Bir arkadaş gurubu var iki senedir tanışıyoruz. İlk başta hersey iyidi hoştu sonradan beni dışlamaya vbasladilar. Ben yeni evlendim başka şehir başka insanlar tanıdım. Bunlar beni aralarına aldılar hemen ama şimdi hepsi soğuk mesafeli bana karşı.. anlamadigim şekilde. Onlar senelerdir arkadaş biliyorum ama ben iyi olmak istiyorum herkese karşı. Eve davet ediyorum mesela çay kaveye hepsi bir bahane buluyor …. Bana gelince gelmiyorlar başkalarına koşarak gidiyorlar 🫤 artık bunlar beni üzmeye başladı. Ama onlarlada görüsemesem yalnızım …
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bence öncelikle şunu kabul etmek lazım: İnsanlar bazen seninle olan arkadaşlıklarını aynı şekilde hissetmiyor olabilir. Sen hala iyi niyetle, sevgiyle yaklaşmak istiyorsun ama onlar artık aynı enerjiyi sana vermiyor gibi görünüyor. Bu, senin değersiz olduğun anlamına gelmez; sadece onların kendi tercihleri ve sınırları var. Senin yapabileceğin en gerçekçi şey, kendi değerini korumak ve kendine iyi bakmak. Onlara hâlâ davetler gönderebilirsin ama “gelmezlerse üzülmemek” sınırı koymalısın. Kendi sosyal hayatını da yeni çevrende, yeni arkadaşlıklarla beslemek önemli. Bu, yalnızlık hissini azaltır ve seni üzmeye devam eden insanlara bağımlı kalmaktan kurtarır. Eğer hâlâ görüşmek istiyorsan, belki bir konuşma açıp hislerini paylaşabilirsin ama bunu suçlayıcı değil, içtenlikle yapmak önemli: “Son zamanlarda bana karşı mesafeli olduğunuzu hissediyorum, merak ettim neden böyle oldu?” gibi. Bu ya durumu açıklığa kavuşturur ya da seni üzmemek için sınırlarını gösterebilir. Unutma, sen iyi niyetli olmaya devam edebilirsin ama karşındaki insanlar buna değer vermiyorsa, kendi enerjini korumak ve yeni insanlar, yeni çevreler yaratmak en gerçekçi çözüm. Kendini yalnız hissetmek doğal ama bazen eski arkadaşları zorlamaktansa, kendine iyi gelecek çevreleri keşfetmek daha huzurlu olur.
09 Yorumla
Soran7 ayDoğru diyorsun … dediğiniz gibi belki o konudan dolayi bana eski enerjileri kalmadı … başka çevrem var iki isarakdasiyla daha göräsüroyum herkesle tanışmaya başladım ise girdim belki bunypzdenmi bana birgün dediler çok şanslısın diye 🤷🏻♀️ cekemezlik hasetlik belkide.. Ben hiç kendimi övmem gösteriş yapmam hep düşünürüm neden diye.. dediğim gibi bana gelince istemsiz soğuk lar digerlerine koşturuyorlar. En doğrusu bu sanırım bana değer kıymet verenlerle görüşmek
Soran7 ayBu konuyu bir kaç ay içinden birine sordum söyledim oda bana karşıda başta öylelerdi dedi ama.. o muhakkak bunu onlara demiştir diye tahmine ediyorum ama yine aynılar bana karşı :((
Soran7 ay🥺 sanırım en iyisi böyle yavaş yavaş uzaklaşmak.. bu sefer ben yazmayınca ne oldu diye soruyorlar 🙄 kaçan kovalanır hesabi
Soran7 ayYok haklısın… birden kesersem beni kötü bilirler mi acaba? Ama zaten bunu kendilerinde istiyor sanırım
Soran7 ayDoğru diyorsun.. gurubtan çıkmam birden ama uzak dururum bende onlar gibi
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayBir daha buluşulmamalı ya da davet edilmemeli. Açıkcası ben pek arkadaş ya da çevre canlısı değilim yani, ailem yetiyorda artıyor. Arada bi buluştuğum arkadaşım oluyor o da çok nadiren. Yaş aldıkça azalıyor bu gibi hissediyorum zira herkes kendi hayatına odaklanıyor, iş güç vs insan ancak kendine zaman buluyor. O zamanıda kendine harcıyor 🙃
Yani şu anda kendimi anlattım sana ahaha senin arkadaşlar beraber buluşup özellikle sana gelmiyorlar ise demek ki bu arkadaşlıkta bir sorun var. Belki gönülleri bir şeye kondu bence sorabilirsin herhangi bir sıkıntı var mı siye zira bazen bizler farkında olmadan insanları kırabiliyoruz..
Onun dışında takma, seni önemsemeyeni sende önemseme 🥳
014 Yorumla
Soran7 ayÇok tsk ederim cevabın için… ya geçen sene babamı kaybettim iyi değildim bir ara aralarından birini üzdüm istemeden. Özürümü diledim.. bei kaç ay önce birine sordum neden böylesiniz bana kizginmisiniz hala diye yok dedi o konu kapandı gitti dedi ama 🤷🏻♀️ ayrı görünce hepsi konuşuyorlar ama toplanınca sanki bana karşı önlem almışlar gibi
- 7 ay
Bir şey soğunca ısınmıyor biliyor musun.. Yani kopan ip tekrar birleşmiyor..
Soran7 ayDogrudur bende kırılırım ama sadece biriyle oldu aralarından .. tabii onlarda onu daha önceden tanıyorlar o kızda beni gördüğüm zaman konuşur eder ama toplanınca soğuklar bana karşı … digerlerine hep gitmek istedim mesela çay kahveye hep bahane buldular ben eve çağırınca aynı şekilde bir bakıyorum başkalarına koşarak gidiyorlar
- 7 ay
Ya sende boş ver onları, yani onlara muhtaç değilsin inan. Birde sana bu şekilde davranıyorlar ise hiç çekme
Soran7 ayAyda bir buluşuyoruz gün yapıyoruz aslında para toplaniyor benim için de iyi oluyordu…
- 7 ay
O halde konuya değin söyle 🙆♀️
Soran7 ayAnlamadım affedersin
- 7 ay
Yani onlarla buluştuğunda yeniden söyle istersen eğer rahatsız ediyorsa seni.. neden böyle davrandıklarını. Bilemedim yani bende. Ben olsam iletişimi keserdim soğukluğa gelemiyorum üşüyorum 😅
Soran7 ay😅bende öyle aslında çok üşüyen bir insanım zaten ama paranın yüzü sıcaktır 🫣🤣 köprüyü geçene kadar … ama şaka bir yana üzüyor beni bu durum. Birden çıksam beni kötü bilecekler iyice ama 🤷🏻♀️
- 7 ay
Ahahah 🤣 Hayır anlat nedenini neden çıktığını bu durumun seni rahatsız ettiğini inan bana onlar kötü hissedecekler kendilerini 🙆♀️
Soran7 ayBellidir zaten bir kaç önce yine oldu böyle yazmadım pek ozaman hepsi sordu merak etti.. bilmiyorum belkide bunu istiyorlar çıkmamı. Gece hafta bendeydi gün , sadece iki kişi katılabildi geldi biylieomusun.. 10 kişiyiz normalde.. degersiz oldugumi ozamanda anladım aslında 🥺
- 7 ay
Yani tek seferlik bir şey ise belkide öyle denk gelmiştir.. Bir sonraki buluşmaya herkesin müsait olduğu bi zamana ayarlayın canım 😅
Soran7 ayBakalım artık … tsk ederim Sanada iyi pazarlar
- 7 ay
Teşekkür ederim 💫
Herkes herkesten hoşlanmak zorunda değil zorla güzellik olmuyor ki kendi kafa yapına uygun insanlar bulman gerekiyor bunu da sosyal olarak yapabilirsin bence ben mesela kendimi dışlandığım yerde durmak istemiyorum bir ara üniversite de öyle bir olay yaşadım sonra işte o arkadaş gurubumu başka arkadaşlarımla tanıştırdım bana bunlarla nasıl arkadaş oluyorsun ya tererüst tipli ip kopuk insanlar dedi bu insanlardan gördüm işte o muameleyi düşün artık Seninde işin eşin evin vs güzelse belki kıskanıyorlardır bence herkes kendi dengi ile arkadaş olsun
08 Yorumla
Soran7 ayBence bunu düşünmeye başladım çünkü hep iyi niyetle davranırım ben.. haylile yeni evliyim iki sene işli herdeyim yeni … belkide bu yüzden kisankaclik var. Evime ilk geldiklerine Dilan Polat’a mı özendin dediler 🙄 sonra birdaha gelmediler yyy
Soran7 ayİlk başta böyle düşünmedim hani ben hep iyi davrandığım herkesi bu sebepten herkesi kendim gibi görüyorum işte.. birde evime taşındığımda yardıma geldiler temizliğe bu sebepten dolayı borçlu sayiliim onlara 🥺
Soran7 ayHaklısın kaçan kovalinir.. bir süre yazmam aramam merak etsinler.. deidigin gibj
Soran7 ayİlk başta yeni geldim buraya yardım amaçlı Allah razı olsun eşya falan yoktu evimde daha başka bir evden başka bir eve geçtik bu sebeble yardime temel istediler.. haklarını ödeyemem ama eve kahvaltıya çaya davet ettim bir kaç kişi hariç hiç oralı olmadılar. Pasta istediler benden hani kahveye çağırıyorum gelmiyorlar daha ne yapabilirkmki , gelseler pastayı da yaparım tabiki …
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 7 ayAman görüşme.. Emin ol o arkadaş gurubu birbirinin arkasından sallıyordur o kadar sıkıldım ki bu arkadaş gruplarından hepsi birbirinin arkasından sallıyor ben hep çektim kendimi herkesten en güzeli bi başına olmak arada sırada bir araya gelirsem gelirim ama cok içlerine girmem
11 Yorumla
Soran7 ayİlk zamanlar hersey iyidi şimdi soğuk mesafeliler bana karşı. Yazamadım aramadım bir arar nerdesin diye hepsi sordu göya merak etmişler 🙄ama kendileri getirdi beni buraya …
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten üzücü bir durum 😔. İnsanlar arası ilişkilerde bazen böyle mesafeler oluşabiliyor, bu senin değerinden bir şey eksiltmiyor, bunu unutma 🫶. Belki de onların kendi dinamiklerinde bir kopukluk ya da senin dışından gelen sebepler olabilir. İyi niyetini koruyarak, açık bir şekilde duygularını ifade etmeyi düşünebilirsin. Böylesi iletişim sizi netleştirebilir. Ama unutma, bir grup seni gerçekten önemsemiyorsa, kendini zorlamaya değmez. Hayat senin ve hak ettiğin güzel ilişkilerle dolu olabilir 🌸. Yalnız hissettiysen, daima kendine dön ve değerli olduğunu hatırla.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
16Cevap
7 ayBu durum çok can acıtıcı biliyorum çünkü sen samimiyetle yaklaşırken karşılığını alamamak insanı yıpratıyor ama bazen insanlar seni dışladıkları için değil değiştikleri için uzaklaşır sen yeni bir düzene girdin, evlendin onlar da belki mesafeyi yanlış şekilde ayarlıyorlar bence artık peşlerinden koşma kim samimiyse zaten gelir dostluk tek taraflı olmamalı sen yine nazik ol ama davet etmeyi bırak bakalım kim arayacak kim özleyecek çünkü bazen geri çekilmek en net cevaptır gerçek dost o zaman belli olur🌷
03 Yorumla
Soran7 ayTsk ederim.. ama bubarajdaslari evlendikten sonra tanıdım yeni bir şehire geldim iki sene önce. Beni aralarına aldılar.. ilk zamanlar böyle değillerdi zamanı geçtikçe uzaklaştılar. Davet ediyorum gelmiyorlar başkalarına koşuyorlar veya ben bisey yazınca kilidi hiç cevap bile vermiyor :(( bir kaç önce geri çektim kendimi hemen sordular iyimisin ses soluk yok diye. Yazdığım zaman kimse önemsemiyor ama 🫤 dediğin gibi yine uzun bir süre yazmam etmem isteyen arar sorar zaten
- 7 ay
İnsanlar değişir veya gerçek yüzlerini gösteririler, mesafe sende koy en iyisi
Soran7 ayÖyle sanırım ben herkese iyi niyetli yaklaşıyorum sessiz sakin bir insanım … sanırım bu yüzden onlara uydurmamadim 😏
Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Yalnızlık güzel şey yap kahveni al kitabını , sırf yalnizligina iyi gelecek diye başkalarına kendini ezdirme. Bir kez çağırdın gelmedilerse çağırma ve gitme kendinle mutlu olmanın keyfini bilsen ,,,
01 Yorumla
Soran7 ayİnsanın gücüne gidiyor bazen ne yaptım diyorsun … çevreme bakıyorum hep şımarık kızlar daha çok seviliyor herkes onlarla arkadaş olaknickn çabalıyor 🫤 ben sessiz bir insanım tek suçum bu
7 ayYalnızlık Allah'a mahsustur, eskiden insanlara değer verirdim ama artık öyle değilim, kimin beni umursadigi önemli değil, benim kimi umursadigim önemli. Herkese hak ettiği kadar değer veriyorum artık, yoksa kendi değerimi beş para etmezler ölçmeye kalkıyor.💪
01 Yorumla
Soran7 ayEn iyisi bu sanırım … bende yalnız kalmim diye hep alttan aldım ama baktım hiç önemsemiyorlar … uzak durmak en iyisi. Fazla yazmam aramam artık kırıldığını anlamayanlar zaten gerçek arkadaşun değilmiş … önemli zamanlarda yatarım hastalık olur başka bisey olur ama fazla görüşesim yok..
7 aySal gitsin kendi yollarına. Uzatmanın anlamı yok, dilerim verdiğin kıymeti aldığın arkadaşlıkların olur.
02 Yorumla
Soran7 ayTsk ederim var öyle bir iki kişi.. bunlar neden böyle yapıyorlar diy düşünmeden edemiyorum üzülüyorum çünkü
- 7 ay
Bu yazdıklarımı sende çok iyi biliyorsun ama birinden duymak iyi gelebilir diye yazıyorum:
Senden alacakları bir şey yoktur. İnsan ilişkilerimiz temelde karşılıklı alışverişe dayalıdır. Kötü anlamda kullanmıyorum, en temelinde yalnızlığı giderme ihtiyacımızdan ötürü arkadaş oluruz.
Senin alışveriş dengen için doğru insan değillermiş demek ki. Bir süre sonra bu duygusal ağırlık üzerinden kalkınca insan ilişkilerini gözden geçirebilirsin, belki daha doğru ilişkiler için bazı ipuçları da bulabilirsin.
Hiç sıkıntı yapmayalım bence; oluyor böyle şeyler. Güzellikler bizlerle olsun.
Ben de her ortamda dışlanıyorum genelde ama sebebi yok gibi... birine anlatınca kıskanıyorlardır diyorlar ama bilemiyorum
01 Yorumla
Soran7 ayBende öyle sessiz bir insanım hani kendimi eşyalarımı övmem. Ama Demekki insanlar fesat 🤷🏻♀️
- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
7 aysana değer verildiklerini düşünüyor musun ciddenn amaa..
04 Yorumla
Soran7 ayYok düşünmüyorum … ama manevi borcum var onlara. Ev taşıdım ve yardıma geldiler sağolasın temizliğe Buda ama bir sene önceydi ozaman başkaydı hersey …
- 7 ay
Her şeyi anlatmak zorunda hissettiğim dönem geçti, Sizde durumlar nasıl? ↗
Soruma bakr mısın Bi..
Soran7 ayÇok güzel anlatmışsın …. 🥺
- 7 ay
Okuduğun da ne anlatın şu an ki hislerinle cvp verir misin soruma..
- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
7 ayTakmaz diyecektim yalnızım demişsin Nedenini sor mutlaka vardır bir sebebi
01 Yorumla
Soran7 ayBir kaç önce yine oldu sordum birine. Oda banada öyle geliyordu dedi ilk zamanlar ama onlara bunları anlatmadığımı bilmiyorum 🤷🏻♀️ Halal aynılar çünkü.. dedim bisey mi oldu Biseymi yaptım diye?
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle oluyor. Biri evlenince grup kopar. Boş ver hayatın onlarsız devam et
01 Yorumla
Soran7 ayYok yani anlatamadım ben evlendim geldim buraya iki sene önce.. sonradan tanıdığın insanlar. Ama ilk zamanlar iyidi hersey şimdi mesafemi davranıyorlar
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evlendikten sonra onlara karşı bir süre soğuk davrandığın için olabilir. Genelde öyle oluyor.
05 Yorumla
Soran7 ayYok yani evlenip geldim bu şehire sonradan tanıdım
- 7 ay
Ha o zaman bilemiyorum nasıl bir önyargıya sahiplerse artık seni kabullenmiyorlar. Sende başka dostlar bul o zaman vardır insan evladı mutlaka.
Soran7 ayVar bir iki kişi … ama neden böyle yaiyorar çok üzülüyorum. Guruptan birden çıksam beni kötüleyecekler ama onlar bana öyle davrandılar 🤷🏻♀️
- 7 ay
Vardır mutlaka bir çekememezlikleri veya karın ağrıları.
Soran7 ayAma benim suçum ne herkese iyi davranırım kendimi övmem gösteriş yapmam …
7 ayYollarım giderler beni onemsemeyeni ben de onemsemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBende aynı şekil baktım arkadaşlarım beni önemsemiyor bende daha hiç birini aramadım sormadım sende öyle yap 😉
03 Yorumla
Soran7 ayÖyle olmak en iyisi sanırım ama yinede üzünyor insan. Kötülk etmedim gel iyi davranırım …
Cevap sahibi7 ayEmin ol benim hepsine iyiliğim dokundu kötülüğüm dokunmadı ama gel gör ki işten çıktım sonra yavaş yavaş beni unuttular kaç defa aradım cevap bile vermediler
Soran7 ayZaten düşenin dostu olmaz 🙄bende bekarken biseyler yaşadım arkadaşlarımla.. işten çıktım nişan attım hiç kimse önemsemedi arayıp bile sormadılar …
7 ayAynı karşılığı veririm
01 Yorumla
Soran7 ayYanında kimse yok yoksa başkalarıyla görüştü önemsemem ama onlar hep ben tek 🫤
Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kimse umurumda değil 🤗🤗
07 Yorumla
Soran7 ayDışlanmak çok kötü bisey.. onlar hep ben tek 🫤
Soran7 ayÖyle ama hepsi bir olup beni dışlıyorlar hiç öyle yanımda insan yokki … ben yapsam ne fayda hickismenin umrunda değil….
Soran7 ayHerzaman böyleydi ve böyle devam ediyor … şımarık kızlar daha cok seviliyor
Soran7 ayÖyleyim zaten ama kimsenin umurunda değil bu … nerede şımardık eholi kızlar var çevresi çok
7 ayBeni önemsemeyeni bende önemsemem
03 Yorumla
Soran7 ayHaklısın ama insan üzülüyor işte ilk başta hersey iyidi şimdi hepsi mesafeli soğuk
- 7 ay
Olabilir insanlık hali ama fazla takma kafana değmez canım
Soran7 ayTsk ederim canım
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Hak ettikleri muameleyi aynen görüyorlar
04 Yorumla
Soran7 ay?
Soran7 ayEn iyisi sanırım 👍
Kişilik & Karakter konusunda 477 cevap paylaştı. Ben de önemsemeyip, siliyorum
08 Yorumla
Soran7 ayAma ilk baştan iyi davranıp şimdi soğuk davranmaları?
Soran7 ayHaklısınız yarın ne olacağımız belli değil …
Soran7 ayÖyle de insan yinede diyorum neden diye işte.. nerede yanlış yapıyorum falan … ben hep iyi davranmaya çalışıyorum ama insanlar hep beni üzüyor.. öyle yapmak lazım önemsememek lazım aslında
Soran7 ayHerkes mi öyle? Çünkü bekarkende diğer arkadaşlarım öyleydi anlandığım şekilde mesafeli
- 7 ay
Buna felsefenin diyalektik terimi ile cevap vereceğim. Heraklitos, her şey birbirinin zıttıyla vardır der. Yani diyalektik düşünce... Bu da, iyilik olduğu sürece kötülüğün olacağı anlamına gelir. Yani olay şu, her zaman böyleleri olacak. Önemli olan, seni minimum derecede yıpranman ve hızlıca silmen :)
- Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı.
7 ayKıskanıyor olabilirler
01 Yorumla
Soran7 ayBen hi CNN öyle kendimi evimi öven biri değilim ki… bir defa evime geldiler sonra hiç gelmediler
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayYenı bı cevre kur kendıne
03 Yorumla
Soran7 ayİşyerinden var bir iki kişi ama benden böylele davraniyorlar bana bilmiyorum …
- 7 ay
Zamanla duzelır
Soran7 ay🤷🏻♀️🥺
7 ayHiçbir şey. Neden önemseyelim ki?
00 Yorumla
7 ayHayatımdan çıkarıyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Başka bir çevre edin sen de
012 Yorumla
Soran7 ayVar bir iki kişi işyerinden
Soran7 ayÖyle yapıyorum ama benden böyle oldular bana karşı anlamıyorum
Soran7 ayOndan eminim… çünkü mesajlarda bile bana geç cevap veriyorlar böyle soğuk diğerlerine gelen anında
Soran7 ayGaliba
Soran7 ayVar dediğim gibi başka iki kişi.. sadece benim hata ediyorum diye düşünmedim değil
Soran7 ayHep böyle olduğu için neypaim
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende onları sikleme
020 Yorumla
Soran7 ayÖyle de bazen olmuyor işte nerede yanlış yapıyorum diyorsun.. herkes işini birtek benmi kötüyüm
Soran7 ayYok yani sadece başım açık ama onların arasindada var öyleleri hatta birisi var deli dolu onu çok seviyorlar çok aciyorlsr
Soran7 ayİki senedir
Soran7 ayBende bilmiyorum çünkü hepsini iyi davranırım.. sadece yeni evliyim iki sene önce geldim buralara. Onlarla tanıştım ilk zamanlar iyilerdi nezaman evimi gördüler bidaha gelmediler 🫤 ben davet ederim çaya kahveye gelmezler.. halbuki çarşıda kalıyorum yani hepsi çarşıda uğruyor beş dal bana gelemiyorlar :(( ben öyle kendini eşyalarını öven biri degilim… yeni evliyim haliyle herdeyim yeni
Soran7 ayOnların yeri başka benim için hala çünkü ev taşıyınca onlar geldi yarımda temizliğe ondan sonra geleliler işte … ben onlara küçük jesteke yaptım bunun için. Yinede başkalarını ödeyemem … ama şimdi beni hiç önemsemiyorlar çok gülcüme gidiyor :(( ilk başta böyle olupta şimdi dışlıyorlar … var işyerinden iki arkadaş onlarla görüyoruz arada. Onları eve çağırım gelirler dışarıda buluşuruz
Soran7 ayEn iyisi bu aslında ama işte bazen diyorum neden ben … herzaman böyleydi.. bekarken diğer arkadaşlarda böyle yapıyordu bana.. bu yüzden çok gücüme gidiyor hep neden ben diye. Sadece sessiz bir insan olmam
Soran7 ayGeçen sene böyle bir olay oldu ama ben babanı kaybetmiştim :(( iyi değildim bulantıda onlara anlattım özür de diledim. İyidi yine ama şu son zamanları yapıyorlar. Hatta bir kaç önce kendimi geri çekmiştim merak ettiler neyin var diye 🙄ama böylemde hiç umursamıyorlar.. anlamıyorum
Soran7 ayAllah razı olsun kardeşim amin 🤲🏻🥺
Soran7 ayDoğru diyorsun … dün mesela işyerime geldiler ben markette çakıyorum benim rösükleri halde arkalarını döndüler selam vermemek için. Ben onları gördüm ama
Soran7 ayYok yanlış anlattım onlar beni gördü halbuki selam vermemek için arkalarını dönüp kasaya yöneldiler. Benim gördüğüm bilmiyorlar. Yanindaki hatta kulağına biseyler dedi. Belkide gördü bizi diye ama diğeri oralı olmadı 🫤
Tekmeyi bas gitsin
01 Yorumla
Soran7 ayGaliba..
Sende onları önemseme
01 Yorumla
Soran7 ayYok artık eskidendi o ama üzülüyor insan neden böyle yapıyorlar diye..
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 ayKesmeli direkt
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
7 ayPoposuna Bi tekme
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
7 ayKimsem yok zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayGörüsme
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aldatmali
00 Yorumla
7 ayYol ver gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi