Kişilik & Karakter Bugün hiç uyumayarak uyku düzenimi düzelteceğim yardım edecek aktivite önerisi? kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Valla şimdi kahvaltı yapcam sonrası boş Ve akşam artık ben olmicam ozliceksiniz beni biliyorum Bugün hiç uyumayarak uyku düzenimi düzelteceğim yardım edecek aktivite önerisi? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bence kahve iç 0 1 Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Hangi kahveyi önerirsin Starbucks mu yoksa Nescafe mi
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Duzeliyomu öyle 0 7 Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Kanka akşam insan saatinde uyicam işte düzelecek normalde bu saatlerde uyuyor oluyordum kendimi tuttum Yorumla whsinemm +1 yıl O zaman dışarı falan çık gez evde uykun gelebilir Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Hava nasıl soğuk mu ya kaç gündür buz gibi AVM de sıktı dışarda gezmek istiyorum da Yorumla whsinemm +1 yıl Tamam işte soğuk hava dinç tutar ya da soğuk duşta alabilirsin Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Mantıklı kanka duş alıp dışarı çıkayım sonra zature olayım ömür boyu uykuya dalayim Yorumla whsinemm +1 yıl Ben öyle bir şey demedim ki dkdkdkd dışarı çıkmak istemiyorsan dedim düzgün oku Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl popo olduk la Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. gitme sana muhtacız 0 1 Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Gözümde nursun başımda tacım muhtacım beni al öyle git felan böyle bir şarkı vardı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence kahve iç
Hangi kahveyi önerirsin Starbucks mu yoksa Nescafe mi
Duzeliyomu öyle
Kanka akşam insan saatinde uyicam işte düzelecek normalde bu saatlerde uyuyor oluyordum kendimi tuttum
O zaman dışarı falan çık gez evde uykun gelebilir
Hava nasıl soğuk mu ya kaç gündür buz gibi AVM de sıktı dışarda gezmek istiyorum da
Tamam işte soğuk hava dinç tutar ya da soğuk duşta alabilirsin
Mantıklı kanka duş alıp dışarı çıkayım sonra zature olayım ömür boyu uykuya dalayim
Ben öyle bir şey demedim ki dkdkdkd dışarı çıkmak istemiyorsan dedim düzgün oku
popo olduk la
gitme sana muhtacız
Gözümde nursun başımda tacım muhtacım beni al öyle git felan böyle bir şarkı vardı