Az konuşur, mesafeli konuşur, derin mi bakarsınız _? veya konuşmaya ne hacet , gözleriniz mi konuşur.. giyiminiz mi etkiler insanları..Kibarlığınız mı , ses tonunuz mu.. Güzelliğiniz mi yakışıklılığınız mı.. kariyeriniz mi arabanız mı.. kültürünüz mü düzgün türkçeniz mi.. özveriniz mi , vücut diliniz mi.. Ahenkle dans eden saçlarınız mı... ( En sevdiğim!! ve belki karşı cinsteki tek zaafım )Karşı cins size neden hayran , neyinize hayran? .. Bana hayran olan kadınların geneli , en çoğu gözlerime olmak üzere , saçlarıma, beyefendiliğim ve düzgün türkçeme hayran olmuşlardır şu güne kadar.. Hayran olmayanlar da pehh deyip omuz silkip dönüp gitmişlerdir.. yapacak bir şey yok :)
Karşı cins sizin en çok hangi özelliğinize hayrandır?
Zannetmiyorum pek bir şeyime hayran olduklarını. Çünkü aranan kriterler artık çok kalitesiz. Hep fiziksel özellikler ya da saçma ergence şeylere bakılıyor. İyice kalitesiz, değerlerini yitirmiş bi ülke olma yolunda ilerliyoruz.
Bence en önemli etken sinsi değilim, plan proje yapamıyorum, dürüstüm neysem oyum. Sevimliyim 😁 İkincisi kimsenin parasında gözüm yok. Allah herkesin kendisine versin derim. Üçüncüsü az buçuk zeki sayılırım.
En İyi Cevaplar