Uzaktan tanıdığınız veya daha önce hiç görmediğiniz birini rüyada gördüğünüz zaman, bir eş dost veya olarak ilgi duyar mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 10 ay
Hiç tanımadım birini ruymda görsem etkisinde kalırım sonra. geçer
13 Yorumla- 10 ay
Ayne tümgün düşnmek istemsen de aklına geliyor
En İyi Cevaplar
- 10 ay
Hayır ruyami yönetip kaçıyorum genelde 🌸
112 Yorumla- 10 ay
Yaa üzüldüm senin adına 😃
- 10 ay
Wow merak uyandırdı şu an bende : )
- 10 ay
Bi beni görme rüyanda ztn usjsj
- 10 ay
Hiç 😃
- 10 ay
Teşekkürler 🌸☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5Cevap
- u10 ay
Hayır rüyalarım saçma olduğu için zaten anlam aramıyorum hiç bir şekilde.. sadece rüya diyip geçiyorum ve rüyam da da kız görmüyorum zaten sdefsdf nasıl bir hayatsa rüyada bile yok
11 Yorumla- 10 ay
Bilinçaltın değiştikçe gelmeye başlar kardeşim benim.
- 10 ay
Daha önceden tanıdığım biriyse elbette ama teki türlü varlığından bile emin olmadığım birine neden yakınlık duyayım ki :D
13 Yorumla- 10 ay
Bence de 😅 Ama inan ki bazen şaşırtıcı bir şekilde olabiliyor 😅
- 10 ay
Rüyanda aşık olmuşsun sen :D ahs
- 10 ay
Evet 😂
Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Bir ara biriyle evli ve çocuklu, mutluş görmüştüm kendimi😄 günlerce sarhoş gibi dolaştım 🥲 Sonra rüyamdaki kişiyi buldum tesadüfen, tamamıyla oydu. B*ktan karakterli biri çıktı.😄herşey rüyadaki gibi olmuyor🥲
15 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her rüyada görülene yakınlık duyulmaz 😅 her gördüğüme yakınlık duymam o zaman şeytanı görünce ona da mi duyalım tövbe 😂
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayr inşallah bir diyorum ama yakınlık kurmam ona da demem gördüm diyebdhhd
13 Yorumla- 10 ay
No rüyamda pek hayra alamet şeyler görmem, kötü şey görürsem uzak dururum.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sırf rüyada gördüm diye hislerimde bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oldu böyle bir şey ya, çok tuhaf. Bir olayı gerçek kabul ettiği zamanlar bile oluyor, çok isteyerek kalkıyorum o durumu etkisi zamanla yitiyor. Bu rüyalar çok başka bir konu, muhakkak üzerinde durulmalık bir mevzu.
01 Yorumla- 10 ay
Hayır sadece bu yeterli değil
10 Yorumla Elimde olmadan duyuyorum evet.
10 Yorumla- 10 ay
Rüyaları çok önemsememem açıkçası
10 Yorumla - 10 ay
Yakınlarımda ise olabilir
10 Yorumla - 10 ay
Hayır hiç ilgi duymam. Umurumda değil zaten
00 Yorumla - 10 ay
Duymam ya
10 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz