Özgüveni, gülüşü ya da davetkar bir bakışı çekici gelebilir. Bazen de fiziki özellikleri çekici gelmez bir insana. İnce, keskin bir zeka fiziğin önüne geçebilir. Sizin çekicilik anlayışınız hangisi?

Özgüveni, gülüşü ya da davetkar bir bakışı çekici gelebilir. Bazen de fiziki özellikleri çekici gelmez bir insana. İnce, keskin bir zeka fiziğin önüne geçebilir. Sizin çekicilik anlayışınız hangisi?

Karşı cinsin sesinin sıcaklığı, teninin kokusu, özgüveninin yüksekliği, ne istediğini bilip cesur ve davetler şuh bakışı, sıcak yakın ve ilgili hareketleri, bana yakınlık hissettirip dokunması, ruhumu okşayıp içini eritmesi…

Yani bir kadının böyle masumca klasik özellikleri benim için çok çekicidir ve ben çok heyecan duyarım böyle sıcak kadınlardan. 🥰😎
Çok hoşş 🫠
Teşekkür ederim sevgili @GüzellikPeriSi_
Güzel düşünelim hep, her şey güzel oldun. Kapılarımızı gönlümüzü kalbimizi açalım ki ruhumuz da nefes alsın. Hayat kısa ve inan çok güzel. Hüzel bakan, güzel düşünen güzel görür ve her şeyde bir güzellik bulur. Bak ben sende güzel bir kişilik görüyorum ve sen bir peri kadar çok güzeldin. Etrafına fırsat ver, perdelerini aç, biraz daha cömert ve cüretkâr ol. İşte o zaman daha çok sevecek ve daha çok sevileceksin. Keyifli bir dünyada hep güzel kalpli sana huzur veren iyi insanlarla karşılaş hep. Sevgiyle kal peri kızı… 🌸🍃🥰
Teşekkür ederim ☺️☺️
Sevgili @GüzellikPeriSi_ Bi’Bot u siz mi yönetiyorsunuz? 😃
Hayır onun benimle bir ilgisi yok 😆
Hakettiyseniz hakkınızı vermiş bence 😊
Evet eig seçtim o yüzden. Tekrar teşekkür ediyorum
Hiç denk gelmedi mi daha önce 😊
Uyumlu olması, yumuşak başlı ve söz dinleyen, benim düşüncelerime önem vermesi, saçma sapan her şeyde inatlaşmaması, yapıcı olması, vefalı ve merhametli olması, kadir kıymet bilmesi benim gözümde o kadını paha biçilmez bir mücevher yapar. Böyle bir insan tanısam, ona hayatımı veririm seve seve. 🙂
"Yüzü güzele 40 günde doyulur, huyu güzele 40 yıl doyulmaz "
Sağlık olsun be 😅
Erkek versiyonu için bende altına imzamı atıyorum 😆
Amiiin amiiin 😂
Tabi ki de karakteri ve kişiliğidir. çünkü karakteri zaten diğer kızlardan ayıran en önemli özelliği olur. yani güzel olması benim için önemli değil, mesela özel bir şeyler görmeliyim o kızda yani davranış olarak. diğer kızlardan farklı demeliyim. dürüstlüğü güvenilirliği ve zekası da etkiler
Cevap
46Cevap
Karakter, bana davranış şekli, bakışları zekası..
Normal olması yeterli bu kadar.
Etraf marjinal olmaya çalışan gösteriş için maddi sıkintilara giren, kendi değer yargılarını, ailesini, örf adetini , dininin kurallarını çagdaş görünmek adına hiçe sayanlarla dolu.
Babasınin elini öpmeyi gericilik olarak çagdışı olarak görenler kadıköy sokaklarında köpekleri ağzından öpüyorlar.
Daha ne denilebilir ki?
Hmm güzeldi bu 👍
Eyvallah
Valla şu an onlarca güzel şey yazarım ama ben kendim okadar iyi değilimki önce beni değiştirecek biri olmalı güzelliklerinden azda bana ayıracak biri bu dünyayı değil kalp kalbe cennete koşacak biri maalesef olmadığı için. Kızlarda genel olarak olmayan bişey söylüyim sadakat dürüstlük.
Sadece kızlarda değil erkeklerde de olmayan özellik bu
Haklısın herkes kendi aynasından bakar dünyaya. Adamlık meselesi maalesef herkes bir sebepten satıyor en güzel duyguları şeytanlaşmış zamana. Bana soracak olursan benim gözümde herkes bacım kadını erkeği farketmiyor muhakkak bir zamanda birşeylerini satıyorlar işte.
İstikrarlı nefes alması dermişim shhjsf tüm olumlu detayları çekicidir kesinlikle.
Nefes alsın yeter nolcak jsjs
Genel olarak duruşu ve hayata bakış açısı daha çok dikkat çekici geliyor bana.
merhametli korumacı kibar olması, herkesin yanımda asla bana kedi olması🫠🫠🫠zeki olması ve tabi ki esprili sempatik olması
İşte kusursuz erkeğin tanımı 😆
Yapmacık olmaması, özenti olmaması, kendiyle barışık, yaşama sevinci olması, ince ayak bilekleri , gülüşü bakışı güzel olması vs vs
Zarif bir kadın istiyor arkadaş
Aile terbiyesi görmüş, kızlarla nasıl konuşacağını bilen, yerine göre davranan, serserilikle işi olmayan, trip atmak yerine konuşarak çözen, başarılı, duygularından kaçmayan beyefendi 🫡🫡
Keskin zeka deyince aklıma Madam Curie, Coco Chanel, Gertrude Bell falan geliyor. Bilmem kaç milyona Arapla birlikte olan bunun için hesap kitap yapan Bahar Candan değil
Rol yaptıklarını bildiğim için hiç çekici gelmiyorlar. Güzellikleri bile boya badana. Bi tazyikli suyla biterler 😂😂😂
Benim için bakışları önemli. Onun gözlerine baktığım zaman içimde fırtınalar bazen kasırgalar kopmalı 😛
Uzun boylu güzel fiziği olması
Karakteri ve kişiliği
Konuşkan ve cana yakın olması
Fiziksel olarak çekici gelir. Ama tanışırsam karakteristik özellikleri tabi. İçten olması, uyumlu olması hoşsohbet olması
Kibar nazik ve celtilmen bı erkek oluşu beni koruyucu tavırlar göstermedi çekici geliyor bana
Bende önce güleryüzlü ve sempatik olması gelir, diğer kriterler sırayla devam eder...
Karakteri , fikirleri , düşünceleri , bana ve insanlara davranış şekli..
Benimle aynı şeyleri sevsin. Aynı hobileri yapsın. Hayatı birlikte yaşayalım.
Karakter olarak kesinlikle öz güvenli, fiziksel olarak ise feminen tarzda giyinen kadınlar çekicidir.
Abaza olmaması, kendini geliştirmiş olması olabilir
Ben bazen keskin bir zekaya hayran oluyorum. Bazen göz rengine. Bazen temiz kalbine karşımdaki hiç güzel olmasa da kalbi güzelse gerçekten o an resmen aşık oluyorum sanki.
Nerede nasıl davranacağını bilmesi, empati kurması.
Benim için uyumlu olması ve enerji dolu olması diyebilirim
Duruş ve efendilik hep söylediğim bir şey bitiyorum bunlara
hıc kımseye eyvallahı olmayıp sadece bana olan ılgısını hıssedersem o zaman cekıcı gelıyor bırı.
egoıst bırı degılım bu arada... sadece bu hayatta benı kım alternatıfe almıssa ondan vazgectım.. benı bu hayatta kımse secenek halıne getıremez
Farklı bir cevap vereyim pürüzsüz ve çarpık olmayan bacak diyeyim.
Geveze olmaması ve zeki olması ilk etapta ilgimi çeken unsurlar olmustu
Akıl dolu cümleleri, konuşma tarzı ama çok konuşmaması.
Kimse dışını beğenmediği kutunun içinde ne olduğunu merak etmez. Erkekler önce dış görünüşe bakar ona göre karşısındakini tanır. Kadınlar da aynı. Onun için bir gülüş bir bakış çekici gelebilir.
İlk önce insan olmalı bacım çocuğu olmamalı sadık kalmali
Umarım bulursun en sadık olanından
Saygı yok, yalan dolan çok
Prenseslik özellikleri… naiflik… iç dış güzellikleri
Ağır duruşu ve konuşma tarzı..
Enerjisi cıvıl cıvıllığı
Gülümsemesi ve bazende sinirlenmesi çok tatlı olabiliyorlar :))
Beyin kıvrımları ve mimikleri.
Ne kadar kıvrım kıvrımsa o kadar çekicidir 😏
Tabi canım açıp bakacağım ve sayacağım sjsjs
Paylaşımcı ol ve bol kıvrımlıları bana da gönder. Bulmak zor biliyosun 🫤
Çoğaltmak gerek
Cimri olmaması, dünyanın en çekici şeyi , eli bol olan insana bayılırım cinsiyet farketmeksizin
Beni güldürebilmesi.. çünkü Zekasi ve bilgisi ile ilgili çok ipucu verir bana
Öncelik fizik olsada daha önemlileri var tabiki karakter üslubuyla gulusyle
@GüzellikPeriSi_ iyi günler, ben yeni üyeyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar misin ben atamadım xper yetmiyormuş
Olgunluğuyla tok ses tonu
Enerjisi. Ben buna tutuluyorum.
Uzun boylu esmer olması ses tonu da önemli
Duruşu ve kurduğu cümlelerin ağırlığı
Bir duruşunun olması, merhameti ve gülüşü
Ses tonu gülüşü bakışı
Kitap okuması trençkot giymesi uzun saçlı olması
zeka çok çekici geliyor
Boyu posu geniş omuzları mesela🥹
Aşırı romantik olması
Saygili olmasi
Sevgilimin herseyi çekici geliyo bana
Efendiligi kitap okuması gülüşü
Karakter koku ses tavırlar
Güven ve dürüst olması herşeyin üstünde
Dış görünüşün zerre önemi yok. Karakter...
Cesur olmadı her konuda
Zekası ve kişiliği
Karakterindeki deli ruh
Sempatik bakışlar olabilir
İlk saçlar
sonra fiziki kalçalar bel göğüs
zekası ve kültürü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?