Önemsenmediğim ortamda fazla durmam önemsemeyen kişilerle sürekli iletişim içinde olmam kimse de olmaz diye düşünüyorum. Değer gördüğümüz sevildiğimiz yerde durmalıyız ki kendimize olan saygıyı koruyabilelim. Bazı insanlar var önemsenmediğini bildiği halde o kişilerin peşinden gidiyor kendini kabul ettirmeye çalışıyor karakterlerinden ödünler veriyor ama yanlış yapıyorlar. Sizi önemsemeyeni siz de önemsemeyen ki yaptığının tavır olarak karşılığını görmüş olsun.
Aynı şekilde bende önemsemem, beni önemsiyorsam ne işim var ki hatta soğurum yani durupta beni önemsemesini bekleyemem daha çok kendini bir şey sabar daha çok bunu yapar o yüzden uzaklaşırım değer bilmezler önemsemiyorum pek o anladığı, zaman geç olur ama bende soğumuş olurum büyük ihtimalle. insanlara çok önem vermeyin değer vermeyin cidden suyunu çıkartıyorlar, sabır çatlatıyorlar senin önemseyişini bir kenara atıyorlar umrunda olduğun ve senin umursadığın insanları önemsemeye devam et
Şu yaşta şu sözler yakışıyor mu hiç size? Kenardan söylediğiniz sözlere bakıyor musunuz? Ego savaşları ilan etmişsiniz resmen. Sizden ricam biraz okuyun ve öğrenin ki her şey sizinle ilgili değil. Mafyatik tiplemeleri örnek almayı bırakıp kendiniz olun lütfen. Bu tür laf sokmaları ancak ergenler yapıyor.