Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı.
araba ile bazı dönüşlerde arabanın direksiyonunu tek eli ile çevirmesi 🤪 bir erkek daha başka anda çekici olamaz 😂 o direksiyon kontrolü sen hayırdır aslanım dedirtir 😃
En hayran kaldığım özellik bir erkeğin şefkat dolu olması , kibar olması , az öz konuşması , özel ve güzel hissettirmesi , şaşırtması hiç aklımda yokken mesela ansızın yağan bir yağmurda kolumdan çekip dans etmesi , benimle ıslanması , gökyüzünde aynı ay a bakmamız buna benzer şeyler..
Herşeyi bildiklerini sanıp mutlu olmaları şu kadar cahil olsam yeter mesela... herşeyi biliyorlar herşeyi yani kadınlar burada diyor ki ilk gece acıyor mu hepsi cevaplıyor sanki vajinaları var, kadınsal her konuda fikirleri var, sağlık konusunda var, yemek konusunda var bilmedikleri şey yok cidden herşeyi biliyorlar resmen
Her gün yüzlerce kişiye mesajla yürümek başka bir boyut. Buna vakti ve sabrı nasıl bulur bir insan ilginç cidden. Bilindik ebeveyn lafını diyeceğim, potansiyelinizi heba ediyorsunuz.
Nerde ne kadar ortam p. ci diye tabir ettigimiz kişilere salyalari aka aka koşup, takılıp sonrasinda bütün erkekler aynı yaftasi yapıştırmalarina hayranım. Bu özellik işin garibi nadir bulunan bir özellikte değil. 😏
Merhaba, İnsan olması, insancıl olması, merhametli kanaatkar ve fedakar olması, iyi kalpli olması, iyimser olması, mantıklı olması aman aman zeka çok önemli, beynini kullanması lazım! 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Ciddiyet, olgunluk, zeka ve tutarlılık.. Gerisi halledilir mutlaka..
Devam say çok az mış haha
Kusursuz olur sayarsam ki mümkün değil.. 😄
Ohooo ama oda senden bekler hee
Benimle yarışırsa mükemmelliğe doğru yürür..😄
Vayyy iddialisin demek
Hayır öyleyim zaten, iddia değil...😎😄
:) sana mutluluklar..
Karakterli olması, ne istediğini bilmesi, duruşu olması, hayata bakış açısı. Falan filan.
Benim karşı cins tarifim bir kişiden ibaret
Oda Ayhandir 😇
Öyle ☺️
Sevgilimden başkası ilgimi çekmiyor 🐨❤️
Adamm 😇
araba ile bazı dönüşlerde arabanın direksiyonunu tek eli ile çevirmesi 🤪 bir erkek daha başka anda çekici olamaz 😂 o direksiyon kontrolü sen hayırdır aslanım dedirtir 😃
diğer türlü tamirden anlaması
diğer şeyler kadınlarla mesafeli ve soğuk olması
zeki ve temiz olması
Kiz düşüncene ba yil dim hahahah nasill bir hayranlık sadece zeki ve temiz birini bulmak zor jdjdj
En hayran kaldığım özellik bir erkeğin şefkat dolu olması , kibar olması , az öz konuşması , özel ve güzel hissettirmesi , şaşırtması hiç aklımda yokken mesela ansızın yağan bir yağmurda kolumdan çekip dans etmesi , benimle ıslanması , gökyüzünde aynı ay a bakmamız buna benzer şeyler..
@Bihteeerrr dans konusu harici aynı beni anlatıyorsun 😂 keşke dans etmeyi de bilseydim😂
@Both_Angel_and_Devil hahah
😁👌🏻
Herşeyi bildiklerini sanıp mutlu olmaları şu kadar cahil olsam yeter mesela... herşeyi biliyorlar herşeyi yani kadınlar burada diyor ki ilk gece acıyor mu hepsi cevaplıyor sanki vajinaları var, kadınsal her konuda fikirleri var, sağlık konusunda var, yemek konusunda var bilmedikleri şey yok cidden herşeyi biliyorlar resmen
Azimleri.
Her gün yüzlerce kişiye mesajla yürümek başka bir boyut. Buna vakti ve sabrı nasıl bulur bir insan ilginç cidden. Bilindik ebeveyn lafını diyeceğim, potansiyelinizi heba ediyorsunuz.
Aynen bende anlamiyorum
asil kadın seviyorum. Oturmasını kalkmasını bilen, sohbeti keyifli, erkeğe üstten bakmayan gerektiğinde iltifat eden
👌🏻
Karşı cins umurumda değil 😃
Hahaha en iyisi
Nerde ne kadar ortam p. ci diye tabir ettigimiz kişilere salyalari aka aka koşup, takılıp sonrasinda bütün erkekler aynı yaftasi yapıştırmalarina hayranım. Bu özellik işin garibi nadir bulunan bir özellikte değil. 😏
Merhaba,
İnsan olması, insancıl olması, merhametli kanaatkar ve fedakar olması, iyi kalpli olması, iyimser olması, mantıklı olması aman aman zeka çok önemli, beynini kullanması lazım! 😅
Beyin bedava! 😅
Tok bir ses tonu , anlayış , hoşgörü ve güzel kokması bu özelliklere hayır diyemem.
Benim için karşı cins kocamdan ibaret, kocam da kocam wkdkskd şaka bi yana güçlü olması hoşuma gidiyor
Her erkeğin önceliği güzellik, her kadının önceliği güçtür. Aksini idda eden etmesin, inanmayız.
Kültürlü, centilmen, zarif bir kişiliğe sahip olması..
Kişiden kişiye değişir her fiziğe her düşünceye belli kalıplar iyi olmuyor
Ahlâkını korumuş olması. Mantıklı hareket edebilmesi.
Dişil enerjisi (herkeste olmaz bubyüzden tüm kızları kastetmedim)
Kadınlığımı hissettirip kıskanç davranması güzel kardeşim sadece anneleri sevsin mümkünse
Bana cıvıl cıvıl olması
Olgun kadın olması.
Estetik bir boyun beni çok çeker
Ses tonu , saçı, elleri, yüz, hatları falan.
@Sühandan46 ayynen
Ses tonu
Narin cildi
Sert ve keskin bakışlar sportif vücut..
çok iyi cs oynaması
Hayran kaldığım hiç bir şey yok
Sözünün eri olması
Ses tonu benim için çok önemli abi güzel ses tonlu kızlara hayranlığım olduğu doğrudur
Zekâsı ve azmi.
Adam olsun bizim olsun😂
Tatlı kalça üzeri ince bel
Karşı cinsle samimi olmaması hayran bırakır
estetik vucutlari, dudaklari. gogus uclari...
çoğu kadında olan merhamet
Beraber her şeyi hallederiz bilincinde olması.
gözleri , gülüşü bir de kıskanması
Sahiplenici olması...
Göz ve makyaj rengi libido
Gülüşleri mutluluk vermesi
Mantıklı ve akılcı olması sanırsam.
Memeler ve aktif oluşu
Cilve yapmasına hayranım dkdkd
Zekası ve mizah anlayışı
Hayran bırakan bir kadın yok
Ben varım.
Seni tanımıyorum
Bende seni