Önemsiz başı boş baraday insanların önünden geçerken hep görmezlikten geldim Sizce önemsiz başı boş baraday insanlara ne ihtiyacım olacak ne yapabilirim böylelerine
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
İnsanlar deli gibiler önünde insan geçiyor gibi davranmıyorlar, sanki dünyanın merkezleri onlar da yolda yürümü şekiller öyle üstüne üstüne yürüyorlar resmen bir gün bir tanesine bir geçiricem çembeyi yerle öpüşücek
Çok iyi yaparım bide aynı ortamda yok saydığım insanın hoşlanmadığı insana övgüler yagdiririm "Neticede o dereceye kendisi gelmek için efor sarf etmiştir karşılığını alsın "...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
gereksiz insanları evet görmezden geliyorum.. değer verdiklerimi sürekli görürüm
Önemsiz başı boş baraday insanların önünden geçerken hep görmezlikten geldim
Sizce önemsiz başı boş baraday insanlara ne ihtiyacım olacak ne yapabilirim böylelerine
İnsanlar deli gibiler önünde insan geçiyor gibi davranmıyorlar, sanki dünyanın merkezleri onlar da yolda yürümü şekiller öyle üstüne üstüne yürüyorlar resmen bir gün bir tanesine bir geçiricem çembeyi yerle öpüşücek
evet, sevmediğim insanlara karşı nefret beslemiyorum çünkü onun için bile bir çaba sarf etmek lazım o yüzden görmezden geliyorum
Yok görebiliyorsam görüyorumdur, senin gene canın mı sıkıldı ne oldu. d
Şey evet dkfmdfm biliyorsun benim hep canım sıkılır :d
Bak 2 gündür can sıkıntısıyla alakalı soru sormuyorsun üzülüyorum ama
Yapma bak böyle hemen sorucam şimdi…
Sor bekliyorumm
Yok sayarım kimseyi görmezden gelmem. Herkes görülmeyi fark edilmeyi hak eder. :D
Tabiki de.. umursamazsam adını bile unuturum.
Çok iyi yaparım bide aynı ortamda yok saydığım insanın hoşlanmadığı insana övgüler yagdiririm
"Neticede o dereceye kendisi gelmek için efor sarf etmiştir karşılığını alsın "...
Evet oluyor, bazen.~☆😁
Yok saydığım insanlar var hayatımda
Bazen. Yalnız kalmak istediğim zamanlarda...
Pek görmüyorum zaten.
Evet cok yaparim bunu
Çoğu zaman en doğrusu
evet bu soruyu görmezden gelenler gibi
….
Hayır çok kırıcı
Oluyor.
Evet
Çok oluyor
Oluyor tabi
Seni gormezden gelemem ki
Her zaman