Fiziğinin iyi olması, güzel olması
Olgun olması
Mizahı olması
Diğer (nedenini belirtebilirsiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
olgun olursa zaten fiziği iyi olur. fizikten kastım beyaz ten, mavi göz gibi elinde olmayan saçma şeyler değil, sağlığından bahsediyorum fit bir vücut. ister istemez bir albenisi vardır. olgun kadın herşeydir sorumluluklarını bilir ne yapması gerektiğini bilir nerede duygularıyla nerede mantığıyla hareket etmesi gerektiğini çok iyi bilir.
Gülümsemesi (hayatın asıl anlamını ve değerini bilmesi) huzur vermesi hatalara olumsuz durumlara karşı tavrının beni etkilemesi. Bakışmalarımızla anlaşmamız. Tüm olgunluğunu benimle olduğu vakit dışında koruyabilmesi. Sadece bir araya geldiğimiz vakitlerin güzel olabilmesi için herşeyimizden ödün verdiğmizi bile göstermek için konuşmaya gerek olmaması seviyesinde olsak kimseyi takmıycak hale gelinceye kadar bana beklediğim herşeyi vericeğini hissettirmesi yeterlidir böylece öğrenicek ve farkedicek koca bir hayata da yer açmış oluruz güzel şahıs seni bekliyorum
Cevap
43Cevap
karakteri iyi olması lazım yani kafa dengi olmamız lazım birbirimizi gerçekten sevmemiz lazım benim için dış güzellik fizik bu gibi konular hiç önemli değil ama günümüzde maalesef dışı güzel olanlar seviliyor sadece
Sen her yorumunda çok haklısın keşke herkes böyle düşünse
teşekkürler :) mutlu olursun umarım
Bence mutlu olamayız etrafımız böyle olduğu sürece:
Zeki olması diyebilirim çünkü zeki olursa bir ilişkiden ne istediğini de bilen birisi olur o yüzden net olan insanlar ile anlaşmak her zaman daha iyidir benim açımdan..
İlerideki sevgilim, senden tek beklentim beni çok sevmen ve istemen. Nasıl olduğun hiç önemli değil. Bazen huysuz olacağım bazen çekilmez ama hemen gitme. Ama eğer gitmeyi tercih edersen; başka bir yer varsa orada tekrar görüşürüz belki yoksa da seni tanımak benim cennetimdi zaten.
Bakışları, konuşması ve tavırları bir bütün olarak insanı çekmeye yetiyor.
Olgun olması kendini bilen duruşu olması beni anlaması anlayarak dinlemesi umursamaz olmaması bakışıyla ben buradayım demesi..
Zeki olması ve güçlü olması. Bensiz hayatına devam edebilecek özgüveni olması. Bana sadece ben olarak değer vermesi.
Zeki olması, düşünceli olması anlayışlı olması ama sadece anlayışlı değil gerçekten beni anlıyor olmasi
Önce dışa bakarsın sonra içe tabii bazen değişedebilir bu durum
Varlığını ortaya koyan kadına bayılırım. "Ben buyum lan, İşine gelirse" diyecek,
Olgun olmalı yoksa gözümde hiç şansı yok isterse dünyanın kraliçesi olsun fark etmez.
Zeki olsun bana yeter, zeki olunca her şeyi tam oluyor karakteri, duyguları, yapısı
Ağırbaşlı, olgun olması ve bu ikisinin dış görünüşüne, hareketlerine yansıması.
Saçlar ve gülüş ilk etapta ilgimi çeker. Sonra zekasına ve karakterine bakarım.
Benim için güzellik 1. planda geliyor abi kızla uğraşacaksın en azından güzel olsunda uğraştığmıza değsin 😂
Zevksiz:/
Olgun kişilik, ses tonu, efendi olması, sağlam karakterli olması vsvs.
Önce tipe bakarım sonra davranış iyiyse çok iyi biraz zorba seviyorum ama
Fiziğinin iyi olması güzel olması normal güzellikte biri olsada olur
Fiziğinin iyi olması, güzel olması bu konuda çoğu kişi hayır diyor ama inandırıcı gelmiyor
Diğer karakterli saygılı adam gibi adam olması
sevimli olsun, dişleri beyaz olsun, anlayışlı olsun, çocuklaşsın, bir de çirkef olmasın.
Olgun fizik mizah anlayışı iyi ve akp mhp ye oy vermeyen bir karşı cins ❤️
@The_Muallime incelensin bu dünya güzeli. Herseyi ama bak herseyi ile bana tek çekici gelen karşı cins kendisi 🥰🥰🥰
Sevgilim bilmukabele ama seni incelemesinler mesela, sadece bana çekicisin sen ❤️
Ne diyim simdi ben buna 🥰
zeka olarak olgun olmasi
Karakterli ve inançlı olması
Karakteri.
Esprili olmasi ve zeki olmasi
Mizahı olması beni anlaması uyumlu olmamız
İlk görüşte beğenmiyorsan gerisi zor geliyor
Dış görünüş ve özgüveninin yüksek olması
Karakterinin iyi olması akılcı dusunebilmesi
Şu beyefendinin her şeyi @cilgin-haritaci❤️
Şımardım yine 😍😍
Olgun olması mizahı iyi olması bana çekici gelir
Fiziğinin iyi olması
Bana özel sebebi var
Önce fiziği sonra karakterinin iyi olması...
Ağırbaşlı bir kişiden çok etkilenirim
Fizik ve olgunluk seviyesi
Mizahı oldu mu tamam bu iş ya
Her önüne gelene yürümemesi bir kalitesi olması.
Yataktaki fah*şeliğidir beni etkileyen
kadınlar cisenl obje değil mi?
Kibar ve merhametli olması
Olgun. Olmasi beni benden alıyor valla
Konuşmayı bilmesi
Karakter önemli
Olgun
Zeki olması.
Öncelik beyin
Olmaması jdekjfkejfe
Fiziğinin iyi olması, güzel olması
olgun olması