Kişilik & Karakter Şimdiki yaşınızın tam tersi yaşınızda olacak olsaydınız kaç olurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Soruyu çok sorgulamayın merak sadece hsjsj (Ben 91 yaşında olurmuşum 😶) Şimdiki yaşınızın tam tersi yaşınızda olacak olsaydınız kaç olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Yaşımın tam tersi 32 olurdu. 1 0 Yorumla
gecesiyah022 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl Yoğun bakımda azraili beklerdim sanirim nerde kaldı diyede söylenirdim 😄😄 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 12 yaşında oluyoruz ayy. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤭 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır kabul etmiyorum :D 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Edersiiinnn hshjs Yorumla MrKuzey +1 yıl Hayır ben daha gençliğimi dolu dolu yaşamadım almayım ty fjhkjk Yorumla Soran +1 yıl Ben napıyım hshsjjs 91 oluyor 😸 Yorumla MrKuzey +1 yıl 52 de çok değil aslında ben yaş olarakta 18 gibi durdum için o zaman 40 gibi dururum tam olgunluk çağı sporda yapıyorum aslında fena sayılmam sana göre fjgkjhkh Yorumla Soran +1 yıl Hahhshhs bana göre baya iyisin ben spor yapsam bile 91 de ne kadar kurtarabilirim ki gshjs Yorumla MrKuzey +1 yıl Senin hiç şansın yok sen kendine tabut seç kjgkhkj Yorumla Soran +1 yıl Sağol ya hshjsj Yorumla MrKuzey +1 yıl Önemli değil :D her zaman böyle moral veriyorum bende insanlara işte fkgkhkjk Yorumla Soran +1 yıl Hshhsjs moral motivasyon kaynağı yaa hshjs Allah razı olsun 😸 Yorumla MrKuzey +1 yıl gerçekçi olmak suç mu dkkglhljk Yorumla Soran +1 yıl Hayır kesinlikle değil bunun için de ayrıca teşekkürler gshsj Yorumla MrKuzey +1 yıl rica ederim e öldün sen artık hadi git fgjhklj Yorumla Soran +1 yıl Gidiyom behh hakkını helal et bari hshsj Yorumla MrKuzey +1 yıl ettim gkhlljk Yorumla Soran +1 yıl Sağol hshjs Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 91 oluyor emmi jdjd 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Hshhsjs ölmüşüz de gömenimiz yok behh Yorumla theastro +1 yıl 🥲 Yorumla Soran +1 yıl 🫠 Yorumla
1905Anonim Takip Et Xper 2 Yaş: 121 +1 yıl Bunu görmemiş sayıyorum 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benden küçük oluyorsun 😸 Yorumla 1905Anonim +1 yıl Jsksjsks 😂😁 bu beni daha iyi hissettirdi 😂 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 52 😥 1 0 Yorumla
B_____ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 12 oluyo 1 1 Yorumla eflani7878 +1 yıl Çocuk yani 🤣🤣🤣 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. On dört 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yaşımın tam tersi 32 olurdu.
Yoğun bakımda azraili beklerdim sanirim nerde kaldı diyede söylenirdim 😄😄
12 yaşında oluyoruz ayy.
🤭
Hayır kabul etmiyorum :D
Edersiiinnn hshjs
Hayır ben daha gençliğimi dolu dolu yaşamadım almayım ty fjhkjk
Ben napıyım hshsjjs 91 oluyor 😸
52 de çok değil aslında ben yaş olarakta 18 gibi durdum için o zaman 40 gibi dururum tam olgunluk çağı sporda yapıyorum aslında fena sayılmam sana göre fjgkjhkh
Hahhshhs bana göre baya iyisin ben spor yapsam bile 91 de ne kadar kurtarabilirim ki gshjs
Senin hiç şansın yok sen kendine tabut seç kjgkhkj
Sağol ya hshjsj
Önemli değil :D her zaman böyle moral veriyorum bende insanlara işte fkgkhkjk
Hshhsjs moral motivasyon kaynağı yaa hshjs Allah razı olsun 😸
gerçekçi olmak suç mu dkkglhljk
Hayır kesinlikle değil bunun için de ayrıca teşekkürler gshsj
rica ederim e öldün sen artık hadi git fgjhklj
Gidiyom behh hakkını helal et bari hshsj
ettim gkhlljk
Sağol hshjs
Yine 22 olurdu
52 yaşına gelmişim hayat işte hahs