+1 yılGörmezden gelmek mi bu kadar önemsemeye gerek var mı insancıkları😀
Herkes rolünü büyütme derdinde ama daha gerçekçi yaklaşmak lazım mesele birinin hayatından çıktım ve kendi kendime de onu görmezden geldim yok saydım diyelim. Bu onun için bir şey ifade etmiyorsa kendi kendine neyin havasındayız, komik insanlarız vesselam :))
13 Yorumla- +1 yıl
Eden oluyor ama
- +1 yıl
Gül eğlen keyfine bak bro çaycaya devam 😀
- +1 yıl
😂😂😂 aynen devam bro
En İyi Cevaplar
+1 yılVar. Bir dünya adam var.
1. Sırıtkan insanlar. Gülmek için bahane arayanlar.
2. Güçlü olmak için değil küçük menfaatler uğruna gücü elinde tutana yanaşmalık yapmak üzere yaşayan oportünistler.
3. Kendine aşık tipler, sürekli kendini övmek için konuşanlar. İçi boş egoyu özgüven olarak pazarlayanlar.
4. Devamlı onaylanma çabası içinde olanlar. Her zaman her yerde başrol oynamak isteyenler. Her yerde konuşmacı olup dinlemesini bilmeyenler.
5. Aciz ve düşkün bir insana el uzatmak, kalbine dokunmak yerine daha çok damarına basıp istihza ya da hakaret yoluyla kendi yıkık egolarını tamir etme derdinde olanlar.
6. Feminist görüşleri savunarak kadınlara yaranmaya çalışan feminen erkekler. Sanki ülkede kadınlar, esir kampında yaşıyormuş gibi körü körüne kadın yandaşlığı, erkek düşmanlığı yapan meriçler.
Ama her nedense kadınlar hep onun düşmanlık ettiği keko, kanka, maço diye hakaret ettiği erkekleri tercih ettiği halde ben nerede hata yapıyorum diye düşünmeyip söz konusu hemcinslerine hala söven. Kadınların, kadın gibi düşünüp yaşayan erkekleri uzun süreli ilişkilerde tercih etmediği gerçeğiyle yüzleşmemekte ısrar eden.
7. En çıtır olduğu 20'li yaşlarda değerli erkekleri bulup evlenmek yerine bad boylarla partileyip 30 yaşından sonra da bad boyların gözünden düşünce evlenecek doğru dürüst adam bulamadığı ""bütün erkekler aynı""" modunda sızlanan feminaziler.
8. Takım tutar gibi parti tutanlar. Allah'a tapar gibi siyasetçilere tapanlar. Sosyal medyada siyasetçilerin paralı ya da gönüllü askerliğini yapanlar.
9. Dinden çok dinci, devletten çok devletçi, kraldan çok kralcı, kuraldan çok kuralcı ama özünde menfaatçi, özünde şahsiyetsiz, özünde namussuz insanlar.
Bu 9 maddede saydıklarımı hayatımın merkezinde, kenarında, köşesinde hiçbir yerinde tutmam.
19 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum yapmışsın kardeşim
- +1 yıl
Sağolasın azizim.
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim
- +1 yıl
Tskrler kardesim şarkı için
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Seni eig seçim kardeşim bendende sana hediye olsun
- +1 yıl
EİC için teşekkürler dostum sağolasın onure ettin. Herkes bana bu kıyağı yapmıyor. Bir hafta öncesine kadar feminazi ve meriç kitlesi tarafından yorumlarımın altında ve mesaj kutumdan ağır hakaretlere uğruyordum. Mesaj kutumu kapattım. Görüşlerimi yorumlara kapatmak zorunda kaldım. Profilimi gizlemek zorunda kaldım. Sorularım bencelerim hiçbir şekilde ÇSS ve ÇSB seçilmiyor.
Tüm yazılarım orjinal. Bir tane yapay zeka yorumum yok. Buna rağmen %17 Bİ BOT oranına ulaştım ama yine de her şey sonuçsuz.
Sebebiyse bu topluma empoze edilen siyasi/toplumsal düzenin ve sitenin resmi ideolojisi Kemalizm ve feminizmin angajmanında düşünmüyor olmam. Objektif, hakkaniyetli olmam. Partizan, fanatik ve cinsiyetçi olmamam. - +1 yıl
Doğru sorular birde burada çevreyle herkes tandigna gitmeyle oluyor gibi onu bende farkettim gruplaşma gibi sana saygı duymayan emin ol yazcak banada yazıyor gizliden bunlar bitmez değişik tipler harbi çözemiyorum bunları amacı ney oda yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet 1,5 yıl önce en sevdiğim arkadaşımdan kazık yedim daha dün yolda gördüm direkt yüzüne bakmadım yürüdüm geçtim oda zaten beni görünce kaçıyor dünde aynısını yaptı yanında başka arkadaşları da vardı ben geçerken foto çekildiler kahkaha attılar falan sırf beni kıskandırmak için yapıyor ama ben onu artık sevmiyorum ve karşılaştığım yerde görmezden geliyorum umursamıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşın demekki çok kötüymüş en iyisini yapiyosun ama oda sana yapıyor değişik birisi demekki
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoş, beyni olmadan fikri olan, başkalarının hayatını irdelemek dışında bir derdi olmayan, Allah vergisi bir zihinsel sorunu olmamasına rağmen aptal olan, çevresindeki insanların enerjisini emen, sürekli karamsar ve pesimist insanlardan uzak duruyorum.
53 Yorumla- +1 yıl
Onlar çok soleyim bitmezde ama güzel yapiyosun çok yol verdin olmuştur ozaman
- +1 yıl
Muhakkak..
- +1 yıl
☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bazı insanları görmezden geldiğim oluyor. Hak edene hak ettiği gibi davranıyorum ve onları yok sayıyorum.
35 Yorumla- +1 yıl
En güzelini yapiyosun sana yakışır ama eskilerde bu kadar yoktu sende bilirsin şimdi hep çıkar var
- +1 yıl
Menfaat için hiç kimseye tahammül etmem. Karakter meselesi bu
- +1 yıl
En doğrusu ben bazen vicdan yönünden kıyamıyorum ama ters günüm olduğunda bu çok değişiyor
- +1 yıl
Vicdanı bile hak etmeyenler var.
- +1 yıl
Vicdani haketmeyen insan zaten bırak yanında dolastirma insanı kalben kullanan çok kötü
+1 yılBarlar faydası dokunmayan haz etmediğim kişiler kendileri
111 Yorumla- +1 yıl
Akrabami kesin onlardır
- +1 yıl
Onlar hayatımda yok zaten😅
- +1 yıl
Onları sildin ozaman yakın arkadaş olabilirmi 😂
- +1 yıl
Sildiklerim de var şehir değişikliği yüzünden zorunlu koptuğum da benim yakın arkadaşım bir kaç tanedir ve Bakiler eskiden evet sildim arkadaşım olanları
- +1 yıl
Üzüldün mu peki
- +1 yıl
Evet canım yandı ama atlattım
- +1 yıl
Hiç görmüyormusun peki
- +1 yıl
Hayır görmüyorum
- +1 yıl
Olsa görmek istermisin peki
- +1 yıl
Hayır istemem.
- +1 yıl
Anladım okadar sinirsin ona anladım
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılGörmezden gelmek için bile bakmak gerekiyor, ben direk yok sayarım...
119 Yorumla- +1 yıl
O kesin sen yok sayarsin onda fikiriz sen nerdesin bakım göremiyorum seni
- +1 yıl
Bakmış mıydın ki göremedin.:)))
- +1 yıl
Baktım gelmedin hiç 😂
- +1 yıl
E insan bi kayıp ilânı verir.:)))
- +1 yıl
Verdim nerde bu kız diye nerdeydin çay içerken kayboldun nedir 😂
- +1 yıl
Arada arazi oluyorum sus çaktırma. :)))
- +1 yıl
Farkındayım gelmedin görmedim seni nereye kaciyon anlamadimki çayda vermyon bana 😂
- +1 yıl
Benim çayım bağımlılık yapar diye kötülük yapmim diye düşündüm.:)))
- +1 yıl
Ondan valla içtiğim hiçbir çaydan zevk almıyorum nedense birde senin çayına ortak olayım 😂
- +1 yıl
Herkes çay yapamaz...😄😎
- +1 yıl
Ama çaylar bozuk eskisi gibi değilki sen nasıl yapiyon tomurcuk dışı tüyo ver bakım
- +1 yıl
Suç çayda değil çayı demlemeyi bilmeyenlerde anlayın artık şunu.:))
- +1 yıl
Yok çayda çaylar kötü sole nasıl demliyosun bakım 😂
- +1 yıl
Siz nece konuşuyorsunuz be😀
- +1 yıl
@Üyeadıalmadım cayca 😂
- +1 yıl
Sizi görünce bazen okuyorum yorumlarınızı alt yazı istiyorum artık 😂
- +1 yıl
@Üyeadıalmadım şifreli konuşuyoruz ben dedim eski bizim çaylar gibi çay yok dedim o var demleyen yok dedi tarife girdik 😂
- +1 yıl
Şiveli konuşuyoruz kimse anlamasın diye. Anlayana kadar okumaya devam orti.😄😄
- +1 yıl
Ankara sivesi
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çok oluyor.. hatta baya çok
21 Yorumla- +1 yıl
Sendedemi çok maşallah
u +1 yılHayatımdaki insanları neden görmezden geleyim
120 Yorumla- +1 yıl
Yanlis yaparlarsa biliyomusun 😂
- +1 yıl
Yanlış yapan insanın hayatımda işi yok
- +1 yıl
Onları bilebilirmiyiz peki sarışın civciv
- +1 yıl
Siz bilebilirsiniz ben bilemem
- +1 yıl
Yani kötüleri anlayamayız anladimizda yaparız değilmi ☺️
- +1 yıl
Yok, anladığım anda şutlarım. O tür pozisyonlara girmem. 😅
- +1 yıl
Sende hep sutluyon kız sutlaya sutlaya adam kalmadı napcaz 😂
- +1 yıl
Adam olanı şutlamıyoruz yalnız.
- +1 yıl
Adam çok ama sen adam sevmiyosun gibi öyle hissettim nedense
- +1 yıl
Ama iyi kızsın bu aralar seni göremedim sorularımda noldu hayırdır hastalandinmi
- +1 yıl
Adam çok falan değil kendini adam sanan çok. Hastayım evet. Ama sorularına gelmemle alakası yok, denk gelmiyorumdur
- +1 yıl
Geçmiş olsun neyin var adam zaten az olduğu için herkes yalnız ya neyin var hayirdir
- +1 yıl
Sağlıkla alakalı bir şeyler :) sağol sorduğun için. İyi geceler
- +1 yıl
Üzüldüm dikkat et kendine tamammi bu arada foto değiştin sen
- +1 yıl
Hıı :) sen de dikkat et
- +1 yıl
Ettim gözler güzelmiş iltifat eşimde simarma ama 😂 nazar değer eski stiline dön civciv☺️
- +1 yıl
haha teşekkürler 😅 üç maşallah alayım
- +1 yıl
Gözler gerçekse iltifatim geçerlidir hanfendi ona göre 😂 maşallah maşallah sana sorcam bişey de ama sonra 😂 meraktan catla sonra sorcam
- +1 yıl
2 maşallah o. Merak etmiyorum maalesef :D bb
- +1 yıl
Kesin kesin etmiyorsun catliyosundur hadi bye sundaki havalara bak sari seni 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDayımın şeref yoksulu oğlu var
13 Yorumla- +1 yıl
Niye ne yaptiki sana
- +1 yıl
Borç aldı 18 sene önce
Ödemedi
İstedim diye küfür etti
Vuracaktım, kaçtı
- +1 yıl
Borç verme bidaha kimseye yanlış yapmış sana
+1 yılKendini bişey sanan aptal başkasının fikirlerine saygı duymayan kendini bişey sanan egoist dünkü çocuk bugün kendini Selahaddin Demirtaş in kızı zannediyor herhalde oysaki bı bk olmayan tipsizin yolsuzun teklerini görmezden geliyorum ki çok da mümkün değil
25 Yorumla- +1 yıl
O kim gören
- +1 yıl
Ney?
- +1 yıl
Kendini kızı sanan kimmiş onu dedim
- +1 yıl
Dedim ya g*rizekalinin teki iste
- +1 yıl
Öyle insanlarla muhattap olma gereksiz insan cok olur o senin elinde sallamamak
Tabikide oluyor… bana iyi gelmeyen insanları görmezden geliyorum onları yok edemeyeceğim için
35 Yorumla- +1 yıl
var mı çevrende peki bunlardan çok
- +1 yıl
Ohoo derken ordumu 😂
- +1 yıl
Sen naptın Türkan böyle düşmanın bol desene😂
O kadar çok var ki hangi birini sayayım?
- Yüzümüze gülüp arkamızdan konuşan tipler.
- Bir şey konusunda hiçbir fikri olmayan ama her şeyi biliyor gibi davranan tipler.
- Çok konuşmak için boş konuşanlar.
- Suçlu olmasına rağmen kendisini suçsuz gibi gösterenler.
- Hatalı olduğunu kabul etmeyenler.
13 Yorumla- +1 yıl
Onların çoğu bende var kardeşim o bitince çok oluyor mesela çok doğru yazmışsın insanlara ne kadar önem verirsek genelde pişman oluyoruz
- +1 yıl
Sendede çokmuş kardeşim bendede var ama iş hayatımda hiç onlara izin vermiyorum direk dsiplin bende senide bayağı uzmusler 😂
+1 yılGörmezden galme gibi bir huyum yok.. Bunu yapabilenler belki daha iyisini yapmış olabiliyor ama lafımıda esirgeyen biri olmadığımdan genelde kötü ben oluyorum zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Ama iyi yapiyosun lafını esirgeme
Şuanda görmezden geliyorum ama böyle yapmaya devam mı etmeliyim ben de sana sorsam? Bi kuzenim var, yaşantım evliliğim vs. konusunda ne yapsam aynı şekilde davranıyor, paylaştığım fotoğraflarla aynı tarzda storyler atıyor, evimdeki bir tasarımı kopyalıyor vs. normalde çok yakındık ama artık öyle hissetmiyorum. laf da sokamıyorum kendini önemli hissetmesin diye. Ne yapmalıyım?
15 Yorumla- +1 yıl
Lafını sok o kuzendende uzak dur seni kıskanıyor demekki kıskanç insan tehlikeli olur
- +1 yıl
Bence bu ne alaka diyemez habire seni taklit ediyor ozaman sende paylaşımlarını buna gösterme ve muhatabı kes bununla
- +1 yıl
Ric ederim takma kafana ☺️
+1 yılVar tabiki beni aşağıya çeken insanları görmezden geliyorum ve kendi hayatıma odaklanıyorum ve bu onları daha da değersiz hissettiriyor çok güzel bir his
11 Yorumla- +1 yıl
Peki onlar napiyo sonra 😂
Bana karşı küstah, ukala, kibirli, yukarıdan bakmaya ve beni aşağı çekmeye çalışan, narsist karakterli insanları görmezden gelirim.
133 Yorumla- +1 yıl
En güzeli varmiydi öyle birileri sana karşı
- +1 yıl
Kötü olmuş peki onları hayatından cikarabildinmi
- +1 yıl
En güzelini yapmışsın eda keyfin nasıl senin senden kötü enerji aldım şu an nedense sanki bir moral bozuk gibi
- +1 yıl
Bilmiyorum bak senden nedense bir moral bozukluğu alıyorum çözemedim sanki hayat bana böyle yaptı aman der gibi bir şey bilemicem guluyosun sanki hayata ama sahteden güler gibi bilemedim
- +1 yıl
Yok benim 6 hissim kuvvetli yoksa banami soğuk kişisine dediğine göre
- +1 yıl
😑 bana soğuk davranmam bişey farketmezki sen beni tanimazsin ben seni bunda bravolamana gerek yok ki bende pek sıcak değilim 😉
- +1 yıl
Ben kötü enerji hissetimi söyledim sadece üstüme vazife olup olmadima ben karar veririm sen veremezsin bu benim yazisim benim düşüncem ben herkeze öyleyim sana ya da başkasına değil ozaman herkeze sıcak kanliyim yorumları oku sorumdaki anlarsın yani herkes neyse sende öyle cevap aliyosun benden fark yok anlatabildim sanırım beni anladini umuyorum
- +1 yıl
Bu arada sunuda söyleyim bravo zekana hayranım der gibi igneliyici cümleleri lütfen çevrendeki sana nazi gecenlere kullanırsan sevinirim tamam
- +1 yıl
Huyum kötü değil insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum dertlerine bir nebze ortak olmaya çalışıyorum neden bu kadar bencilsin yardımcı olan insana gıcık olmakta neyse o değil sende kime sinirleniyosan geliyosun ritmini bende buluyosun bana gıcık olman için beni taniyomusun ne iş yaptimi ya da neler yaptımi biliyomusun edacik burası sanal bu huyda insana gıcık oluyomus küçük hanıma bak 😂
- +1 yıl
Bana gosteremezsin ben senin nazinin ya da tribinin geçeceği adam değilim anladinmi bakım beni 😂
- +1 yıl
Neymiş benimkisi merak ettim anlatsana eda hanım bence sen sakasin neyin kafasını yasiyosun aslında ben onu anlamadım beni tanıyan biliyor sen beni tanimiyosunki yargiliyosun tanimadin insanları yargılama tamam
- +1 yıl
Bana gosteremezsin ben kaale bile almam şimdi almadım gibi sen insan sarrafiysan ozaman ben bitmisim değilmi bak senin gibi çoğu insana eğitim veriyorum ben insan sarrafi edacikcik 😂
- +1 yıl
Yahu bir git, kaale almadıysan içerlenme bu kadar. Hâlâ bana gösteremezsin diyorsun ama çoktan gösterdim bile yani demek ki bu tavrı gösterebilme hakkını kendimde bulmuşum, bu da biraz senin duruşunla alakalı. Herkese gösterebilirim ama göstermem mesela anladın mı.. Nasıl eğitim veriyorsun, beden eğitimi öğretmeni olman senin kişisel gelişimini tamamladığın anlamına gelmez ki ama. Üzgünüm
- +1 yıl
Hayal dünyasında yaşamıyoruz gerçek dünyada yaşıyoruz edacik fitnes hocasiyim o hakkı elde edemedim anca burada yazarsın herkes yazar mahmutta yazar aydede yazar ama yazar ben içerlenmedim var bir karın ağrım Kendi kendine cosuyosun neyin kafası bu ya da ne içtin sen böyle biraz bilgili olmak şart spor zihni açar edacik tavsiye ederim ☺️
- +1 yıl
Madem sınırları zorluyorsun, o zaman ben de gerçekleri daha ağır şekilde konuşayım ama anlar mısın bilmem 🧠 öncelikle benim bir insana gıcık olmam için bende bir karın ağrısı olmasına gerek yok. Gıcık olmamın elbette sebepleri var, bunu güç yarışına girmeden "neden bana gıcık oluyorsun" tarzında sorabilirdin veya hiç muhatap olmayabilirdin. Bu bile insanın biraz olsun olgunluğunu gösterir. Daha sonra, insanlara eğitim veriyorum tarzında bir şey söylersen ben de haliyle o konuya girerim ve neyin eğitimi verdiğin konusunda bir söylemim olur. Ayrıca benim spor yapmadığımı nerden çıkardın, ben de spor yapan biriyim. Tek sen yapmıyorsun. Fakat bir şeyi bilmende fayda var, spor her şeyi güçlendirir doğru ama beyni güçlendirmeye pek yetmiyor görüyoruz örneklerini. Yani üzerine alınma ya bir sürü örneği var :)
- +1 yıl
Birde huyum böyleymiş ya sana göre bu seni hiç alakadar etmez o huy bana kalmış kisine göre bu yaştan sonra sana göre huymu değiştircem sakamisin sen 😂
- +1 yıl
Eda eda eda sen heralde bugün ya fazla uyumadin ya da satascak adam aradın senin bana gıcık olman için bak altını çiziyorum gıcık olman için seninle bir dostlugumuz olması lazım doğrumu bu konuda anlaştık bu bir iki beynini başka şeylere ayır maşallah kavgayı güzel calisiyor beynin o güzel beynin beyin yaristiricaksak eğer karşıma zaten çıkamazsın eğitim veriyorum lafinida sen dediklerinden sonra dedim akıllı insan başta demiş gibi konusmussun ben şu an sana gülüyorum direk gülüyorum bana gıcık oluyosun tanimadin insana gıcık olma ne pardonda herkezle konuşmamı stalkliyosun süper zekacim 😂
- +1 yıl
Kendin çalışıyorsun kendin oynuyosun ki ben yazmadım zaten sana valla nasıl birisisin sen cirkeflik diz boyu hadi güle güle saçma sapan kendini bilmeyen insanlarla uğraşıyorum.
- +1 yıl
Arkadaşım sakamisin sen piskolojimiyi bozdun bana sarasin geldi anlamadım gitti cevapladin yazdım ne muhabbetine gircem seninle sen kimsende muhabbet etcem tövbe tövbe gece gece cattik 😂
- +1 yıl
Hem beni stalkmayida kes bence güzel stalklamissin ama tanıdıklarini stalkla beni değil tamammi canım benim ☺️
+1 yılYok birini ya görürüm, tanırım ve gerçekten hayatımda yer veririm. Ya da haberim bile olmaz varlığından, tanımam etmem.
13 Yorumla- +1 yıl
Hayatındaki insanlar sana yanlış yaparsa peki naparsin
- +1 yıl
Yaptığı yanlışa ve bendeki yerine bağlı.
- +1 yıl
Yeri saglam diyelim
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoş konuşan insanlara tahammülüm yok.
Görmezden değil direk hayatımdan çıkartıyorum.
Ne gerek var boşa kalabalık.11 Yorumla- +1 yıl
Doğru boş konuşmada kötü yeri geldinde en iyisi
Hayatımdaki herkesin az veya çok bir değeri vardır. Görmezden gelmek , tamamen yok saymak benim tarzım bir düşünce değildir.
11 Yorumla- +1 yıl
Oda bir düşünce
+1 yılKibirli insanları, suratsızları ve beni görmezden gelenleri miss gibi hiç yokmuşlar gibi davranmakta iyiyimdir
11 Yorumla- +1 yıl
En guzeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn yakın arkadaşım bu sabah istanbulfan gelmiş normalde esim istemedigi icin onunla gorusmemi engel atmıştım 1 ay bi sogukluk girdi aramza annesinden yazmış bu sabah aramış mesaji görüldü yapmadım geri dönmedim sildim
15 Yorumla- +1 yıl
Neden peki istemediki eşin görüşmemeni
Cevap sahibi+1 yılEşimle ilk tanıştığımız zamanlarda eşime karşı soğuk bi tavır sergilemişti beni dolduruyodu eşim ile ilgili sen daha iyilerine layıksın falan filan oda o yüzden istemiyor
- +1 yıl
Ozaman haklı eşin
Cevap sahibi+1 yılBende aralarına girmektense eşimi tercih ettim ömür boyu yanimda olacak olan ayni yastığa başımı koyduğum o
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın artık kendi çekirdek ailen dışı kimseyi pek sallama
Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Düşündüm de görmezden gelmediğim kimse yok. Ne hâle gelmişiz aw çok kötü çarptı şu an bu soru bana...
11 Yorumla- +1 yıl
Valla insan hayatında çok oluyor nedense bu soru
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu sabah durakta bekleyen eski sevgilimi görmezden geldim önünden bilerek yavaş geçtim 😂 o sogukta beklesin dursun ben yolumdayim
13 Yorumla- +1 yıl
Demekki sana yapmış iyi yapmışsın
- +1 yıl
Ne ekersen onu biçersin bu hayatta
- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılVar öyle değişik tipler umrumda değiller. Kimseyi ne ötekileştiririm nede bilerek kalbini kırarım. Her insan eşittir.(insan).
11 Yorumla- +1 yıl
Yani eşitlik önemli ama eşitliği bozanlar çok oluyor ne yazikki
Ben yapamıyorum. Herkes o kadar ayan beyan ortada ki. Görmemek, o yokmuş gibi davranmak mümkün değil.
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun sen ama çok bence iyide kötü insanları biliyosun
- +1 yıl
Bilmek bir şeyi değiştiriyor mu bilmiyorum
- +1 yıl
Ama işte bilmek herşeye bedel sen çok bence geçmişinden ders çıkarıp kimin ne olduğunu hissediyorsun benim içime öyle doğuyor
- +1 yıl
Belki de bilmiyorum.
- +1 yıl
Biliyosun sen ben yanilmam
+1 yılTolga gibi gereksiz kişileri görmezden gelirim ve benim için hatta hiç tanımamış gibi biri olur.
114 Yorumla- +1 yıl
Tolga gibi onlar kim
- +1 yıl
Benim canım Tolga diye beni aldatan biri vardı ve onun gibi gereksiz hayatımda olan kişileri yok sayarım
- +1 yıl
Sevgilin aldattı seni anladım kötü olmuş
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Benim için zaten geberdi
- +1 yıl
İyi olmuş senin için gebermeside neden öyle birsey yaptı
- +1 yıl
Ne bileyim onun ki şiliksizliği
- +1 yıl
Salla kafana takma aldattiysa aklına bile getirme
- +1 yıl
Aynen ben de öyle yapıyorum
- +1 yıl
Takma kendi yeni yolunu çiz bence
- +1 yıl
Ben de onu yapıyorum artık.
- +1 yıl
Destekliyorum seni ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBana zarar vermeyi çalışan herkese yokmuş gibi davranırım
13 Yorumla- +1 yıl
var mı çevrende öyle birileri bakim
- +1 yıl
Olmaz olur mu. Bana hayranlar aslında ama farkında değiller. Acıyorum onlara ya
- +1 yıl
Hayran birde bunlar sana ozaman daha çok sinirlenirler 😂
+1 yılBenim tepeme attıran birçok insanı görmezden gelirim
16 Yorumla- +1 yıl
Attıran oluyormu peki seni kardeşim
- +1 yıl
Kral az önce buradan gıcık olduğum biriyle karşılaştım bayağı bir birbirimizi yedik
- +1 yıl
Burayı fazla takma bence kardeşim salla geç moralini bozmaya değmez herkezi takarsak oo
- +1 yıl
Ergen ya çoğu birde gelmiş bana hasta engelli falan dinlemem diyor
- +1 yıl
O kötü kimsenin zaaflariyla dalga geçilmez herkesin ne olacağı belli olmaz
- +1 yıl
boş ver
+1 yılAbim ve ablamı görmüyorum artık onlar beni görmedi çünkü
137 Yorumla- +1 yıl
Niye ne yaptılar ki sana
- +1 yıl
Evlenince kardeş değilmisiz gibi tavırlar ve yarın bir şey olsa sokakta kalsam en fazla bir hafta bakarım sana demişti ablam abimde eşi küfür etti onu destekledi
- +1 yıl
Karışık ozaman seni desteklememsi
- +1 yıl
Ya annem babam beni daha çok seviyor onlar annem emekli olacak bir kuruş yardım etmediler kendilerine ev araba alındı ama annemin ihtiyacı oldu kimse destek olmadı
- +1 yıl
Annenin emeklisine göz dikiyolar sanırım
- +1 yıl
Babam abimin kirasını ödüyor ona araba falan aldı ablama ise ev alındı bana hiçbir şey yapılmadı istemiyorum ama en azından ufak tefek şeyin lafı edilmese mükemmel olur
- +1 yıl
Sana neden almadılar evlat seciciligi var bu durumda
- +1 yıl
Evet bende bir sıkıntı var farkındayım sağlık olsun ya kimseden bir şey beklemiyorum ben
- +1 yıl
Doğru ama sana yazık olmuş sana neden bişey almadılar bana saçma geldi sanki evlatlık gibi
- +1 yıl
Maalesef abi ya hiç sorma
- +1 yıl
Sen sormadinmi annene babana bana neden bir şey almiyosunuz diye
- +1 yıl
Çünkü tüm parayı onlara harcadılar abi ben insan değilim
- +1 yıl
Öyle olur mu ya harbi üzüldüm hakka girmiş annen baban soleyim
- +1 yıl
boş ver be abi şu an halimi gorsen üzülürsün
- +1 yıl
Niye ne olduki haline anlat bakim
- +1 yıl
Abi ben bu stres ve travmalar yuzunden bipolar ve anksiyete geçirdim şu an bile geceleri anksiyete krizleri tutuyor çok kötü oluyorum
- +1 yıl
%40 engel sonradan oldu kolay şeyler yaşasam böyle olurmuydu
- +1 yıl
Kardeşim takma kafana takarsan daha çok hastalanirsin ondan kendi ayaklarinin üzerinde dur ve kimseyi sallama
- +1 yıl
Engel nasıl oldu ne gibi engelin var Şu an
- +1 yıl
Bipolar duygu durum bozukluğu + ileri seviye anksiyete katınca çorba gibi oldu
- +1 yıl
Üzüldüm anksiyete bu sitede çoğu kişide var ama dediğim gibi takma kafana onların hesabı bu dünya olmasa bile öteki dünyada sorulur
- +1 yıl
Abi çok daraldım işim güzel ama soğudum -55 bin borcum var bırakasım var napacagim bilemedim ya
- +1 yıl
Ne iş yapiyosun peki
- +1 yıl
Bilgi işlem ofis işi
- +1 yıl
E ne gibi zarar ettn. Böyle
- +1 yıl
Ya ben bu işe girerken 3-5 bin borcum vardı şimdi 60bin oldu nerdeyse kumar oynadık göre göre milletten alıştık
- +1 yıl
Ee hep zarar etmişsin
- +1 yıl
Bizde şans yok ki abi zaten
- +1 yıl
Ne mezunusun sen peki olurda iş yapan yönlere yönel
- +1 yıl
Bilişim veri tabanı liseden üniversitede zaten hastalığım ortaya çıktı kaldı öyle bakalım abi baska iş bakacağım aynen öyle 🙏
- +1 yıl
Yani ama bak senin işinde para var onu soleyimde bir yerde kesinlikle hata yapıyorsun
- +1 yıl
Abi maaşım zaten asgari ücretten yüksek çok şükür ama kafamı toplayamadim şu an eve geldim moral bozuk doktora gidiyorum bir şey olduğu yok
- +1 yıl
Doktorun kendin ol bak ben spor hocasiyim kendini spora ver sabahları çık. kos zamanın yoksa akşam koş evde kardiyo ve ağırlık çalış emin ol her yönden kendini toplarsın
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim hocam tamamdır
- +1 yıl
Rica ederim dikkat et kendine
- +1 yıl
Sağ ol abi sende 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Tskr kardeşim ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörmezden gelmiyorum herkesleşiyorlar otomatikman arada kaynayıp gidiyorlar pufff 😂😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oluyor Barbie araya kaynatiyon 😂
- +1 yıl
Görmezden bile gelmeye gerek kalmıyor yaani o denli sıradan. 😎
- +1 yıl
Ovvv hiç umrumda olmazlar diyosun onlar kimki diyosun Barbie 😂
- +1 yıl
Öyleee 😎😎😎
- +1 yıl
Sen valla çok değişik barbisin 😂
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sevmedigim insanlar ya da tanımadığım insanları genelde görmezden gelirim
17 Yorumla- +1 yıl
Tanimadin insanlarin içinde belki iyiler olabilir
- +1 yıl
Bu zamanda iyi insan kaldiysada beni bulmaz zaten bir şöyle bir şey var bir kere birine içimi açmıştım ve babamın hata bütün aile bildi ben onların bizim ailemizi tanıdığını bilmiyordum 😒😒
- +1 yıl
Senide elbet bulur öyle düşünme
- +1 yıl
Amin diyelim bulsun öyle bir arkadaş 😁
- +1 yıl
Bulur bulur yeteki iste ☺️
- +1 yıl
🙂😄
- +1 yıl
☺️
Haddini bilmez insanları görmezden geliyorum genelde
13 Yorumla- +1 yıl
Çok oluyormu öyle kişiler ya da başına geliyomu
- +1 yıl
Burada kimler ne yaptı sana bakim
+1 yılÇoookkk, onların oksijeni kullanmalarına bile karşıyım.
11 Yorumla- +1 yıl
Nefes almasın diyosun yani 😂
+1 yılSevmediğim herkesi görmezden gelirim umursamam bile
11 Yorumla- +1 yıl
Sevmediğim acımam diyosun
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğer verenleri görürüm değer vermeyenleri kendinden başka kimseyi düşünmeyenleri görmezden gelirim
117 Yorumla- +1 yıl
Çok var mı peki değer vermiyenler hayatında
- +1 yıl
Eledim çok kişiyi özellikle arkadaş çevremden az insan çok huzur
- +1 yıl
Yanlısı çok dokundu sana bence en güzelini yapmissin bazı arkadaşlar çıkar üzerine senden bisey almadan iş yapmaz mesela
- +1 yıl
İnsanlara düzenli olarak iyilik yapınca o senin görevin sanıyorlar
- +1 yıl
Bak buna katılıyorum kendileri yapiyomu peki bir işin düşünce bence hayır
- +1 yıl
Kimsenin iyiliğini görmedim oyuzden uzak durmaya devam
- +1 yıl
Hiç kimsemi ailen kendi iç ailen peki
- +1 yıl
Ailem dışındaki kimsenin ne iyiliği ne kötülüğü dokunsun
- +1 yıl
Okadar bıktırdı bu insanlar seni haklısın ama iyi insanlar elbet vardır
- +1 yıl
İnancım sıfır herkes kötü
- +1 yıl
Olsun inancını yitirme iyi insanlarda var unutma
- +1 yıl
Peki..
- +1 yıl
bir şey olursa bana söyle ok
- +1 yıl
Nasıl anlamadım
- +1 yıl
Yani kötü bişey olursa bana söyle sıkıntın olursa
- +1 yıl
Teşekkür ederim ben genelde içimde hallediyorum o işi sağol
- +1 yıl
Rica ederim içine atma kendine zarar
+1 yılBazen inadına yaparım.. Gıcıklık olsun diye. Halbuki o kişi hep aklımdadır
11 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin kişiye yapiyosun ozaman
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmak zorunda. Herkesi ciddiye alirsam vay benim halime 🙃😝
125 Yorumla- +1 yıl
Almiyomusun peki ne kadar zamanda yol veriyosun görmezden geldiğin kişilere ☺️
- +1 yıl
Aninda 😎
- +1 yıl
Bayağı tecrübeliyiz bu konuda hanfendi 😂
- +1 yıl
Hayat iste kuzum 🙃😬
- +1 yıl
Hayat diyosun ben okadar kolay yol veremiyorum kedi gibi gözümün içine bakiyolar napcam 😂
- +1 yıl
Acimasiz ol ve son noktayi koy!!
Yoksa surumcemede gider o is ve ceremesini sen cekersin - +1 yıl
Ah şu vicdanim işte acımasız olamıyorum ama iş konusunda oluyorum oda ayrı senden ozaman yardım alırım
- +1 yıl
Aman yok haci bana guvenme, direk gormeZden tanimazdan gelirim 😬😬😎
- +1 yıl
Hacimi 😂 ee ustayım diyosun 😂
- +1 yıl
Ustaysak kendimize ustayiz 😎
- +1 yıl
Bak sen baya iddalisin sen kertenkele 😂
- +1 yıl
Ona iddiali denmez, sadece kendine musluman denir 🤭🙃
- +1 yıl
Kendine Müslüman bak bak 😂 nerelisin bakım sen
- +1 yıl
Hahaha
Kactim. ben
Eywalla baba - +1 yıl
Babamı 😂 sordum sordum korkma düşmanın yoksa tabi burada 😂
- +1 yıl
Kimseyi takmayip gormezden gelen biirinin dusmani olsa kac yazar sence 😏😎
- +1 yıl
Yani niye takmiyon sen kimseyi ne kadın 😂
- +1 yıl
Burada takilacak adam bi elin 5 parmagini gecmez benim icin de ondan
- +1 yıl
Ben yeniyim de iyi insanlar burdada vardır tabi çoğu fake ama ne diyim cokmu kötüler sana göre
- +1 yıl
Kotu demedim ki, bos insan
İkisi farkli seyler.. - +1 yıl
Boş diyosun ben değilim mesala vardır boş olmayanda anlamadim eskisin ozaman bayağı sen burada
- +1 yıl
Kime gore neye gore degilsin? Bunlar hep sahsi fikirler 😬
Sana gore dolu olan bana gore bostur belki 🤪
Bardak olayi gibi dusun👍🏻 - +1 yıl
Maşallah filozof gibi kadın 😂 senin burcun ne kertenkele
- +1 yıl
Ay basladik gene sahsi sorulara 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hadi eywalllaaa - +1 yıl
Kız inmisin cinmisin ne sahsisi burç felan anlamadım gitti seni neyse 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabii ki. Bazı insanları resmen günlük hayattan engelliyorum o derece
11 Yorumla- +1 yıl
Çokmu var sendede günlük ilişkiyi kestigine göre bu tip insanlar çoğalmış
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 senedir konuşmadığım ablam 😏 ailemle yaşadığım için mecburen bize geldiklerinde onu görmek zorunda kaliyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Kötümü ablamla aran
Cevap sahibi+1 yılEvet, herkesin dedikodusunu yapan laf taşıyan ikiyüzlünün teki, onun gibi biriyle bundan böyle muhatap olmak istemiyorum, benden duyduğunu başkasına tasıycak başkalarıyla da benim dedikodumu yapcak, böyle biriyle kan bağın olsa bile görmezden gelmek en iyisi
- +1 yıl
Birde kardeş bu vay ne kardeşe bak uzak dur ondan
+1 yılBen hayatımdaki hiçbir şey görmezden gelemiyorum hep takıntı haline getiriyorum sürekli kafamda kurup düşünüp düşünüp duruyorum bu huyumdan nefret ediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Düşünme direk sonuca var bence o kötü bir şey
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon bir kaç yıldır tüm aile ve sülale, hepsinden nefret ediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Sülale tehlikeli zaten
Yok, ama olmasını bunu yapabilmeyi istediğim 1 kişi var
11 Yorumla- +1 yıl
Hayatında yakın birimi
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. ben nankör ınsanlardan oldum olası uzak durmaya çalışıyorum çünkü nankör her zaman nankördür !!!
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılElimde değil ama Türkiye’ deki siyasetçileri görmezden gelmek isterdim. Zira 7/24 tv ve internetteler.
11 Yorumla- +1 yıl
Onları bende görmek istemiyorum hepsi aynı
+1 yılTabii ki de var. Baba tarafı ve çevremde olan bir kaç tane şeytan kılıklı varlıkları görmezden geliyorum.
171 Yorumla- +1 yıl
Akrabalar zaten tehlikeli uzak dur onlardan
- +1 yıl
Zaten, anakondalardan kim uzak durmaz ki
- +1 yıl
En tehlikelisi hangisi anakodalardan bakım 😂
- +1 yıl
Küçük amcam kendisiyle aramızda kilometreler var ama sağolsun uzaktayken bile entrikanın kralını yapıyor bize
- +1 yıl
Küçük amcan ne entrikasi yapiyor bakım ☺️
- +1 yıl
Yaptığı entrikalar biraz aile özeline giriyor, ama genelde mirasla ilgilidir
- +1 yıl
Maşallah miras varsa o sizinle çok uğraşır
- +1 yıl
Kurtuluş yok, ya o ya da biz
- +1 yıl
Nasıl ya o ya siz bişey yapamaz anca konuşurlar kafanı yorma
- +1 yıl
Zaten takmıyorum, görmezden gelmeye devam ke
- +1 yıl
Aynen öyle gelmeye devam et kafanı birşeye takma
- +1 yıl
Aynen genç kalmanın sırrı da bu:)
- +1 yıl
Genç kaldım diyosun ☺️
- +1 yıl
Hem genç hem küçük gösteriyorum, siz yaşlılara tavsiyemjsjsj
- +1 yıl
Bak sen ben yaslimi gösteriyorum bakmadın sanırım bana bucure bak sen 😂
- +1 yıl
Efekt olduğundan şüpheleniyorum, değilse de yine yaşlısın:) Ayrıca bücür senin ö- Neyse imanlı bir insanım ben:)
- +1 yıl
Efekt yok ben genç gosteriyorum canım benim sende koy görelim bakım gençsin 😂 ama işte yok sende foto
- +1 yıl
Ben daha genç gösteriyorum. Fotoğraf koyacaktım da o kadar güzel (!) fotoğraflar var ki kararsız kaldım
- +1 yıl
Koy bakcam hadi bakim
- +1 yıl
Bakmak için 1-2 ay beklemelisin maalesef😃
- +1 yıl
Neden anca ozamanami çıkıyor 😂
- +1 yıl
Değişiklik yapacam desem. Anlar mısın amca?😅
- +1 yıl
Anlamam teyzecim önce bir foto koy amcana amca dersin coştun sanırım teyze 😂
- +1 yıl
Teyze sensin be. İnsan gibi bir foto bulayım koyacam dedecim😁
- +1 yıl
Koy bakcam ninecim 😂 o değil sen bana niye catiyon halacim 😂
- +1 yıl
Nah. Koyduğum zaman görürsün😀
- +1 yıl
Nahmi 😂 koy bakcam hadi ama şu kardiyo dersini verim ozaman kadar bakcam
- +1 yıl
Evet nah, sabrın sonu selamettir yeğenim. Kardiyo ne? Ülkecek TDK'yi s-
- +1 yıl
😂 nah ne len sen bayansin ne nahliyon 😂 noldu fotona yoldami kaldi
- +1 yıl
Bildiğin nah işte. A böyle 2 metredensjksksk. Senin için özel fotoğraf koyacam 😃
- +1 yıl
Al iste sen benimle neden ugrasiyon nahci git koy koyma şimdi sana noldu şöyle bakım delirdin 😂
- +1 yıl
Ordan catilcak bir adama benziyormuyum sence öyle bir izlenimmi verdim ne dersin
- +1 yıl
Yo delirme değil ya. Bende ani duygu değişimi sorunu var. Yani size delirmişim gibi gözüküyorum öyle
- +1 yıl
😂 öyle görünmedi biraz bana catasn geldi nahci olsun sıkıntı yok foton güzelmiş
- +1 yıl
Yoo bir tanıdığım var, onu hatırlatıyorsun Tövbe estağfurullah
- +1 yıl
Kimmiş peki söyle bana
- +1 yıl
9 ve 10. sınıfta dersimize giren bir hoca vardı. Anlatmaya kelimeler yetmez, sevmiyordum ya. Böyle biraz senin gibi ısrarcıydı (kötü anlamda değil tabii). Orangutan kılıklı habeş maymunu bilerek bana düşük verdi
- +1 yıl
Ben sınıf hocalığı yapmadım hiç 😂 fitnes hocasiyim ben sınıf değil ben kaldırmadim seni ondanmi bana sinir 😂
- +1 yıl
Sonuçta ikinizde hocasınız ordan olabilir ama sana sinirli değilim. Sadece o sapığa kinim var o kadar😌
- +1 yıl
Sapık ne yaptı anlat bakim
- +1 yıl
Onun yüzünden soyadım alay konusu oldu, bende dahil tüm kızların göğüsüne bakıyordu, en son ona herkesin içinde laf soktuğum için herkese yüksek bana düşük verdi (pişman değilim) ve daha bir sürü şey
- +1 yıl
Anladım nerenin okulu bu
- +1 yıl
Bir Anadolu lisesi işte diyelim:)
- +1 yıl
Neresi memleket olarak
- +1 yıl
Diyarbakır/Yenişehir'den
- +1 yıl
Anladım sende diyarbakirlisin ozmaan güzel şehir
- +1 yıl
Mardinliyim aslında sadece orada yaşıyorum ama evet güzel şehir ne de olsa Paris'imizsnnsjsj
- +1 yıl
Yani parisiniz Mardin'in kizlari sarı olur sendemi sarısin😂
- +1 yıl
Maalesef. Ailemin çoğu sarışın ve renkli gözlü, ben ise düz buğday tenliyim. Kendimi * gibi hissediyorum😅
- +1 yıl
P. ç
- +1 yıl
Yok güzel olur mardinliler öyle hissetme sen niye uyumadin bakim
- +1 yıl
😂 öyle hissetme iyisindir sende iyisin
- +1 yıl
İllahi adaletsizlik diye düşünüyorum, onu sana sormak lazım, ben arkadaşlarımla konuşuyorum
- +1 yıl
Tabiiki de iyiyim. Ondan şüphem yok
- +1 yıl
Arkadaşlar uyumuyir sanırım film izliyorum şu an bitcek uyucam
- +1 yıl
İddalisin bak sen 😂 hadi bakım ilerde görürüm seni
- +1 yıl
Birinin uyku sorunu var, diğeri +18 kitaplar okuyor gece gece
- +1 yıl
Maşallah diğeri sapik sanırım sende bunları avuttuyon nereden arkadaş bunlar
- +1 yıl
İleride beni profilimde görürsün ;)
- +1 yıl
Sapık dediğinle bir sürü ortak yönümüz var,(sapıklıkta dahil) hatta önceden kavgalıydık
- +1 yıl
Erkekmi bu kız ne gibi bir ortak. yaniniz varmış
- +1 yıl
Kızdır, sapıklık, küfürbazlık, rezillik, şeytanlık, öfke kontrolü sorunu, sevmediğimiz kişiler bile aynı ve daha fazlası yani kısacası Allah affetsin bizi
- +1 yıl
😂 valla kız değişik bir insansın sen
- +1 yıl
Bu lafı ilk kez duymuyorum, sadece kafam biraz farklı çalışıyor diyelim
- +1 yıl
İyi hadi bakalım ismin ne senin
- +1 yıl
Devrim ama Devocan derler, senin?
- +1 yıl
Uyumuşum devrim güzel isim kız olarak ilk defa duydum
- +1 yıl
Evet, güzel ama ismimi duyanlar bana bir değişik bakıyor, sanki ülkeyi kurtaracam😅
- +1 yıl
Valla bana değişik geldi ismin soleyim 😂 kimle kurtarcan
- +1 yıl
Ben ve kahyam birlikte
- +1 yıl
Sen ve kahyan 😂 uyumadin sanırım
Anlasamadiklarimi. Ama bir çıkar ilişkisi varsa idare ederim, mesela anlaşamadığım is arkadaşları olursa görmezden gelmem.
11 Yorumla- +1 yıl
Sen anlasamayinca görmezden geliyosun
Ben insanlara çabuk çabuk görmezden gelmemezlik yapmam eğer o insan kalbimi kırdıysa veyahut beni küçük gördüyse ben onu hiç sayarım
15 Yorumla- +1 yıl
Çok var mı peki bu kişilerden
- +1 yıl
Azmis genelde sende çoğu kişide fazla yabancı birisini hiç sallama
- +1 yıl
En güzeli ☺️
+1 yılBeni değersiz hissettiren herkesi anında silebilirim
27 Yorumla- +1 yıl
Değersiz hissettirenleri acımam diyosun varmiydi hissettiren peki
- +1 yıl
Hiç olmadı genellikle ben öyle davranıyordum
- +1 yıl
Olmadıysa senin adına sevindim ama huyun güzel öyle davranman felan
- +1 yıl
Bende seviyorum bu huyumu 🙃
- +1 yıl
Sevindim 😂 huyunu sevmene burcun ne senin
- +1 yıl
Yay burcuyum ❤️🔥
- +1 yıl
Yay burcunu severim iyi anlastigim burç tahmin et ben neyim ☺️
Artık çok var. Eskiden kimse üzülmesin derdim artık umrumda değil
23 Yorumla- +1 yıl
Onu bende yapardım aynı düşüncedeyiz
- +1 yıl
Aynen öyle oluyor
Bu ne soru canım , tabii ki de görmem gerekmeyenleri😎
11 Yorumla- +1 yıl
Çok var mı hayatında bakım görmediklerin ☺️
orada olabilecekken ciddiye almadığım için hastahanede olmayanlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Hastanede olmayanlar ordami çalışıyorsun hastanede
Boş beyin saman kafalıları😂 tabiki vicdan yoksunlarını
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru çok var onlardan
+1 yılstajdaki seyran abla ve buket abla bana aç köpek dedi çünkü
13 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle dedi kim onlar peki
- +1 yıl
iş yerinde ki bayanlar dedikodu yaptıkları için seviyorum kişileri
direk karşıma gelip dicek cocuk sanki - +1 yıl
Neden sizin cinsiniz genellikle sizin kötü olmanizi istiyor ben onu anlamadim
+1 yılTabi ki var kırıcı, toksik ve değer bilmez zigotları görmezden geliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Çok var onlardan en güzelini yapiyosun
Var. Yokluğu varlığından daha iyi gelenleri görmezden geliyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Çokmu var sendede
- +1 yıl
O karaktersiz kimmis 😂 bayağı bir sinir olduğun var 😂
+1 yılVar istemediğim hareketleri yapan insanları görmezden geliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi sana karşı hareketleri bunlarin
Herhangi bi katkısı olmayanları
131 Yorumla- +1 yıl
Katkısı olmayanları bunlar aile içi akraba oluyormu peki
- +1 yıl
Peki sana ne gibi katkısı olmuyor bu kisilerin
- +1 yıl
Doğru diyosun ama iyi dostların böyle yapmaları ister istemez insanalra koyuyor biliyorsun
- +1 yıl
Evet görmek istedimizi goruyoruz ondan zaten olan oluyor ama guzel dusuncelisin sen
- +1 yıl
Olsun bana karşı öyle rica ederim ☺️
- +1 yıl
Neden atamiyomusun
- +1 yıl
Diğer ifade atabiliyosun ama soleyim ☺️
- +1 yıl
Telefon markası neki ondan olabilir
- +1 yıl
Onda öyle sorun olmaz
- +1 yıl
😂 bak şu an gülmüşsun yapabildin 😂
- +1 yıl
Neşeli birisin sende benim gibi 😂
- +1 yıl
Doğru diyosun neşe dolu insan güzel olur helal olsun sana kız 😂
- +1 yıl
Tskrler nerelisin sen bakım
- +1 yıl
Yozgatli çok arkadaşım var Ankaraliyim burada çok var sizden
- +1 yıl
Uzayda bile olabilir çünkü Yozgatlı olmayan görmedim valla 😂 Ankara 'da Ankaralı fazla olmaz Yozgatlı çok
- +1 yıl
Yozgat neresi akdağmadeni sorgunmu
canımı sıkan herkezi
124 Yorumla- +1 yıl
Çokmu sıkan var canını
- +1 yıl
Niye nedenn öylesin çokmu kafaya takiyosun
- +1 yıl
Niye napti bakım ailen anlatırsan dinlerim
- +1 yıl
kendi hedeflerimi ve tercihlerimi eleştirenlere karşı biraz daha anlayışlı bir yaklaşım bekliyorum. İnsanlar kendi yaptıkları şeylere saygı gösterse de, benim tercihlerimi eleştiriyorlar. Kendi özgüvenim ve tercihlerim konusunda daha fazla destek bekliyorum, bu benim doğal hakkım.
- +1 yıl
Ozaman aileni dinleme içinden hedefin neyse ona göre yol almalısın çokmu engel oluyor ailen senin isteklerine
- +1 yıl
dinlemiyorum zaaten de ayni evin içinde yaşıyoruz ve ister istemez konuşmalarina ( eleştirilerine) maruz kalıyorum önceleri tahamul edebiliyordum ama annme ailemiz içinde olan herseyi teyzelerime anlatıp akil istiyor (büyük teyzemin aile durumu pek iyi değil kocası aldatti psikolojisi alt üst) ve akil vermekten ziyade dolduruşa getiriyolar oda gelip bana patlıyor olaylar çok b*ktan bir hal aldi şu 2 yılda
- +1 yıl
Bu akrabalar hepmi tehlikeli olur bakma iyiliğini istedinden demiyodur teyzen sırf tokezlemen içindir sen ne olmak istiyosunda
- +1 yıl
açıkcasi aklımda bir meslek yok yani kendimi ne olarak görmek istiyorum ileride bu konuda zaaten sitres altındayım bir işe girmek istiyorum kendimi denemek tek başıma neler yapabikirim bunlara bakam istiyorum ama ailem izin vermiyor ya okursun bir sey diyolar ya da seni eveririz gibi saçma bir zihniyetteler babamla zaaten doğdum doğalı aram iyi değil adamla19 yıldır ayni cati altındayız ama oturpta konuşmuşlumuz yok düzgün su siralar evde daha fazla kalamaya başladı oda gelip bana sariyor ne o telfon elinde 7/24 kal iş yap annene yardim et zaaten yaptığım seyler bunlar benim bilmiş bilmiş konuşmasi insani ayar ediyor
- +1 yıl
Yani aile ilişkin kötü baba hiçmi demiyor kızım bir derdin var mı diye sana
- +1 yıl
Niye baban peki diğer cocuklarinadami böyle sana yaptığı gibi
- +1 yıl
Ozaman baba sıkıntı neden böyle yapar evlatlarına ilginc
- +1 yıl
kendisi genç yaştayken annesi ( babanem) ölmüş oda dedem karısını kırkı çıkmadan hemen evleniyor bu üvey ana da pek bakmamış işte babamgile annme bize karşı olan mesafeligini buna bağlıyor ama bu bizi gormezden gelmesi icin bir sebeb değil tamam kötü bir çocukluk geçirmiş ama bizim hayatimizi cekilmez bir hale getirmesi icin yeterli bir sebep değil
- +1 yıl
Aslında öyle adamlar daha bağlı olmasi lazım kötülüğü görünce daha kendini yetiştirmesi lazım ben böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Annenle aran iyi değilmi o onun gibi değil
- +1 yıl
Baban ne burcu senin
- +1 yıl
İkizler tehlikeli olur ya iki yüzlü derler annen peki anlasabiliyormu babanla
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet bazılarını yok sayıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Aile tarafımı geneli
Görmezden gelmeye çalıştığım birisi yok hayatımda
11 Yorumla- +1 yıl
Oda güzel
+1 yılBaba tarafı akrabalarımın bir kısmı
125 Yorumla- +1 yıl
Akrabalar çok tehlikeli uzak dur onlardan bence akrep diyolar onlara genelde 😂
- +1 yıl
Yılanlar
- +1 yıl
En çok hangisine fitilsin bakım seninle sorulardan konuştum için diyorum ☺️
- +1 yıl
Halamlar
- +1 yıl
Hala okadar tehlikelemi ne düşünüyorlar ya da ne yapiyolar sana
- +1 yıl
Evimizi yıktırmak istiyorlar bizi sokağa atıcaklarmış (kurgu değil)
- +1 yıl
Ciddimi o nasil oluyor evde ortaklıkları varmida
- +1 yıl
Var evet
- +1 yıl
Ondan dolayı sizi çıkarmak istiyolar onu bak yapabilirler ama soleyim mala ortaklarsa onlar nasıl ortak oldu sizin eve onu anlamadim
- +1 yıl
Babaannemle dedemin evi ama bir şey yapamazlar onlar ortaksa biz de ortağız
- +1 yıl
İşte mahkemeye verir surene kadar muhurlenebilir satış olur siz almazsaniz açık attirmaya çıkar ama sizle neden anlaşmadan o yola başvuruyor tehlikeli halan senin
- +1 yıl
Mahkemeye vermeye paraları yok daha doğrusu yürekleri yok
- +1 yıl
Ozaman hicbirsey yapamazlar emin ol sizle uğraşırlar baban kiziyomu halama küçüğümu buyugumu
- +1 yıl
Babam vefat etti
- +1 yıl
Başınız sağolsun ve bu durumda yapıyor öylemi hain halan sinirlendim şimdi
- +1 yıl
Sağolun... Evet acımasız ve gaddar olan 2 halam var
- +1 yıl
Bunlar valla çok tehlikeli annen yazık bişey yapamz erkek kardeş felan yokmu
- +1 yıl
2 abim var çok şükür
- +1 yıl
Onlar savunur sanırım sizi değilmi
- +1 yıl
Elbette
- +1 yıl
Güzel ozaman ama halanlar çok tehlikeliymis
- +1 yıl
Evet öyleler
- +1 yıl
İyi eğer bir sıkıntın felan olursa bana söyle tamam
- +1 yıl
Teşekkür ederim İyi günler dilerim
- +1 yıl
Rica ederim iyi günler ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılKalbi kara körleşmiş insanlarda var
11 Yorumla- +1 yıl
Onlardan zaten bir şey olmaz
+1 yılSülalem ve şirkettekilerin %56sını
11 Yorumla- +1 yıl
Akrabadan uzak dur bence
- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği