Hepimiz farklı sebeplerden dolayı insanlar ile iletişim kurarız. Tanışmadan önce olumlu olumsuz önyargılar etkili olur. Peki tanıştığınız bir kişi hakkında öğrenmek isteyeceğiniz ilk bilgi genellikle ne olur?
Yanıtları alalım.
*Soruyu cevaplamamı isteyenler en başa + bıraksın:)
Yeni tanıştığınız bir insan hakkında hangi bilgiyi öğrenmek istersiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İç dünyası yani kalben ruhen nasıl bir yapıya sahip onu bilmek isterdim. Sonrada yapmak istediklerini hayallerini. Olaylara bakış açısı vs. Bence bunları bilmek geri kalanlar hakkında da fikir sahibi olmamızı sağlayabilir. En son konuştuğum arkadaşa şu sene evlencem ben dedim ne tesadüftür ki oda aynı seneyi düşünüyormuş :) Goygoy oldu bu konuda baya :)
O soruyu sorduğun gün, şartlar onu kendi olmaktan uzaklaştırmış olabilir. Sadece bir anı ile insanlar özetlenmemeli bence. Ama tabi senin fikrine de saygı duyarım.
İlk görüş ilk bakış ve ilk konuşma çok önemli. Karşı cinsin söylediği kelimeler söz ve hareket ler aslında ileriyide yansıtır. Ben erkek arkadaşımla ilk kafede oturduğumuz da bundan olucak dedim😂 şu an sözlüyuz. Yani demek istediğim ilk görüş önemli. Karşı tarafın sordu sorular filn