Selam ✨ Hayatınızda görmezden geldiğiniz konular ya da kişiler nelerdir veya var mı? ve görmezden gelmek size sonuç getiriyor mu yoksa sadece ertelemiş mi oluyorsunuz.

Selam ✨ Hayatınızda görmezden geldiğiniz konular ya da kişiler nelerdir veya var mı? ve görmezden gelmek size sonuç getiriyor mu yoksa sadece ertelemiş mi oluyorsunuz.

Hayatımda artık beni strese sokan beni üzen bana değer vermediğini hissettiren ya da işine geldiği gibi değer verip işine gelmediği zaman hayatımdan çıkan insanları artık görmezden geliyorum dört dörtlük bir insan olduğumu söyleyemem benim de insanlara karşı çok fazla hatalarım oluyor,, yani insanların benden uzaklaşmasını sağlıyorum ama emin olun ki bazı insanların hayatınızdan çıkması size ödül gibi geliyor belki ilk başlarda zorlanıyorsunuz belki o insanı kaybettiğiniz için üzülüyorsunuz ama emin olun bir iki ay sonra gerçekten o insan hayatınızdan İyi ki gitmiş diyorsunuz.
Onunla yaşadığınız sorunları sıkıntıları ve siz yaptığı stres durumlarını göz önüne aldığınız zaman bazı insanların gidişi bazı insanlara güzel bir fırsat olur.
Hayatımı ve beni eleştirenleri boş veriyorum. Cevap dahi vermiyorum bakışlarım yetiyor.
Cevap vermemek tabi ki yetmiyor çünkü zannediyorlar ki haklı oldukları için susuyorum. O kadar cahiller ki dinlemeye tahammül edemiyorum. Bilseler ay ne saygısız kız derler...
Birkac kişi var görmüyor duymuyorum onları.. çok faydalı... gereksiz detaylarw gerek yok.. sakince devam etmek en güzeli
Sevmediğim insanları görmezden geliyorum direkt.
Rica ederim ✨
Cevap
15Cevap
çevremde yalaka diye tabir ettiğimiz insanlar çok (iş hayatımda) onlarla sadece iş ilişkisi dışında görmüyorum, suistimalci tipler var anlıyorsun zaten maddi olarak sömürücü olduğu belli onlarda oyun yapıyorum ve salıyorum sonra gormemezliğe geliyorum, saygısız insanlar var yapılan iyilikleri görmeyenler onlarada ikinci olarak bir şans vermiyorum. hayir kelimesini bol bol kullanıyorum.. böylece kaliteli yalnızlıgın tadını çıkartıyorum..1-2 dost 2 3 arkadaş yeterli..
Bazı müsveddeleri ama ısrarla görünmek istiyorlar ortada hiçbir şey yokken.. 😄
En iyi boş vermek :D
Bana kötü hissettiren neredeyse herkesi görmezden gelmeye çalışıyorum. Bunu yapmak büyük bir olumlu sonuç ortaya çıkarmasa da mutlu olmamı sağlıyor ya da mutsuz hissetmemi engelliyor çoğu zaman. 🙂
Bu soruya cevabım net, kendine inanmayan ve negatif insanları görmezden geliyorum, duymuyorum mümkün olduğunca az muhattap oluyorum. Çünkü benim enerjim yüksek olmalı, benim kafamı negatifle meşgul etmemeli çevremdeki insanlar. Ben kendime güveniyorum ve mümkün olduğunca pozitif oluyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır sonuçta :)
Görmezden gelemiyorum genel olarak.. Ve bu beni yıpratıyor beni. Ama sevmediğim kişiler orada hiç yokmuş gibi davranabiliyorum sadece. İmkanım olsa tüm cahil ve s*lakları görmezden gelirdim.
O kadar çok kişi var ki...
Mesela boş konuşanlar, sapıklar, enerji emiciler, samimiyetsiz insanlar vs.
Bencil saygısız insanları görmemezlikten geliyorum
Cahil hayvan gibi insanları inan çok zor oluyor ama görmezden gelmeye çalışıyorum heryerdelwr.
Eski sevgilimi son pismanlık neye yarar artık buraya kadar
Saygısız ve modumu düşüreceğini düşündüğüm herkesi görmezden geliyorum.
Dikkat çekmeyi seven tipleri görmezden geliyorum
Yanında rahatsız olduğum ama yanında durmaya mecbur olduğum kişileri
Benim için önemli li olmayan dengesiz olan herkesi görmezden geliyorum
Ukala bencil narsist insaları 🤨 yok olsalar keşkem
Sadece kafasına göre artistik takılan tipler benim umurumda olmaz.
Oyle bir hayat kurdum ki gormezden gelecegim insanlari hayatima sokmuyorum.. gormezden gelmeme gerek kalmiyor
Kavga etmek isteyen kişilere karşı susuyorum görmezden geliyorum karşıdaki daha çok kuduruyor
Cahille sohbeti kestim
Menfaatçi olanları görmezden gelirsek ortada arkadaş kalmio
İstemediğim herkesi ve herşeyi geride bırakmaya bayılıyorum
Değer vermeyenleri umursamayanları görmezden geliyorum
Kendini beğenmiş ve egolu insanları sevmem ve görmezden gelirim
yanlarında mutlu olmadıklarımı
İş arkadaşlarımı iş yeri dışında tanımıyorum 😂
Sevmediğim insanları görmezden geliyorum
Önem vermediğim herkesi.
Akrabalarım ve nefes kokuları
Yok saydığım insanları görmezden geliyorum.
Fazlalık kişileri
Baba tarafı akrabalarını, boş yapanları...
İlk ilk ilk ben
Evett psikolojimi bozan kişileri görmezden geliyorum ✨
✨
Musterilerimi
Aktaba aile
Yalancıları ve akrabalarımı
Boş saçma insanları
Gidenleri dostum
Adam olmayanları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?