Örneğin,
- İki yüzlülüğe tahammülüm yok.
- Boş konuşma çekemem.
- Kimseye kolay kolay güvenmiyorum.
gibi gibi..
Huyunuz olur, arkadaşlıkta dikkat ettiğiniz bir şey olur, hobiniz olur falan.

Örneğin,
gibi gibi..
Huyunuz olur, arkadaşlıkta dikkat ettiğiniz bir şey olur, hobiniz olur falan.

Buradan genelde beni tanımak isteyen pek olmuyor arada sadece özelden yazan pembe üyeler oluyor tanıyabilir miyim diye ama genelde cevap vermiyorum güvenmediğim için. zaten şu sıralar yorulduğumdan dolayı gerçekten kimseyi tanımak ya da dost olmak istemiyorum pek :)
ama bir kaç özellik sayarsam. güvene her şeyden çok değer veriyorum.. yalana asla ve asla tahammülüm yok. karşımda ki insan her zaman net olmalı. bir şey olumsuzsa bile bunu gelip bana anlatmalı ya da direk yüzüme söylemli. karşımda ki insanın da kafa dengi olmasını isterim ki sohbet ilerleyebilsin. ve iki yüzlülüğe benim de tahammülüm ve sabrım hiç yok..
Benimle tanışmak öyle kolay değil. Hadi diyelim ki benimle tanıştın, bu benim için hiçbir şey ifade etmez. Hadi diyelim ki konuşuyoruz, sadece benim izin verdiğim kadarını bilebilirsin ama bana yakın değilsin, çünkü mesafeyi ayarlarım. Bunun yapmamın bir sebebi var tabiî ki. Seninle ilgisi yok. Benimle ilgisi var. Benimle konuşuyorsan eleştirilmeye hazır ol, çünkü eleştiririm. Öyle diğerleri gibi pohpohlayıp yanlışa doğru diyerek yalakalık yapmam. Soğuk ve sıkıcı görünebilirim. Bu mesafeyi aşmak istemediğimden. Özel ilgim olan insana karşı tam tersiyim ama o yerde kapıldı. Özel olmayı bekleme. Benden hoşlanma, çünkü ilgim yok.
Mesaj kutum kapalı bu yüzden pek öyle bir imkan olmuyor ama tanımak isteyenler şunu bilmeli hemen ha diyince samimi olamıyorum özellikle karşı cinsle zor samimi olurum, ve samimi olduklarım kişiler gerçekten yorumlarda bi şekilde kendimi yakın hissettiğim kişilerdir, cinsellik konuşmaya çalışan erkeklere tahamülüm asla engelliyorum zaten onları, eğlenceye komikliğe kolayca ayak uydurabilirim…
- Konuşma karşılıklı olur. Hep ben sorarsam, hep ben konuşmayı başlatırsam bir süre sonra o arkadaşlık biter.
- Dürüstlüğü seviyorum, ketumluğun lüzumu yok.
- Benimle tanışır tanışmaz dertlerini üstüme yığma. Güzin ablan değilim. 😂 Derdini dinlerim ama her derdini de dinlemem. - Benimle “ dedikodu “ için arkadaş olma. Dedikodu yapmıyorum.
- Güvenme konusunda zor biriyimdir. Sadece sanaldan konuştuğum bir arkadaş isen, güvenim belli bir seviyede kalır. Yani bazı şeyleri anlatmıyorsam bundandır.
Vs. Diye uzayıp gider ama en majorları bunlar.
Cevap
34Cevap
Kimseye güvenmiyorum, dengesiz insanlara tahammülüm yok, saygısızlığa gelemem, yalancı insanlardan nefret ederim, gururlu, egolu burnu kaf dağında olan herşeyi ben bilirim edasında olan kibirli insanlardan gıcık alırım, çapkın insanlar itici gelir, yaptığıyla konuştuğu birbirini tutmayan insanları samimiyetsiz bulurum, haksızlık yapanlara sinir olurum vs.
Beni muhakkak benden tanı ondan bundan duyduğunla ön yargılı olma... samimi ol, sahte olma, bir gün sıcak bir gün soğuk yapma engellerim
Benim kimseyi tanımak istemediğimi ve soru cevaplamaktan nefret ettiğimi. Ayrıca kendimi tanıtmaktan da nefret ediyorum.
Beni tanımak isteyenlerle alakadar değilim, ben tanımak istersem tanırım.
Keskin, dobra, açık sözlü ve riyakarlığa tahammülü olmayan biriyim
Aniden ruh halimin değişeceğini
Ben çok değişken bir insanım. Beni tanımak isteyen bilsin ki çok hızlı karar ve düşünce değiştiriyorum. Buna kendini alıştırabilirsene ala. Alıştıramazsa ona yapacak bir şey yok tabi. Çok travma üzerine kurulu bir hayat senaryosunda oynadım. Zaman zaman gülerek eğlenerek her ne kadar bu travmaları umursamıyormuş gibi görünsem de içerde hep o ateş yandı. Demem o ki ben yaşadıklarımdan dolayı hiçbir zaman karşı tarafı suçlamadım. Evet ortada bir travma söz konusuydu ama bu travmanın müsebbibi her zaman kendim oldum. Bu kadar işte
Beni kavga ederken görmeyin, araya falan yanlışlıkla karışmayın :D
Yalana cidden tahammülüm yok ufak tefek hesaplara gelemiyorum.
Sayılır mı bilmiyorum ama Görüldüde unutmak gibi bir huyum var ve bazen sitede de ben görmeden okundu oluyor bundan dolayı bana alınıp gücenmeyin
Kimseyle çok hızlı aşırı samimiyete girmem sınırlarım vardır
Ben yeniliklere açık değilim bir arkadaşım var o da biliyor kendini beni tanımak ksteyen olursada eğlenmeyi seven birisiyim kessinlikle cinsellik konusu açılmamalı karşı taraf erkekse hemen soğurum kız olursa olur çekinmem hemcinsimden sonra mizah yeteneğim var karşı tarafında oluraa mikimell sonra kendini zeki sanıp insanları kandırannn erkek kızlara tahamülümmm 00000 sonra bilmem işte klasik ikizler burcuyummm yehuuu🥳🥳🥳👍❤️
Kesinlikle Kızlar Soruyor'da flört, sevgili veya eş aramıyorum. Güvenmediğim insanlara samimiyet geliştirmem. İnsanlara güvenmem maalesef çok uzun zaman alır. Sevgi ve sevilmek hayatta en çok değer verdiğim duygular. İnsanlara saygıyla ve nezaketle yaklaşırım, insancıl ve mesafeli biriyim.. Gerçek ve samimi yüzümü görmek uzun zaman ister, güvenmem zaman ister çünkü..
Bana kapılmaman için çok uğraş vereceğimi bil.. Kapılarsan da ben bile seni kurtaramam.. Allah yardimcin olsun..
Canerozkum muş.. Canözüm diye okuyan ben 😅
Evet 😊 ekrana bakmaktan algım kayboldu sanırım 😅
Ben bile kendimi anlamadım, çözemedim. Hala keşfetmediğim ve anlamlandıramadığım çok yanım var. Bir de olur da birinin dikkatini çekersem hoşlanırsa falan -sanmıyorum ama- bana demesin. Kalp kırmaktan hoşlanmıyorum ve kim olursa olsun reddedeceğim bunu da şimdiden demiş olayım 🌿
Yeterli bence
Her zaman bu kadar sakin ve kontrollü değilim. Ruh halim de biraz değişkendir.
İlk izlenim benim için önemlidir.. Bir insana karşı eğer bir rahatsızlık duyuyorsam mutlaka doğru çıkıyor.. Oyüzden hislerim ve ilk izlenimim önemlidir..
Kendi halimde burada zaman öldürüp, sessiz sedasız etliye sütlüye karışmaya niyetim yok. Herkes duygusunda samimi olsun, kırmadan, kırılmadan tamamen ahlâkî şekilde türlü bilgilere olan açlığımızı doyuralım. Gayrısı hem gönle hem ömre yorucu gelir.
Ben, teselli ararken, teselli bulan, kimseyle de işi olmayan, seyr-ü sülük misali yoluna odaklanan, tek gayesi üç beş yorumla zaman geçirmek olan eskilerin fenomeni, yenilerin mazlumuyum.
Beni kimsenin tanımasına gerek duymuyorum amacım bu değil çünkü mesaj kutum kapalı zaten ben kendi halinde takılan birisiyim her gün soru sorup sorulara görüş atıp çıkıyorum ben böyle eğleniyor ve mutlu oluyorum fazlasına gerek yok.
Anlaşılması kolay , Anlatılması zor bir insanım.
Benden kendi menfaati için karşılık beklemeyecek, iki yüzlü, yalancı olmayacak, özel hayatıma burnunu sokmayacak, saygılı olacak.
Net olunmali. Kirk dereden kırk su getiren kişiliklerden ve hep havada bi turlu yerine oturmayan burunlulardan da nefret ederim. Edepsiz mahluklara da tahammülüm yok neyin nerde konuşulacağı bilinmeli
www.instagram.com/.../?igsh=MTJja3N4cWwzenN6NQ==
Başak burcu olduğum doğrudur.😂
Yatak, yorgan bağımlılığım var her yere uzanasım geliyor oturamıyorum pek bir de benim kalbimi kırmazsanız sevinirim naif bir ruhçağızım var çaydanlığın yansımasında kendime bakıp gülüyorum 😮💨😮💨
Cok samimi bi kizim jdfjs ama hemende engellerim
Kimseye kolay kolay güvenmiyorum. Samimi sanırsın acını paylaşırsın bir gün o acı yüzüne hata diye vurulur. Yaşadım maalesef.
Bir kere nefret ederim daha da sevemem 😒
Sorumu beğendiğin için teşekkür ederim 🤗🤗
Oyun çeviren kelime oyunu yapanları ciddiye almıyorum
Fazla kararsız bir insanım hayatımda hiç bir zaman kesin kararla evet demedim, hep hayır benim için bir seçenekti. Yani 5 dakika önce evetse 5 dakika sonra hayır diyebiliyorum net bir insan değilim
Çok konuşulmasını kafam kaldırmıyor. Sürekli soru sormasınlar, gereksiz/özel hayatı kapsayan sohbet konularına girmesinler ve giriyorlarsa da uzatmasınlar pek fazla.
Kendi halimde olmayı seviyorum…
Sanal birine güvenmek çok daha zor…
Kibarca kimsenin vaktini boş yere almak istemem… sanalı reele taşımayı pek düşünmüyorum… 🤷🏼♀️🫡
Ben hiçbir zaman karaktersiz bir insan olmadım kimseye de iki yüzlü olmadım ben merhametli bir insanım ve herkesi olduğu gibi severim ama bazı büyük hataları asla affetmem
Her görüşüm ciddiyet içermeyebilir bazıları da çok ciddi olabilir. Her cevabıma vay şöyleymiş böyleymis yorumları yapmaya kalkmayın kafanız karışabilir bu arada evli çocuklu atarlıyım.
Derdin cinsel açlığını bastırmaksa benden uzak dur.
Saygı çerçevesinde konuşmayacaksan engeli yersin.
İsmim Kübra değil, nicki doğru oku.
Biraz agresif biriyimdir, çabuk parlarım. Ama pek belirtmeye gerek yok. Nick şekil a olmuş kral :))
Kimseyle tanışamayacak kadar sıkıldım sanki herşeyden. Kimseye baştan kendimi anlatmya hevesim yok. Beni tanımasalar da olur yani.
Örnekte yazdıklarının hepsi + ha bir de takip isteği atıyor olmam illa konuşmak istediğim anlamına gelmiyor bunu da bilsin insanlar.
Merhabalar
Herkes farklıdır herkes farklı şeyler ister kişisel görüş bu
Ne kimseyi tanımak istiyorum ne de biri beni tanısın istiyorum, bu yüzden mesaj kutum kapalı. Yinede kendim hakkımda bir şey söylemem gerekiyorsa; klasik tanışma faslından ve telefonda konuşmaktan nefret ederim.
Hiçbir şey bilmelerine gerek yok reel hayatta buluşmam zaten
Anında soğuma ve parlama gibi bir huyum var bu ikisini bilsinler yeter.
Kendim beni tanıdığıma memnun olmadım yinede siz bilirsiniz arkadaşlar 😃
duygusal bi karakterim yok, sadece nickim öyle👉🏻👈🏻
Yemek kültürüm belirli kalıplar halinde farklı yemek, tatlı ve içecekler tatmayı sevmiyorum.
Göründüğüm gibi biri değilim nasıl görmek istiyorlarsa öyle görünürüm
Yalan 🤥 dolandan hoşlanmam.
Şımarıklığı hiç çekemem.
iki yüzlükten hoşlanmam.
Trip ve dramayı hiç sevmem.
Hem bana diyenler yallah.
Tam olarak felsefem ile uyan bir şey var aslında..
https://www.youtube.com/embed/eDb49g6El54Ben herkes değilim bana herkese söyledikleri safsataları söylemesinler.
Aptalca sorular sorulmasına prim vermeyeceğimi bilmeli
Cinsel ihtiyaç gidermediğimi bilmesi yeterli buradakilerin tek derdi bu
Yalanı sevmiyorum, saygısızlığa tahammülüm yoktur
Gerekeni bilsinler yeter kardeşim fazlası gerekmez ☺️
Sahtekarlık, yalan, kendini farklı biri olarak tanıtma, sayıgsızlığa tahammülüm yok.
Genel olarak gergin bi tipim boş muhabbet çekemiyorum
Şundan eminim ki burada beni tanımak isteyen yok 😅
Ciddi biriyim laubalik ısrar hiç hoslanmam
Bazı konularda çok detayciyim
Yalana tahammül edemediğimi bilmeli
Benle Asla cinsellik konuşmamaları gerektiğini bilmeliler
Güzel soru ama yanıtlamaya üşendim ya sqkwkhwkjwjej
Herhangi bir konuda ısrar hiç sevmemm
Boydan atacak kadar cesaretli olmalı
@ElCuco onca zamandır doğru soylememek için konuşmamak için basit duruma düsulurmü hiç düşüldü
Dm de niyeti bozuk olanlar ile muhattap olmak istemediğimi, soru sorup, yorum yapıp bu yönde ilerleyeceğimi bilmelerini isterim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?