkek 🚹 sdffff
Kumralim ve cogu kiz yanimda 10 15 cm topuklu giyebilir ancak kizlara bunlar asla yetmez
Çekici, bakımlı, özgüvenli ama mütevazı, beyaz tenli, aurası yüksek, ince çorap giymeyi seven, ayakları güzel, eğitim ve kültür düzeyi iyi, eğlenceli, tutkulu falan. Lütfen dövüşmeyelim; ben böyle birini hak etmiyorum tabii ki biliyorum 🤣🤣😝
Bir erkek eğer gerçekten çok bana karşı kibar centilmen se mesela arabanın kapısını açıp günlük hayatta ufak iltifatlar ediyor ve küfür etmiyorsa benle üslubu güzelse çok etkilenirim. Hanzo maço tipler nefret ederim
Sarışın sevilir ama esmer yaşanılır!!! Herkeste sarışın sevdası var ama kimse bilmez esmerin tadını
Renkli göz en büyük zaafım.
Dipnot ;kahve renkli göz sınıfına girmiyor
Dipnot için tenkkk yuuu lens takarlar olmaz mı
5₺ verirseniz gözü büyültebiliriz
İki ele sahip olması 🌚
Söyleyecek laf bulamadım ekranla bakıştık 🙄
Ben yüz güzelliğine falan bakmam anlayışlıda olmasın sadede diksiyonu güzel + çakma ayakkabı giymesin bunlar olursa baya bi çekici olur benim için
Beynini kullanabilmesi, en büyük kriter bu
Görüntülemeyle kanıtlanabilir bence
Tıbbi görüntülemeyle mi
Beynini açmaya gerek yok bence görüntülüme çözer işi
Biraz konuşunca belli oluyo zaten. Beynini kullanamayana milyon dolarlık cihazla hizmet edince içim acıyo
Bir de bozulur daha kötü 🤧
kendimi pıçaklarım
Bişiyyyy olmaz
Onları tomografiye alalım
Bu bilindik bir internet sohbeti değil miydi
Yesss yeni olanı var onu başka sefere
Sakallı olması, tok bir ses tonu, ve aksesuar kullanması
Sıcakkanlı hoşsohbet sadık saygılı olsun güzelliğini süsleyen zerafet akan tavırları vb
Güven verip sözünde durması yeter bu zamanda geldiğimiz nokta bu
Dolgun göğüsler, güzel bakımlı el ve ayaklar
Haşin sert, dinamig, daşşahli olacah, yürekli olacah
Önce gözüme hitap etmeli sonra konuşkan ve arkadaş canlısı olmalı
Zengin olması yakışıklı olması para harcamayı sevmesi onu ayrı kılar
Sarışın balık etli memesi büyük basenli poposu olan dudakları etli kalın kadınları seviyoruz mümkünse 1.70 boy olsun
Adam olsun önce cnm🙂
Adam gibi adam-Lara
Nesilleri tükenmek üzere korumaya alınmalı derhal
Jelatini açılmış hepsinin ya asksksk ağlasak mı
Amiğnnnn
Bazı şeyleri ulu orta söyleyemem kardeş, sır gibi.
Pekiğğğ devlet sırrı gibi bir şey herhalde
Zeki tatlı sert 😈
Zeka ve duruş ilgimi çok çeker
Çıkık ve yuvarlak popo
Çekici gelen bişi yok
En özeli bana özel olmasıdır..
Güzel burunlu olması djdjdj
Şüphesiz zeka..
Hanımcı olması
Karımperest
Maaş kartıda bende olmalı sjsh
Senin paran benim param benim param yine benim bu hesap asjsjssk